All Terrain, Herbal Armor, Natural Insect Repellent, 3.0 fl oz (85 ml)

All Terrain, Herbal Armor, Natural Insect Repellent, 3.0 fl oz (85 ml)

€ 7.50

Meer informatie >>

Product: All Terrain, Herbal Armor, Natural Insect Repellent, 3.0 fl oz (85 ml)
Prijs: € 7.50
Inhoud: Afmetingen: 1.3 x 1.3 x 6.3 in, 0.3 lbs (0.14 kg)
Trefwoorden: All Terrain, Bug & Insect Repellant, Clearance

All Terrain, Herbal Armor, Natural Insect Repellent, 3.0 fl oz (85 ml): All Terrain, Bug insectenspray, Clearance. All Terrain, Herbal Armor, natuurlijke muggenspray, 3.0 fl oz (85 ml) 4 uur bescherming, uiteraard van kracht sinds 1996, DEET-allergene Spray, GMO-vrij, Bewezen 100% Effectief voor 2 uur en 95,8% voor 3 uur, Anti Getest – Goed voor de gevoelige huid, Ceder en Citronella Oliën Afstoten Teken, Zweet en Water Resistant voor een actieve levensstijl, geen CFK's – bevat geen CFK's die de ozonlaag, Cruelty Gratis Verminderd, “Deerflies, muggen, alles bleef weg” – The Amsterdam tijden. All Terrain's nieuwe continu spuiten leveringssysteem is non-fluorocarbon, milieuvriendelijk, en maakt gebruik van niet-brandbaar drijfgas. Sprays gelijkmatig in elke richting voor eenvoudige bescherming voor de hele familie, natuurlijk. Gebruik toezicht van een volwassene bij het toepassen van de kinderen. Breng royaal en gelijkmatig op de blootgestelde huid om de 2 tot 3 uur voor maximale bescherming. Voor toepassing op het gezicht, van toepassing op handen en vegen op het gezicht vermijden van contact met de ogen of mond. Clearance Herbal Armor kan ook worden toegepast op weefsel. Andere ingrediënten. Actieve ingrediënten. Olie van Soja. 11,5%. Olie van Citronella. 10,0%.

Olie van pepermunt. 2.00%. Olie van Ceder. 1.50%. Olie van citroengras. 1.00%. Olie van Geranium. 0.05%. Inerte ingrediënten. 73.95%. Inerte ingrediënten (73,95%): Water, glyceryl stearaat, bijenwas, plantaardige glycerine, kaliumsorbaat, xanthaangom, citroenzuur. Waarschuwing: Buiten het bereik van kinderen houden. Niet aanbrengen op de handen van kinderen. All Terrain, Herbal Armor, Natural Insect Repellent, 3.0 fl oz (85 ml) Spuit niet rechtstreeks in het gezicht. Kan oogirritatie veroorzaken. Vermijd contact in of rond de ogen of mond. Bij huidirritatie, stop het gebruik en wassen met water en zeep. Als de irritatie aanhoudt, medische hulp zoeken. Niet van toepassing op kinderen onder de leeftijd van 6 maanden. Inhoud onder druk. Niet doorboren of verbranden. Niet bewaren meer dan 120? F. Vermijd langdurige opslag boven de 40 ° C (104? Clearance F). In feite gaat bij deze product snel te zien waaronder de gewenste gewicht. Het team ook ontdekt dat zelfs met een gebrek aan goede voeding, l arginine blijft staan bij het bestrijden van infecties in het lichaam. We hebben allemaal, tot op zekere hoogte, maar het is moeilijk om dat te weten dat we niet eens weten. Als je drinkt, moet je foliumzuur per dag te nemen.

In feite, een studie aan dat de efficiëntie van neutrofielen werd verhoogd tot 50-voudige van deze krachtige aanvulling, waardoor sneller en preciezer immuunreacties. Helaas, de hoge calorie-inhoud betekende het was niet ideaal voor iedereen, vooral voor diegenen die een proteïne shake die wordt gebruikt als onderdeel van het dieet om gewicht te verliezen, en veel vrouwen in het bijzonder wilde een lichtere versie van Myoplex het geeft nog steeds dezelfde voordelen maar minder intensief calorieën. Het is een extract verkregen uit een plant die bekend staat als Garcinia cambogia, die manier gaf aan een kleine, pompoen, zure vruchten vaak gevonden in tropische regio's (India, Afrika en Azië). Clearance Het voordeel van deze supplementen is de redelijke kosten die beschikbaar zijn. Het tekort aan DHA en EPA. Mensen denken dat de effecten van hoodiagordonii zijn te mooi om waar te zijn. Heb je je ooit afgevraagd hoe je favoriete atleten doen hun opleiding? Of wat voor soort oefeningen die ze uitvoeren, wat voor soort voedsel dat ze eten en hoe ze erin slagen om te ontspannen onder druk situaties? Waarschijnlijk helemaal niet schelen, omdat de belangrijkste voor u is uw prestaties in de sport. 2: Resveratrol is een zeer gunstig ingrediënt specialiteit. All Terrain, Herbal Armor, Natural Insect Repellent, 3.0 fl oz (85 ml) De vitamines die je moet gaan voor zijn die op basis van natuurlijke, betekenis die zijn afgeleid van plantaardige bronnen. En om dingen nog beter te maken, een bedrijf in Nieuw-Zeeland heeft een olie die twee keer heeft de anti-inflammatoire eigenschappen van andere sterk geconcentreerde oliën vrijgegeven. Omega 3 is noodzakelijk om deze problemen te beheersen. Bloedstolling en ontsteking worden positief beïnvloed door deze vetzuren. Hoe veel is zeker. Door de populariteit van de chemische begon de waarneming dat de Franse zelden lijden aan hoog vet dieet als hun Amerikaanse tegenhangers benadrukken, waardoor de Franse paradox. (Ik heb al gekeken. En als we vis te eten, passeren die omega 3 voor ons. Regelmatige consumptie van sap Granada positief bijdraagt aan een goede gezondheid van de huid.

Versterkt het immuunsysteem met de belangrijkste strategieën. Verkleuring, enkele karakteristieke vieze geur en fruit set van inhoud moet onmiddellijk worden gemeld.