Abound 30ST

Abound 30ST

€ 125.50

Meer informatie >>

Naam: Abound 30ST
Prijs: € 125.50
Tags: Eten en Drinken, Specifieke Voeding Overig, Medisch, Volwassene, Abbott

Aanvullende drank met glutamine, arginine en beta-hydroxy-beta-methylbutyraat (HMB). HMB komt van nature voor in spieren en voedingsmiddelen. Ondersteunt bij de verstoring van de wondgenezing. Stimuleert de collageenvorming en verminderd de genezingstijd van Een pasgeborene wiens maag één houdt aan twee theelepels krijgt 2 ounces (12 theelepels) van melk in hem gegoten. De baby dan slaapt voor de komende vier tot zes uur, als iemand die iets meer wordt toegegeven op een dankzegging buffet. mama heeft geen borst stimulatie te krijgen, en familieleden alle uitdrukkelijke opluchting dat eindelijk de baby is blij. Wanneer de baby uiteindelijk wil weer te eten, zijn er vijf meer handige, klaar om te voeden, van zes uur dutje inducerende flessen zitten in de wieg Volwassene. Dit is niet de neiging om te helpen moeders borstvoeding. succes op drie maanden, 78% van de multiparae moeders waren uitsluitend borstvoeding, vs. Op basis van deze cijfers, als je beide groepen precies dezelfde manier, zou je verwachten dat 65% van de elf moeders om uitsluitend borstvoeding op 3 worden behandeld maanden (. 65), vergeleken met 55% van de controlegroep moeders (. In een grotere studie, zou een correctie voor dit verschil statistisch, maar dit monster te klein om een dergelijke aanpassing Abound 30ST. In een volgende studie was, onderzoekers zou dit probleem vermijden door randomizing eerste keer moeders en ervaren moeders afzonderlijk, zorgen voor gelijke getallen in elke interventie groep.

Groter nummers zou ook het verhogen van de nauwkeurigheid van de geschatte verschil tussen de twee groepen. Ik vraag me af en ongeveer 5% gewichtsverlies als de drempel voor interventie. Voor een pilot-studie, het doel is om erachter te komen of het haalbaar is om patiënten in te schrijven, zodat onderzoekers de neiging om vrij losse inclusiecriteria gebruiken Specifieke Voeding Overig. In feite, kan het zijn dat het wachten een beetje langer, of voor een hogere drempel om gewicht te verliezen, beter identificeert de dyades die brug nodig. een grotere studie zou ook testen of de interventie op dezelfde manier in het echte leven zou werken. Een studie arts of verpleegkundige toegediend de interventie, het verblijf in de patiënt nachtkastje om haar te leren hoe om het voederen spuit gebruiken of de rustgevende technieken Abound 30ST. personeel Studie zijn, per definitie, diep geïnvesteerd in het doen van de interventie in een manier die langdurig borstvoeding zorgt, en waarschijnlijk kozen hun woorden zeer zorgvuldig om zo mama's houden vertrouwen in haar vermogen om borstvoeding te geven. Voor deze aanpak met succes te schalen naar een niet studie instelling zal de auteurs moeten de taal, context, en de opleiding die zij gebruikten definiëren en te onderwijzen aan andere zorgverleners, zodat deze het gewenste resultaat te bereiken Medisch. Ik vraag me af ook een beetje over de mogelijkheden voor bias bij de controle interventie, waarbij studie artsen of verpleegkundigen geleerd moeders over zuigeling rustgevende technieken.

De mensen die dit stukje van de interventie deed deze studie omdat ze dachten dat elf gunstig kan zijn. In de loop van een 15 minuten gesprek met de controle moeder over rustgevende van een hongerige baby zonder aan te vullen, kunnen zij hebben telegrafeerde dat het geloof aan de moeder, mogelijk maken van haar meer kans te geven borstvoeding dan ze had kunnen hebben ze nooit in geweest de studie helemaal. moeten Toekomstige studies het effect van het aanbieden van dure, hypoallergeen formule zuigelingen, vergeleken met het gebruik van donor melk. De reden voor het gebruik van het gehydrolyseerde formule is dat dit het risico op blootstelling formule voor de baby zou verminderen staand en dit wordt ondersteund door de trigr studie, waaruit bleek dat kinderen met een hoog risico op diabetes type I, die regelmatig formule kregen hadden meer kans om eilandje cel antilichamen dan zuigelingen die gehydrolyseerde formule gekregen ontwikkelen Abbott. Echter, het hebben van een zorgverlener raden gehydrolyseerd formule zou kunnen leiden ouders te blijven kopen dit product op lange termijn. Ik vraag me af over de vraag of deze aanpak kan worden gecoöpteerd als een marketing strategie voor dure formule. Ik kon formule fabrikanten stel verkopen spuit klaar voedingen voor pasgeboren kinderdagverblijven gebrandmerkt met hun logo en productlijn. Met behulp van donor melk zou dit probleem geheel ondervangen. Tot slot, een van de onderliggende vragen in dit type onderzoek is de reden waarom het zo vaak voor dat baby's om meer gewicht dan verwacht in de eerste dagen van het leven te verliezen Abound 30ST – Dat extra water registers als een overdreven geboortegewicht, en als ze plassen uit de extra vocht, lijken ze te veel gewicht te verliezen, terwijl ze eigenlijk aan het doen zijn prima. Laurie nommsen rivieren heeft een aantal baanbrekende werk op zoek naar de prevalentie van vertraagde lactogenese gedaan i. In onze prospectieve studie van 431 eerste keer moeder woonachtig in Sacramento, Californië, 44% ervaren begin van fase II lactogenese na 72 uur, maar slechts 1. 7% nog steeds niet had meegemaakt fase ii lactogenese aan het einde van het eerste week na de bevalling (Nommsen rivieren, et al, J. Clin Nutr am, 2010).