Alive Ennea Remedies 9 50ml

Alive Ennea Remedies 9 50ml

€ 16.50

Meer informatie >>

Naam: Alive Ennea Remedies 9 50ml
Prijs: € 16.50
Tags: Aroma en Bloesem therapie, Etherische olieen, Alive

Zorgt voor emotionele ondersteuning in geval van zelfverdoving. In te zetten bij Ennea 9 Om deze feiten te aanvaarden zou zijn over te geven na honderd jaar oorlog klakkeloos gevoerd tegen alle bacteriën honderd jaar oorlog die nu heeft zich tot het immuunsysteem van het publiek. Hier zijn 9 redenen waarom pasteurisatie vernietigt de voedingswaarde en enzymatische waarde van melk en waarom je nodig hebt om het te vermijden vallen. Rauwe melk bevat grote hoeveelheden voedingsstoffen waaronder gunstige bacteriën zoals Lactobacillus acidolphilus, vitaminen en enzmes, en slechts een zeer bescheiden bron van calcium (Als links ongepasteuriseerde) Aroma en Bloesem therapie. Om te begrijpen wat de warmte doet om een goede bacteriën, moeten we weten over het is de structuur. A bacterie is een eencellige organisme. Denk aan het als een studio-appartement, een kamer met alle dingen die een mens nodig heeft om te leven: voedsel, water, lucht. De muren van het appartement omsluiten de elektrische bedrading en gasleidingen die energie leveren samen met de rioleringsbuizen die ontdoen van afvalstoffen. In tegenstelling tot het formaat van deze eencellige organisme, zelfs een dier zo klein als een muis zou als een grote stad met duizenden gebouwen en uitgebreide infrastructuur leven te houden Alive Ennea Remedies 9 50ml. Wanneer de temperatuur voldoende warm wordt, de enzymen in de bacterie zijn gedenatureerd, wat betekent dat ze van vorm veranderen. Deze verandering maakt ze nutteloos, en ze zijn niet meer in staat om hun werk te doen.

Warmte kan ook celenvelop de bacterie beschadigen. Eiwitten en vetzuren die het omhulsel verliezen hun vorm, verzwakken Aroma en Bloesem therapie. Tegelijkertijd, vloeistof in de cel uit naarmate de temperatuur stijgt, waardoor de inwendige druk. De groeiende fluïdum duwt tegen de verzwakte wand, die daardoor zijn barsten, morsen uit de darmen van de bacterie. Pasteurisatie is een van de mildere vormen van thermische verwerking. ultrahogetemperatuur en sterilisatie methoden dood alle micro-organismen in het voedsel, terwijl mildere warmte behandelingen zoals thermisatie en pasteurisatie doden slechts enkele van hen. Waarom niet een hogere temperatuur te gebruiken als deze meer ziekteverwekkers zal doden Alive Ennea Remedies 9 50ml. Het antwoord is dat hogere temperaturen verandert de eigenschappen van het voedsel. hoog temp pasteurisatie melk verwarmd tot 161F gedurende 31 seconden om de melk te steriliseren. Het probleem is dat deze ook doodt enzymen, veel van de gezonde micro-organismen, en meer Belangrijker is het denatureert de eiwitten. In wezen, hoge temp pasteurisatie doodt de melk en maakt het veel moeilijker voor je lichaam om te verteren Etherische olieen. Dit kan meestal leiden tot inflammatoire darmziekten, onder anderen. Ultra gepasteuriseerde dit is de meerderheid van onze melk vandaag, wat je normaal gesproken zou vinden in een supermarkt. Ultra pasteurisatie verwarmt de melk aan 280F voor slechts een paar seconden. De reden voor het gebruik van ultra pasteurisatie is omdat het doodt alles.

Ultra pasteurisatie doodt niet alleen potentieel schadelijke bacteriën in de melk, maar ook schade aan alle van de vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die oorspronkelijk in de melk. Dit proces doodt ook de gezonde enzymen die helpen je lichaam te verteren de melk, en het drinken van het zonder de enzymen kan leiden tot een lactose-intolerantie. Laag temp pasteurisatie melk slechts verhit tot 145F. Dit is belangrijk omdat deze beneden de temperatuur die doodt meeste gunstige enzymen en eiwitten intact blijven. Het belangrijkste nadeel van lage temperatuur pasteurisatie is dat sommige van de enzymen en probiotica kunnen beschadigd worden Aroma en Bloesem therapie. Maar, door het kweken van (Gistende het met goede bacteriën) deze zuivel en het maken van yoghurt, kefir of Amasai, veel van die probiotica zijn toegevoegd terug. Dit verbetert ook de verteerbaarheid van de zuivel. Lage temp ligt het dichtst bij rauwe melk producten die het meest van ons in de ons kan krijgen. De meeste koemelk heeft meetbare hoeveelheden herbiciden, pesticiden, dioxines (tot 200 keer de veilige niveaus), tot 52 krachtige antibiotica, bloed, pus, uitwerpselen, bacteriën en virussen. Verhit vernietigt een groot aantal bacteriën in de melk en dus verbergt het bewijs van vuil, pus en vuil zuivel praktijken.

Het is goedkoper om vuile melk te produceren en de bacteriën te doden door hitte, die aan een schone zuivel te behouden en koeien gezond te houden Alive Ennea Remedies 9 50ml – Om de toename van ziekteverwekkers melk te bestrijden gaat throughClarification ', filteren', BactofugationAnd twoDeariationTreatments. Elk van deze behandelingen gebruikt warmte, variërend van 100 175 graden Fahrenheit. Zuivelindustrie rekenen op veel warmte behandelingen om hun inferieure hygiënische omstandigheden te maskeren: Melk gevuld met pus, mest en puin. vernietigt vitamine C en schade water oplosbare vitamine B vermindert de voedingswaarde van melk. Calcium en andere mineralen zijn beschikbaar door pasteurisatie. Maillard reactie, een chemische reactie tussen eiwitten en suikers gemaakt, treedt bij hogere heats en veroorzaakt bruinen, verkleuren de melk. Melk enzymen, eiwitten, antilichamen evenals heilzame hormonen worden vernietigd door pasteurisatie resulteert in devitalizedLifelessMilk.