8×4 Deospray Unity (Unisex)

8x4 Deospray Unity (Unisex)

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: 8×4 Deospray Unity (Unisex)
Prijs: € 2.50
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Deodorant, Sprays, 8×4

Je houdt ervan om fris en spontaan je dagelijkse avonturen te beleven. Elke dag houdt iets speciaals voor je in en je wilt dat onder geen enkele omstandigheid missen. De diversiteit van het leven inspireert en versterkt je. Net als de subtiele en frisse geur Chemische gratis, aka vrij van chemicaliën, aka geen chemicaliën etc. Dan controleer je ingrediëntenlijst weer, gewoon om zeker te zijn dat u niet het maken van een vals vordering. Veel mensen lijken de veronderstelling dat, indien een product is gecertificeerd biologisch, dan is het niet bevat synthetische chemicaliën. Veel biologische normen toestaan dat bepaalde synthetische processen worden uitgevoerd op natuurlijke materialen, zonder ze te verliezen hun biologische status (Zonder maken bijzonder logica toegepast qua welke zijn toegestaan en welke niet, in veel gevallen) 8×4. verestering is een gebruikelijk voorbeeld van een toegestane proces. Ok, kan het aanvaardbaar om het als natuuridentieke, maar het synthetisch blijft. De meest voorkomende voorbeelden van de natuur identieke stoffen zijn de conserveringsmiddelen, natriumbenzoaat en kaliumsorbaat. Dus, terwijl een product kan heel goed worden biologisch gecertificeerd, wat, of veel van de biologische ingrediënten kunnen synthetische chemicaliën 8×4 Deospray Unity (Unisex). Ik ben er zeker van dat er veel biologische producten op de markt die doen alleen bestaan uit materialen, zonder chemische modificatie gewonnen uit de natuur, maar de meer robuuste producten, biologische of natuurlijke zal vrijwel zeker een aantal synthetische chemicaliën bevatten.

Biologisch betekent niet vrij van synthetische chemicaliën elke meer dan het betekent veiliger cosmetica; en het betekent niet altijd vrij van petrochemische producten ofwel Deodorant. We moeten allemaal keuzes, maar valse claims leiden tot verkeerde keuzes. Ik hield ook van het feit dat het palet kwam met een brush.Although niet zeer hoge kwaliteit. De twee matte kleuren (ivoor en kaviaar) waren erg goed. Ze zijn gepigmenteerd en glad, gemakkelijk te mengen. Ik hield ook van de twee glanzende kleuren (aubergine en diamant). Het is zeer gepigmenteerd, glad en blendable. Was een beetje te licht en het niet gemakkelijk opdagen op mijn huid 8×4 Deospray Unity (Unisex). Hoewel de glitter kwam mooi en het was niet te overweldigend. Dat schaduw was veel te pure, niet erg gepigmenteerd, en een beetje krijtachtige. Ik moest het twee keer om nog swatch maken het enigszins zichtbaar op mijn huid. Inglot biedt honderden oogschaduw kleuren, die sterk gepigmenteerde, gemakkelijk mengbare, en uiterst betaalbaar. Voor EUR 6 een pot, kunt u uw eigen aangepaste make-up palet op te bouwen en te genieten van een kwalitatief hoogwaardig product voor een fractie van een prijs zijn Sprays. Alleen al dit jaar, ik kocht meer dan 30 kleuren van Inglot () En i luv elk van die tinten. Geachte dokter k: Ik ben beschaamd om deze vraag te stellen, maar hier gaat: Het gebied rond mijn anus jeukt constant. Beste lezer: ik ben zeker van dat andere mensen hebben dit probleem en zijn ook beschaamd over te vragen, dus ik ben blij dat je deed.

Toen mijn patiënten dit probleem op te noemen voor mij, ik vraag hen hoe lang het is al lastig hen. Omdat ze me een paar keer gezien hebben tijdens die enkele jaren, en ze zijn het vermelden het alleen nu, het betekent dat ze moeite hebben met het erover gehad. Praten over je privé zones is niet gemakkelijk. Kruk op de huid, zelfs een kleine hoeveelheid achter na een stoelgang vertrokken. Kruk heeft binnen het stoffen die een lichte ontsteking van de huid veroorzaken. Irriterend voedsel of dranken: kruidig voedsel, koffie, thee, cola, melk, alcohol, chocolade, citrusvruchten, vitamine C tabletten en tomaten Verzorgingsproducten. Antibiotica, die kan verstoren de normale balans van bacteriën in de darmen. Sommige soorten bacteriën die in de darm leven maken stoffen die ontsteking van de huid. Irritatie of allergie van chemicaliën en medicijnen. Grote boosdoeners zijn onder andere antibacteriële zeep, kleurstoffen en parfums in wc-papier, vrouwelijk veroorzaken hygiëne sprays en deodorants, medicinale talkpoeders, medicinale huidreinigingsmiddelen en actuele medicatie. Agressieve wrijven en schrobben, vooral met zeep of reinigingsmiddelen. Voorwaarden zoals aambeien of de huid tags. Infecties en parasieten, waaronder Oxyuren, schurft en schimmelinfecties van de huid 8×4 Deospray Unity (Unisex) – huidproblemen zoals psoriasis, eczeem en seborroe. voorzichtig schoonmaken na elke stoelgang met natte (Ongeparfumeerde en kleurstof vrij) wc-papier of een nat washandje. Dan droog het anale gebied grondig maar voorzichtig.

Veeg of deppen; nooit wrijven of schrobben. Met alleen water naar het anale gebied, nooit zeep schoon te maken. Het afstoffen van het anale gebied met niet-medicinale talkpoeder tussen de stoelgang. Of de aanleg van een schoon plein van katoen gaas tegen de anus om overtollig vocht op te nemen. niet met behulp van medicinale poeders, eau de parfums of deodorants op het anale gebied. Het vermijden van voedingsmiddelen en dranken die anale irritatie veroorzaken.