Allergy Research Group, Argentyn 23, Professional Bio-Active Silver Hydrosol, 8 fl oz (236 ml)

Allergy Research Group, Argentyn 23, Professional Bio-Active Silver Hydrosol, 8 fl oz (236 ml)

€ 52.50

Meer informatie >>

Product: Allergy Research Group, Argentyn 23, Professional Bio-Active Silver Hydrosol, 8 fl oz (236 ml)
Prijs: € 52.50
Inhoud: 8 fl oz (236 ml)
Trefwoorden: Zilver, Hydrosol, mineralen, mineralen, Allergy Research Group, Silver, Hydrosol, Minerals, Minerals

Allergy Research Group, Argentyn 23, Professional Bio-Active Silver Hydrosol, 8 fl oz (236 ml): Allergy Research Group, Silver, Hydrosol, mineralen, mineralen. Allergy Research Group, Argentyn 23, Professional Bio-Active Silver Hydrosol, 8 fl oz (236 ml) 23 ppm, Ultra-fijne [Ag (n) 1] Dispersion, Particle diffusiecoëfficiënt = 10-5cm2 / seconde, Dietary Supplement, Immune ondersteuning, Argentyn 23 Professional Bio-Active Silver Hydrosol levert voordelen geen enkele andere fabrikant kan evenaren. Actief Geladen: 96% positief geladen deeltjes zilver [Ag (n) 1]. Gemakkelijk geabsorbeerd: Ongekende deeltjesgrootte van 0,8 nanometer zorgt voor eenvoudige opname en uitscheiding. Minder is meer: Ultra-kleine deeltjesgrootte resulteert in een grotere oppervlakte, waardoor onze lage concentratie van 23 ppm effectiever dan merken tot 1000 ppm. Perfect Veilig: Veilig voor het hele gezin. Volwassenen: 1 theelepel, houden onder de tong gedurende 30 seconden, dan slik. Minerals Kinderen van 4 jaar en ouder: 1/2 theelepel. Onderhoud: Eenmaal daags. Immuun-gebouw: 3 maal daags. Long-Term Immuunsysteem: 5 keer per dag. Short Term Immuunsysteem: 7 keer per dag. Volgens de EPA (CASRN 7440-22-4) dagelijkse orale Silver Reference Dose (RfD) toegepast op 23 ppm, kan men 76, 650 porties veilig binnenkrijgt dan 70 jaar. Andere ingrediënten. Farmaceutische kwaliteit gezuiverd water. Endotoxine / Pyrogen getest. 99,999% Pure: Geen toegevoegde zouten of eiwitten. Gewoon puur zilver in zuiver water.

Voor de beste houdbaarheid, vermijden van bronnen van magnetische energie en extreme lichtomstandigheden. Allergy Research Group, Argentyn 23, Professional Bio-Active Silver Hydrosol, 8 fl oz (236 ml) California Proposition 65 Waarschuwing: Waarschuwing. Dit product bevat chemische stoffen waarvan de staat Californië om geboorteafwijkingen of andere reproductieve schade veroorzaken. Dosering: 1 theelepel (5 ml). Doseringen per verpakking: 47. Volwassenen (1 theelepel).% DV. Kinderen van 4 jaar en ouder (1/2 theelepel.% DV. mineralen Zilver. 115mcg. 57.50mcg. Dit is de meest effectieve zilveren product dat ik ooit heb gebruikt. Het is gemaakt door Natural Immunogenics Corp. die ook de vervaardiging van de Sovereign Silver producten. Deze zijn 10 ppm, terwijl dit Argentyn 23 product wordt geconcentreerd bij 23 ppm. Dit product letterlijk mijn leven gered. Na een vermoeiende verplaatsing van ons huis, raakte mijn immuunsysteem ernstig aangetast van alle stress, werd ik opeens vreselijk ziek met een longontsteking, dit vanuit een besmetting met mycoplasma, terwijl een slepende tand infectie plotseling ingewikkelde zaken. Mijn dokter kon er niet uit, ik was verschoven van één antibioticum naar de volgende, al die tijd steeds erger en erger, want ik had twee verschillende soorten infecties in het lichaam en de beschikbare antibiotica kon niet omgaan met beide tegelijk. (Ik moet zeggen ik was ook op een ton van verschillende immuunverhogende supplementen, maar ik was niet iets dat direct werd het doden van de pathogenen met behulp van) Na bijna 3 weken, met een zeer hoge koorts nog loopt en er geen einde in zicht, was ik echt wanhopig, ik kocht 4 flessen en besloot de fabrikant voor persoonlijk richtingen noemen, want ik was zo vreselijk ziek. Zilver Vanwege mijn extreme toestand, werd ik geadviseerd om 5-10ml elk uur van de dag te gebruiken, om sublinguaal onder de tong worden gehouden voor ten minste 5 min.

Zodra ik begon, kon ik eigenlijk het gevoel dat dit spul gaat werken en het doden van de infecties, koorts eindelijk begonnen naar beneden te komen en na ongeveer 3 dagen mijn temp werd normaal. Allergy Research Group, Argentyn 23, Professional Bio-Active Silver Hydrosol, 8 fl oz (236 ml) De mycoplasma werd weggevaagd. Ik ging naar de tandarts en had het probleem opgelost. Dit spul heeft mijn leven gered, dus 5 sterren is gewoon niet genoeg. Ik geef dit product mijn hoogste waardering en ik beveel dit aan iedereen met een ernstige infectie. (NB. Vandaag zou ik deze gebruiken met een ultrasone vernevelaar voor een nog snellere absorptie en resultaten, vooral met longinfecties). Het had me enorm geholpen met mijn ziekte van Lyme. Het is een beetje vroeg om te zeggen, maar het product lijkt te helpen. Dit is voor een kitten. Echter, er zijn een aantal supplementen die veel meer DHA, ongeveer 250 mg bevatten, gezien het belang van deze essentiële vetzuren in ons lichaam die vaak over het hoofd gezien door een heleboel mensen. Dit is een reden waarom mensen die onder stress of van wie het immuunsysteem zijn bijzonder kwetsbaar moeten vitamine C en vitamine B-complex of meerdere groene multivitaminen of voedingssupplementen per dag twee tot drie keer om preventieve voeding te oefenen en niet zo gevoelig ziek of vangst dat verkoudheid of griep. NIH. LDL deeltjes slecht zogezegd. Het bevat twee ingrediënten die onder zeer sterk. Gewichtheffen supplementen effecten. Voedingsvezels in de natuur voorkomt in zowel een onoplosbare en oplosbare vorm. De meest ernstige bijwerkingen zijn gebrek aan emotie en zelfs hallucinaties en zelfmoord.

Het is om deze reden vitamine B12 en foliumzuur als antidepressiva vitaminen. De microscopisch kleine algen en zeewier geoogst uit vervuilde wateren zullen de giftige stoffen gevonden in water bevatten, dus tenzij het gewas jezelf en weet dat het water schoon is, de algen is geen voedsel dat je wilt eten in grote hoeveelheden. Een zeer geconcentreerde zuivere supplement DHA omega-3 visolie behoorlijk snel gezuiverd zal de niveaus van omega-3 vetzuren die nodig zijn voor het behoud van een goede gezondheid te geven. Er kunnen andere redenen voor, zoals voedselallergieën, tandbederf of gom. Het is hier waar je kan hebben om het onderzoek naar welk product voor u het beste zou zijn uit te voeren. Tips voor het kiezen van de juiste curcumine supplement. De voedingsbronnen zijn onder andere amandelen, eieren, lever en melk. Andere voedingsstoffen en preparaten, zoals ijzer, calcium, DHEA, foliumzuur, etherische oliën, magnesium, etc. Allergy Research Group, Argentyn 23, Professional Bio-Active Silver Hydrosol, 8 fl oz (236 ml) Ook worden het verbeteren van de prestaties van de beste vitaminen en vice versa. Tegenwoordig ginkgo extract, genomen in een poging om alles van erectiestoornissen oogaandoeningen zoals glaucoom en spier degeneratie voorkomen. Wanneer u voedingssupplementen Lab88 u zeker wilt zijn om op zijn minst een glas water te drinken en doen een vorm van milde lichaamsbeweging. Carotenoïden algemeen fungeren als antioxidanten in het lichaam. Maar dit is niet praktisch voor iedereen. Zij maken gebruik van een proces genaamd verknoping. Bovendien, ze smaken heerlijk en zijn gemakkelijker te nemen.

Deze stof kan ook aan het lichaam toe te voegen door het eten van bepaalde voedingsmiddelen of het nemen van voedingssupplementen.