AlgaSun AfterMilk

AlgaSun AfterMilk

€ 15.50

Meer informatie >>

Naam: AlgaSun AfterMilk
Prijs: € 15.50
Tags: Verzorgingsproducten, Zon en Bruining, After-sun, Alga Sun

:De aftermilk lotion van AlgaSun is ontwikkeld door een laboratorium in Parijs. De vitaminen en de voedingsstoffen in deze lotion zorgen ervoor dat de huid soepel en gezond blijft en een te snelle rimpelvorming wordt tegengegaan. De aftermilk geeft extra Nu Skin Enterprises (NYSE: Nus) vrijgegeven is het resultaat van gegevens op donderdag. 85 Eps voor het kwartaal, het verslaan van de Thomson Reuters consensus schatting van EUR 0. 60 miljoen voor het kwartaal, vergeleken met de consensusverwachting van EUR 600. Aandelen van Nu Skin Enterprises (NYSE: Nus) opende op 44. Nu Skin Enterprises heeft een 52 week low van EUR 38. De voorraad heeft een 50 daags voortschrijdend gemiddelde van EUR 42. 642 miljard en een prijs winstverhouding van 10 After-sun. Nus is het onderwerp geweest van een aantal recente onderzoeksrapporten. Verlaagde hun koersdoel op aandelen van Nu Skin Enterprises vanaf EUR 46. 00 geweest en stel een neutrale waardering op de beurs in een onderzoek noot op dinsdag, december 16. Analisten van Bank of America verlaagde hun koersdoel op aandelen van Nu Skin Enterprises vanaf EUR 46. 00 En stel een underperformance waardering op de beurs in een onderzoek noot op maandag, december 15. Analisten van BTIG onderzoek gestart dekking op aandelen van Nu Skin Enterprises in een onderzoek noot op woensdag, november 19 AlgaSun AfterMilk. Tot slot, analisten bij TheStreet gedegradeerd aandelen van Nu Skin Enterprises uit een buy waardering om een greep rating in een onderzoek opmerking over woensdag 12 november.

Twee onderzoek analisten hebben de voorraad met een sell waardering gewaardeerd, hebben zes een greep waardering uitgegeven en vier hebben een buy waardering toegekend aan het bedrijf Verzorgingsproducten. De voorraad heeft een consensus waardering van hold en een consensus richtprijs van EUR 61. Het auteursrecht in het geheel en voor elk deel van deze website behoort tot Premier Farnell plc (de eigenaar) en mogen niet worden gebruikt, verkocht, geautoriseerd, overgedragen of gereproduceerd in zijn geheel of gedeeltelijk, op welke wijze of vorm of in of op enige media om een andere dan in overeenstemming met de voorwaarden van de overeenkomst van de Eigenaar, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar AlgaSun AfterMilk. Klik hier om naar de watervoorziening pagina CEI's. De meeste gemeenschappen omgaan met schadelijke algenbloei (Habs) en hun effecten op recreatieve activiteiten door middel van de vijver en het meer waarschuwingen en sluitingen. hebben Habs bekend te veroorzaken vissterfte en huisdier doden, evenals het maken mensen ziek van het zwemmen in cyanobacteriën beladen water. In sommige gevallen, habs zijn zo uitgebreid dat zij verstoringen kunnen veroorzaken aan de drinkwatervoorziening, zoals in Toledo, Ohio in augustus 2014 After-sun. Habs worden gevormd door cyanobacteriën, ook wel bekend als blauwalgen maar zijn eigenlijk fotosynthetische bacteriën. Hun primaire seizoen loopt van juni tot september, hoewel ze kunnen de hele winter in een verminderde capaciteit overleven, terug te keren om te gedijen in de warmere temperaturen.

Aangezien de temperatuur en voedingsstoffen, waaronder stikstof en fosfor, lijken een drijvende kracht voor groei, de stijgende watertemperaturen die zich met klimaatverandering en hogere niveaus van overtollig regenwater van de toenemende verstedelijking van de watervoorziening stroomgebieden kan het probleem verergeren. Cyanobacteriën komen in zoet, brak en mariene wateren en gedijen in voedselrijk warme wateren. Toen cyanobacteriën concentraat, ze verhogen naar habs vormen op welk punt ze veroorzaken esthetische kleur problemen en kan produceren smaak en geur verbindingen zoals geosmin en methyl isoborneol (MIB) en gevaarlijke cyanotoxines After-sun. De angst in Toledo, is dat de cyanotoxines, geproduceerd door cyanobacteriën, niet is onttrokken door een conventionele behandeling faciliteit waaronder filtratie en ging het distributiesysteem. Recente ontwikkelingen in de mogelijkheid om lagere niveaus van cyanotoxines en epidemiologische studies naar cyanotoxin gevolgen voor de volksgezondheid hebben toegenomen bezorgdheid. cyanotoxines kan een scala van menselijke gezondheidsproblemen zoals lever en nierschade, neurologische schade, gastro-intestinale problemen, en weefselschade veroorzaken te detecteren. De risico's voor de drinkwatervoorziening is niet bekend, maar waarschijnlijk hangt af van het behandelproces en hoe slakken of matten van de cyanobacteriën worden behandeld wanneer ze de behandeling faciliteit AlgaSun AfterMilk – Cyanobacteriën produceren vele soorten cyanotoxines.

De cyanotoxines worden geproduceerd en opgenomen in groeiende cyanobacteriën cellen. Het is het belangrijkste mannelijke geslachtshormoon en een anabole steroïde. Bij zowel mannen als vrouwen, het speelt een belangrijke rol in de gezondheid en het welzijn. Voorbeelden zijn verbeterde libido, stimuleert het immuunsysteem, en de bescherming tegen osteoporose. Op gemiddelde, de volwassen mannelijke lichaam ongeveer twintig maal de hoeveelheid testosteron dan het lichaam van een volwassen vrouwtje doet. Indicatie: Voor vervangende therapie bij mannen voor aandoeningen geassocieerd met een tekort of afwezigheid van endogene testosteron. Testosteron is een steroïde hormoon uit de groep androgeen. Testosteron wordt voornamelijk uitgescheiden door de testikels van mannetjes. Bij vrouwen wordt geproduceerd in de eierstokken, bijnieren en door omzetting van adrostenedione in de periferie. Het is het voornaamste mannelijke geslachtshormoon en een anabole steroïde.