Allgasan Voetbad Mineraal

Allgasan Voetbad Mineraal

€ 7.00

Meer informatie >>

Naam: Allgasan Voetbad Mineraal
Prijs: € 7.00
Tags: Gezondheidsproducten, Voeten en Benen, Benen, Vermoeide Benen, Allgasan

Allgasan Voetbad Mineraal van kruipdennen uit de alpen en bronzout geeft vermoeide voeten en benen frisse kracht, reinigt, verzorgt en verzacht ruwe en gesprongen huid Na zijn massa fase, Lowery bevond zich zittend bij een te dikke 20% lichaamsvet. Het was tijd om iets drastisch doen: nuchtere maag cardio. Maar deze keer, Lonnie had een geheim wapen. Elke ochtend lowery vroeg wakker en voert een uur gevast cardio. Dat betekent dat deze oefening wordt gedaan voordat hij consumeert elke vorm van vast voedsel. Waarom? Omdat lichaamsvet is kwetsbaar op dit moment. Het is zwak, omdat je insuline niveau is op een dieptepunt in de ochtend Benen. Dit is het ideale moment om maximaal vet te oxideren met een cardio-type activiteit, verdrievoudiging vetmobilisatie dan al hoog rustplaats waarden. het probleem? Te veel hoge intensiteit cardio kan catabolize of opeten spierweefsel. Het doel hier is om bij voorkeur vet te verbranden, geen spieren. Lowery heeft een unieke methode om spierverlies te voorkomen, terwijl het aftappen vetreserves. In plaats van steady state hardlopen of interval stijl sessies, gebruikt hij helling loopt op een loopband van ongeveer een uur.

Hij noemt dit niet hijgen cardio, hoewel hij voegt eraan toe dat het niet echt is cardio in de technische zin van het woord Allgasan Voetbad Mineraal. Het lijkt makkelijk, en de eigenlijke training is, maar uitgevoerd in een nuchtere toestand met de toevoeging van cafeïne en een andere tactische supplement, kan deze methode rip off overtollig lichaamsvet, terwijl de bescherming vetvrije massa. Net zo belangrijk, deze lage tot matige intensiteit stelt hem in staat om het grootste deel van zijn energie sparen voor zijn kracht training later op de dag Vermoeide Benen. Lowery is met behulp van deze stijl van cardio voor jaren. Toen hij snijdt £ 25 van gewicht voor een bodybuilding show doorgaans slechts drie tot £ 5 komen uit spierweefsel, dat is heel goed. Maar wat als hij kon alle spierverlies te voorkomen? Hij zou lopen op het podium met 3-5 ponden spier. Bij zeer lage lichaamsvet, dat een dramatische visuele impact heeft. En het kan het verschil tussen de eerste en de vierde bedoel. Lowery heeft verschillende methoden de afgelopen jaren geprobeerd om maximaliseren van deze strategie, waaronder cardio-glutamine en een kleine hoeveelheid van wei-eiwit poeder Allgasan Voetbad Mineraal. Hij merkt op, ik was bang dat hele eiwitten geconsumeerd in het midden van een training macht verknoeien vetmobilisatie en vetverbranding. L leucine leek de oplossing, maar het was niet direct beschikbaar tot voor kort.

De uiteindelijke oplossing: Een kleine dosis leucine verrijkte caseïnehydrolysaat verbruikt tijdens de cardio sessie Voeten en Benen. Het is niet comfortabel uitvoeren van cardio met een grote buis in je mond, maar Lowery was vastbesloten om uit te testen Dit nieuwe protocol. Er waren een paar dingen die hij moest weten. Een carb met drank zal onderdrukken vetmobilisatie een beetje, zelfs tijdens een training. Zou een leucine caseïnehydrolysaat drinken? Zou deze spier protectant vertragen vetverlies? Ik ging in het lab op een vroege morgen, haakte mezelf tot de metabole kar en bijgehouden mijn vetverbranding als ik dronk de leucine caseïne drankje, Lowery zei. Ik kan je niet vertellen hoe blij ik was om de resultaten in real-time te zien. Lowery vertelde me dat respiratoire ruilverhouding (GEN) begon op 0. 75 Over 80 84% van alle verbrande calorieën uit vet winkels, wat geweldig is. 80 Geeft een overwicht van de vetverbranding. Na het drinken van het eerste derde van zijn mag 10 in minuut 15, zijn rer bleef 0. Na het drinken van de volgende derde bij minuut 30, zijn rer was 0. 74 Net zo goed of iets hoger vetverbranding Benen. Een laatste slok op de 45 minuut en rer Lowery was 0. Deze aantallen gevalideerd zijn theorieën, opleiding, en literatuuroverzichten. Hij voegde eraan toe, met caseïne hydrolysaat en een paar gram leucine, mijn vetverbranding bleef in de hoogste versnelling tijdens mijn geoptimaliseerd aerobic-sessie, terwijl mijn spieren volledig beschermd waren.

Dit is een goed voorbeeld van tactische voeding. Stap 1: En ENSP, voor het slapen gaan, plaats een fles water en een halve cafeïne tablet (100 mg) op je nachtkastje. Zet uw wekker voor 10 minuten voor je wilt opstaan ? Stap 2: En ENSP; wanneer het alarm afgaat, neem de cafeïne tablet en raakte snooze. Tien minuten later, als de wekker gaat weer uit, uit bed te komen, mengen tot een bolletje mag 10 in 16 ml water, en vind een loopband Allgasan Voetbad Mineraal – Stap 3: En ENSP; stel de helling van de loopband op 4%. De hele training moet u een net onder hijgend niveau gehouden. De hartslag mag nooit 120 bpm (beats per minuut) voor de jongere overschrijden jongens, en moet dichter bij de 110 of 115 bpm zijn voor oudere mannen. Lowery is 42 en schiet voor ongeveer 115 bpm. Stap 4: En ENSP; tien tot 15 minuten na het sporten is begonnen, drink een derde van de mag 10. Halverwege, drink een ander een derde. Over een kwartier voor het einde, doden. Het idee is om mag 10 inname gelijkmatig over de training sessie te verspreiden. Je kan dit ook doen in helften: De helft van de drank na het begin van de sessie, half 15 minuten voor het einde van. Stap 5: En ENSP; ontbijten zodra je klaar bent. Stap 6: En ENSP; lift zoals gewoonlijk later op de dag met een goed peri workout protocol.