Ajonastomaticum Med Tandpasta

Ajonastomaticum Med Tandpasta

€ 5.00

Meer informatie >>

Naam: Ajonastomaticum Med Tandpasta
Prijs: € 5.00
Tags: Verzorgingsproducten, Mond en Gebit, Tandpasta, Normale Tanden, Ajona

Ideaal voor reizigers, deze uit Duitsland geimporteerde tandpasta is een speciaal geconcentreerde formule, waardoor een kleine hoeveelheid lang mee gaat. Laat een schoon en fris gevoel achter in je mond De zeer film zelf lijkt een geestige gevoel van uitbundige zelf deprecation, dat zich uitstrekt tot zachte voorzeilen belichamen aan het is voorganger en het is de fans. Embracing the horror komedie klimaat dat het genre zou omschrijven in dat decennium, kettingzaag 2 re verbeeldt het is de bron in een decadente nieuwe huis compleet met karikaturale van de terugkeer favorieten. De kok (Jim sideow) wordt gekroond tot winnaar van die kok weg, met zijn menselijke vlees chili, in een sluwe knipoog naar het succes van de eerste film, ondanks de controverse Verzorgingsproducten. Veel momenten uit de film van 1974 worden hier herhaald, maar met het oog op het creëren van lacht in plaats van gespannen horror. Op zijn beurt wordt deze komedie gebruikt om een veel gewelddadiger scherm dan The Texas Chainsaw Massacre toe, terwijl tegelijkertijd het bespotten van de desensibilisatie van publiek die zich in de nasleep van de originele film. Er zijn delen van deze film puur bedoeld om een bijna Pavlov-reactie van het lachen dat verschuift dan om ongemak te onthullen, bijna berispt kijkers voor het vinden het grappig te lokken Ajonastomaticum Med Tandpasta. Hooper is een lange neus op de critici, censors, en fans op hetzelfde moment, maar het is heel goed mogelijk dat slechts één van deze groepen is zelfbewust genoeg om ervan te genieten.

De verschuiving in de toon van de vorige aflevering gemaakt voor een vrij rotsachtige vroege leven van texas chainsaw bloedbad 2, uiteindelijk oppakken van snelheid op home video Verzorgingsproducten. Deze drie disc set van pijl video is de eerste Britse versie om echt de moeite waard extra functies zijn onder meer (De 2001 MGM versie bevatte slechts een aanhangwagen), hoewel sommige fans van de aanvullende herkennen materiaal uit de regio 2006 1Gruesome editionFrom MGM. met twee feit gevuld commentaren, hoewel Hooper is opvallend terughoudend op sommige punten in zijn gesprek met de directeur van texas chainsaw massacre: De schokkende waarheid, David Gregory Ajonastomaticum Med Tandpasta. De cast track is een stuk meer vrijloop, met amusante anekdotes en observaties in overvloed, van Bill Moseley en caroline williams, vergezeld door sfx legende Tom Savini. De full length documentaire, het draait in de familie, is zo ongeveer de meest definitieve documentaire over texas chainsaw massacre 2 als één zou ooit nodig. verdeeld over zes featurettes, het interviews met bijna elke belangrijke speler bevat en omvat alle aspecten van de productie Normale Tanden. Arrow zijn vooral dol op het plaatsen van hun releases in context van de periode en in een carrière van de filmmaker, dit is hier meer dan gedekt twee stukjes interview.

Op de eerste schijf, is er een analyse van de thema's en satirische elementen door voormalig spoel man, Stephen werper, die enige tijd besteedt waxen rapsodische over de snelheid en de intensiteit van de opening achtergrondverhaal kruipen, in een stuk in elkaar gezet door hondenhok regisseur Jake westen. Het tweede komt van Tobe Hooper zelf, die zich bezighoudt met zijn interviewer, Calum Waddell, in een interessante verkenning van de sociaal politieke omgeving die deze film en anderen geïnformeerd kanon van de regisseur. De tweede en derde schijf zich vooral bezig te houden met de filmische begin van Tobe Hooper. Beide schijven lijken identieke inhoud hebben, één in blu en de andere een dvd. De heisters, Hooper's heerlijk doldwaze verhaal van drie kibbelende boeven niet aan even delen hun buit, is een dialoog gratis tien minuten kort; een hectische, maar heldere, ode aan jones cartoons andCamp gothic ' Tandpasta. chuck Als eerste echte creatieve inspanning Hooper's, het toont een ontwikkeld oog en een grillige aanpak voor het bewerken. Een perfect plezierige manier om tien minuten te besteden. Hooper's eerste full length Ook inbegrepen, hoewel het waarschijnlijk verdient release van het eigen. Eggshells is een stukje van 60 leven dat deel niet-lineaire zure reis en gedeeltelijk historisch document. heldere manier vastleggen van de dag tot dag van een groep Austin hippies; eierschalen is een uitdagende horloge, zeker niet voor iedereen, maar het is rijke kleuren en diepte van de visie schijnen een goed gemaakte fakkel over een vervlogen tijdperk Ajonastomaticum Med Tandpasta – Arrow hebben ook een fantastische commentaar track voor eierschalen, met Hooper en, SXSW mede oprichter, louis zwarte. Ze praten tot een storm over de recente geschiedenis van Texas en het is tegencultuur scene.

Behalve dat het een fantastische voorstelling van texas chainsaw massacre 2, de set is ook een must bezitten voor de fans van het origineel texas kettingzaag bloedbad wijten aan briljante extra functies pijl's die diep in de wereld van de man achter het. Zonder al te veel praten over de film van 1974, deze drie disc set frames het op een zodanige wijze dat zo veel is ontdekt over de machinaties achter het als enige gerichte documentaire. The Texas Chainsaw Massacre 2 is nu uit van pijl video. Com is uw nieuwe online bron voor kwaliteit filmische materiaal. Ik hoop dat jullie allemaal genieten van je zaterdag. Ik heb genoten van te kunnen om weer buiten te lopen. Het is ook heerlijk mentale therapie voor mij ook.