Allay Menstruatiepijn Therapie

Allay Menstruatiepijn Therapie

€ 39.50

Meer informatie >>

Naam: Allay Menstruatiepijn Therapie
Prijs: € 39.50
Tags: Gezondheidsproducten, Specifiek voor de Vrouw, Menstruatie, Menstruatiepijn, Allay

AlgemeenAllay Menstruatiepijn Therapie is een nieuw product gebaseerd op een bekende medische behandel methode PEMF oftewel Pulsed Electro Magnetic Field therapie. PEMF therapie werkt met elektromagnetische pulsen rechtstreeks op de cellen in de geblesseerde Er zijn kombucha martini en kombucha smoothies. De groeiende populariteit kranen in de probiotische en detox dieet rages, samen met consumersThirst voor traditionele remedies en chinese geneeskunde. Toen beroemdheden als Reese Witherspoon waren spotten dragen flessen kombucha, was het onvermijdelijk dat de populariteit van de exotische brouwsel zou, goed, champignon Specifiek voor de Vrouw. Kombucha liefhebbers noemen het een wonder tonic, terwijl sommige voedingsdeskundigen waarschuwen dat te veel giftig kunnen zijn voor mensen met een zwak immuunsysteem. Kombucha krijgt het is de naam van de micro-organismen die zich vermengen op de top en vormen een vlak, pannenkoek achtige structuur die een paddestoel. De geleiachtige, zwevende pannenkoek staat bekend als een scoby lijkt (Voor symbiotische kolonie van bacteriën en gist). Correspondentie: H Miliou, afdeling toegepaste hydrobiologie faculteit van dierlijke wetenschap en aquacultuur, landbouw Universiteit van Athene, 75 Iera odos, 118 55 Athene, Griekenland Allay Menstruatiepijn Therapie. Smith md, door Kathleen doheny supplementen van visolie en rode gist rijst, in combinatie met de levensstijl veranderingen in dieet en lichaamsbeweging, kan cholesterol verlagen zoveel als standaard cholesterolverlagende geneesmiddelen bekend als statines, volgens een nieuwe studie.

Becker, MD, een cardioloog in Chestnut Hill ziekenhuis en de universiteit van Pennsylvania Health System, benadrukt dat de alternatieve aanpak is niet voor iedereen Gezondheidsproducten. Statines blijven de primaire en de beste behandeling voor mensen met een hoog cholesterolgehalte, vooral als je hart-en vaatziekten hebben gekend, becker vertelt WebMD. De studie evalueerde alleen mensen met een hoog cholesterolgehalte, die nog niet gedaan coronaire ziekte. Als je iemand bent fel tegen het nemen van een statine, kan dit een aantrekkelijke optie zijn, ervan uitgaande dat je bereid bent om de veranderingen in levensstijl te maken zijn, becker zegt Allay Menstruatiepijn Therapie. Dit is een van de eerste studies die heeft aangetoond dat er een aantal beloof hier, zegt hij, verwijzend naar de alternatieve aanpak met supplementen in plaats van statines. Het vinden van alternatieven voor medicatie voor het verlagen van cholesterol is belangrijk, zegt hij, omdat studies tonen aan maar liefst 40% van de mensen die een statine recept te krijgen zijn mening te nemen het voor minder dan een jaar Specifiek voor de Vrouw. Becker en zijn collega's bestudeerden 74 mensen met een hoog cholesterol. De helft nam de statine Zocor en de andere helft nam visolie en rode gist rijst supplementen. Rode gist rijst is het product van gist op gegroeid rijst en bevat verschillende verbindingen die de productie van cholesterol in het lichaam. Visolie is aangetoond dat het verlagen van de bloedvetten bekend als triglyceriden.

De studie werd gefinancierd door de staat Pennsylvania en is gepubliceerd in de Mayo Clinic Proceedings. De medicatie belemmeren groep nam 40 milligram Zocor dagelijkse en ontving traditionele begeleiding in de vorm van hand-outs op dieet en lichaamsbeweging. Het supplement groep duurde drie visolie capsules tweemaal daags. 6 gram rode gist rijst per dag, verdeeld over twee doses. Als het initiële LDL-niveau was 160 of minder, ze namen 2. 4 gram rode gist rijst per dag, verdeeld over twee doses. Het supplement groep ook bijgewoond wekelijkse bijeenkomsten en werd onderwezen over veranderingen in levensstijl door een cardioloog en een diëtist Gezondheidsproducten. De groep werd aangespoord om een aangepast mediterraan dieet te volgen, het beperken van de inname van vet tot minder dan 25% van de totale dagelijkse calorieën, en te oefenen voor 30 tot 45 minuten 5-6 keer per week. We volgden hen voor een periode van drie maanden, zegt Becker. Aan het einde van de studie, het niveau van slechte cholesterol had bijna hetzelfde bedrag in beide groepen daalde. De LDL daalde 42% in het supplement groep en 39% in de Zocor groep, becker zegt. Het supplement groep verloor ook een gemiddelde 10 pond in 12 weken, maar er was geen significant gewichtsverlies in de medicatie groep Allay Menstruatiepijn Therapie – Triglyceridenspiegels, terwijl gemiddelde normale in beide groepen bij aanvang, met 29% in de supplementgroep maar slechts 9. 3% in de medicatie groep een significant verschil, zegt Becker.

Dit homeopathische, natuurlijke aanpak in een groep van mensen die niet coronaire aandoeningen en die hebben bekend kan dit soort veeleisende levensstijl veranderingen aan te brengen kan het ontdekken waard in meer en betere studies zijn, becker vertelt WebMD. De resultaten van het onderzoek hebben robert Eckel, md, voormalig president van de American Heart Association en een professor in de geneeskunde aan de universiteit van Colorado in Denver. De rode gist rijst, hij vertelt, werkt op vrijwel dezelfde manier niet verrassen als een statine. Visolie hebben geen invloed op LDL-cholesterol, zegt hij, maar alleen triglyceriden. En de participantsTriglyceride niveaus, gemiddeld waren normaal, zegt hij, en had reductie niet nodig.