4711 Zeep

4711 Zeep

€ 3.50

Meer informatie >>

Naam: 4711 Zeep
Prijs: € 3.50
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Douche, Tablet, Blok, 4711

De 4711 Original Eau de Cologne Zeep is meer dan een gewone zeep. 4711 is een van de oudste Keulse merken die wereldwijd bekend zijn. Al meer dan 200 jaar houdt het zich aan zijn belofte: de toepassing van de unieke samenstelling is weldadig voor lichaam, Hoe worden de extensies in mijn eigen haar te zetten? Het hechtingsproces is zeer veilig en is niet schadelijk voor je eigen haar. Een gepatenteerde, keratine eiwit obligatie wordt verzacht met een uniek instrument en vervolgens gevormd rondom uw natuurlijke haar. Het eiwit bond een replica van de moleculaire samenstelling als die van menselijk haar, die ervoor zorgt dat er geen schade aan de natuurlijke haren. Cap technologieën ervoor zorgen dat er geen schade aan uw eigen haar Tablet/Blok. Een thuis zorg zal worden voorzien en gegaan over met u op uw consultatie. Wanneer het haar is verzorgd, zoals aangetoond aan u door uw kapper, langdurige, zullen gezonde, prachtige haren worden bereikt en behouden. De belangrijkste stap in de thuis zorg wordt poetsen met een speciale borstel. Je haar natuurlijk werpt overal van 50 150 haren een dag. Het haar in de obligatie zal nergens moeten gaan, een keer werpen. Borstelen maakt het natuurlijk zou ze haar te gaan liggen en niet onder gemengd te krijgen met de rest van je haar. Deze vermenging kan klitten bij de bond veroorzaken, die sterk kan verhogen de tijd die het kost om de extensies te verwijderen 4711 Zeep. Cap wordt beschouwd als een van de beste in de industrie.

Cap handhaaft het hoogste niveau van integriteit van het haar verkopen ze door het maken van het producten alleen beschikbaar dus. Als u bent niet hoog opgeleid op het gebied van hair extensions, kunt u niet de zo te verwerven. Cap uitbreidingen schubbenlaag van het haar is perfect, gezond en intact 4711. Heel wat maatregelen genomen om het haar te zorgen onderhoudt een standaard van uitmuntendheid. Dit houdt in dat al het haar cuticula is uitgelijnd in één richting, volledig bevrijden van de uitbreidingen van overmatige war raken. Deze uitbreidingen laatste overal van 3 6 maanden. Dit alles hangt af van uw eigen haar en wat de uitbreidingen werden in gezet voor. Een dikkere haardos gaat veel langer mee dan die van fijn haar, vanwege de grootte van de obligaties wordt gebruikt. Haargroei, natuurlijke vergieten, kleur, dichtheid, en zorg zijn allemaal dingen die de levensduur van uw extensies te bepalen 4711 Zeep. Is het haar moeilijk te stijl of beheerder? Het haar heeft een mooie textuur, dat is absoluut prachtig. Deze uitbreidingen leveren het wassen en ga vrijheid terwijl op zoek als je besteed je tijd mee. Het haar is zeer eenvoudig rechtstreeks geblazen, met weinig inspanning bij allen en kan gedragen worden in elke stijl die je wilt, terwijl het is vorm (Niet meer krullen die vallen plat!) Als je golvend, zeer krullend of steil haar de uitbreidingen kunnen worden aangepast door met name het bestellen van de textuur van het haar wat je nodig hebt en de integratie van het met jouw kleur en het gewenste eindresultaat Tablet.

Het haar is zeer eenvoudig te beheren en is helemaal niet veel onderhoud. Elke stijl die u kunt bereiken met natuurlijk haar kunt u ook doen met de extensie. Maar het is aan te bevelen dat de chemische diensten door worden toegepast een getrainde dus. Deze stylisten zijn opgeleid om de juiste producten en procedures die de integriteit van theProtein bond 'zal handhaven, terwijl je tegelijkertijd de geweldige resultaten die u verwacht te gebruiken. Je natuurlijke haren (haren rond de obligaties) kan nog steeds kleur behandeld, maar slechts een zo. Het is niet aan te raden om kleur te behandelen de feitelijke uitbreiding haar. Sommige aanpassingen tot tijd kan worden gemaakt als gevolg van hoe lang het duurt om de pre toepassing prep en de afgewerkte stijl doen Lichaamsverzorging. Ook al is het reconstructieve werk wordt gedaan met micro obligaties meer tijd moet worden alloted. zal het overleg beter bepalen de geschatte tijd te plannen voor. Cap haar is niet herbruikbaar, als gevolg van de obligatie wordt naar beneden tijdens het verwijderen gebroken. Op onze salon we werken met twee non-profit organisaties en doneren de niet herbruikbare haar voor pruiken worden gemaakt. Het maakt niet je eigen haar te verwijderen; U kunt doorgaan met uw eigen haar te laten groeien onder een uitbreiding van de toelating. De hoeveelheid tijd die het duurt om de extensies te verwijderen hangt af van hoe goed je de thuiszorg onderhoud regime te volgen en als je je haar elke dag borstel, zoals aangegeven 4711 Zeep – De kosten zijn afhankelijk ten eerste over de reden waarom u de service.

De kostprijs is ook afhankelijk van uw eigen kleur, textuur en dichtheid. Cap extensie diensten zijn specifiek op maat voor elke persoon. Alle spelen belangrijke rollen in de uitkomst van uw extensies. Dit is Waarom kiezen voor een gecertificeerde, creatief, en goed opgeleide stylist samen met de hoogste kwaliteit extensies is de enige manier om te gaan. Cap extensies, wat moet ik nu doen? Een consult afspraak moet worden gemaakt. Dit zal verdere details te bespreken en eventuele vragen die u heeft zullen worden aangepakt. Gedurende deze tijd wordt u opgeleid op deaanvang om finishProcess en toepassing, kijken naar enkele voor en na foto's, en je haar wordt grondig geanalyseerd. De melanocortinereceptor 1 receptor (MCIR) is ag eiwit gekoppelde receptor voornamelijk uitgedrukt in melanocyten en staat bekend om een centrale rol in de regulatie van de pigmentatie bij zoogdieren spelen.