Allos Muesli Basis Amaranth

Allos Muesli Basis Amaranth

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Allos Muesli Basis Amaranth
Prijs: € 2.50
Tags: Eten en Drinken, Biologisch, Ecologisch, Ontbijt, Muesli en Vlokken, Allos

De Amaranth Muesli van Allos is gemaakt van het Zuid-Amerikaanse Amaranth graan. Dit graan wordt ook wel 'graan van de Inca's' genoemd omdat ook zij al in de gaten hadden hoe rijk dit graan is aan gezonde voedingsstoffen. De Inca's zelf noemden dit graan zelf Ik vind deze functie om behulpzaam te zijn om één reden: Het maakt je niet tegen het openen en het gebruik van deze programma's! Dat klinkt misschien een beetje nannyish, maar ik zou willen dat de keuze om de programma's te sluiten en te weigeren om ze te openen zonder dat in een vergeten. Dit is een kleine aanmerking, maar ik vind dat na het gebruik van het voor een tijdje maakt het niet uit Allos. Nu heb ik alleen een mogelijk afleidende programma te openen voor een zeer goede reden. Vitamine r heeft een functie voor het opnemen van notities door iets wat ze noemen een nu en later boord. Het idee hierachter is om een plek om snel te noteren notities over taken hebben je nu mee bezig en voor dingen die je zou willen doen later, maar misschien vergeet. Ze hebben ook een kladblok ruimte voor dingen die nergens anders passen en een ruimte om doelstellingen te voegen. Ik vind dit een aardigheidje te zijn en het bevat een aantal snelle soort syntax voor het creëren van lijsten met opsommingstekens die u kunt markeren met behulp van doorhalingen en vinkjes Allos Muesli Basis Amaranth. Een andere interessante functie die ik gebruik is de integratie met andere task managers (Getting dingen gedaan of GTD's). Ze ondersteunen OmniFocus, dingen, en de hit lijst.

Je hebt een taak die u hebt gemaakt in een van deze programma's en u de taak op in het tabblad doel sleep de nu en later boord, wanneer blijkt ook Eten en Drinken. Dan, wanneer je een tijd slice beginnen, aan het einde van het deel kunt u controleren of u die taak voltooid en het zal de ondersteunde GTD-programma bij te werken. Dit is een geweldige functie die ik vaak gebruik. Wanneer u de tijd slice te voltooien krijg je de rating scherm en kan de taak bekijken u werkt in het venster. de laatste feature ik wil benadrukken is de statistieken voorzien. Dit geeft u een aantal beperkte grafieken om uw dagelijkse vooruitgang laten zien, hoe lang je gewerkt, en hoe geconcentreerd je Allos Muesli Basis Amaranth. Je kunt zelfs zien hoe geconcentreerd je op basis van de tijd van de dag. Dit is niet veel informatie te geven, maar kan in ieder geval laten weten dat je een redelijke hoeveelheid tijd werken aan belangrijke taken besteden en hoe goed je geconcentreerd in die tijd. Tot slot, ik wilde hun steun van een tool die naar verluidt de aandacht en meditatie niveaus. kan meten De Mindwave brain wave sensor is een low cost eeg headset die aansluit op je mac via bluetooth. (Eeg) adres is gebruikt in hersenonderzoek en klinische instellingen voor tientallen jaren, maar de apparaten zijn meestal unwiedly en duur Ecologisch. NeuroSky heeft onlangs de EUR 99 Mindwave headset die betaalbaar, gemakkelijk te hanteren en comfortabel om te dragen.

Dit heeft voor de eerste keer bracht deze technologie op de mainstream en biedt een geweldige kans voor het verkennen van de hersenen computer interfaces voor een scala van toepassingen. U kunt de link te volgen hierboven om meer informatie te zien. Dit lijkt een nieuwtje en ik ben er niet zeker van hun steun is iets meer dan reclame voor dit product. Dit is iets dat ik zou willen bewijzen dat het werkt voordat ik zou overwegen het gebruik ervan. Kortom, ik vind vitamine r om zeer effectief zijn, vooral als je het constant gebruiken. Meestal zijn dit haarkloverijen, dus ik beveel software als je problemen hebt met afleiding, concentratie, of richten. Focus me benadrukt harde kern afleiding gereedschappen Ontbijt. In feite is een bezoek aan hun website (Focusme. Co) laat zien dat ze beschrijven de software als concentreren mij (Distraction blocker). Focus me (Distraction blocker) kunt u bepalen welke programma's of websites die u mag gebruiken op elk gewenst moment. Focus me helpt je te concentreren op wat belangrijk is en voorkomt dat u steeds afgeleid, zodat u kunt werken! Het is ook goed voor je gezondheid, als het kan herinneren of je dwingen om regelmatig een pauze weg van je scherm te nemen.

Je kunt alles blokkeren, zoals spelletjes, facebook, (Sic) of andere tijd verspillen websites of kunt u alleen gebruik maken van mogelijk bepaalde programma's zoals MS Word of iets anders Allos Muesli Basis Amaranth – In de scherpstelling, alleen programma's die u kiest mogen worden uitgevoerd. Belangrijk is, kunt u de programma's configureren te sluiten, minimaliseren of te minimaliseren naar systeemvak. Merk op dat geen van deze modi eigenlijk kunt u de geblokkeerde software te gebruiken, maar als je kiezen tussen een minimum te beperken optie, de programma's blijven open, zodat u kunt maximaliseren en gebruik ze zonder ze te hoeven beginnen. Je ingang de titels van de software die u zal toestaan en dat zijn de enige programma's toegestaan na richten mij begint. Merk op dat net als vitamine r dit werkt op een timer voor het instellen van de tijd plakjes. In feite zijn ze eigenlijk noemen het pomodoro timer. Er zijn opties op dit scherm, zodat u een vooraf bestaande kiezen profiel of maak je eigen profiel. Bijvoorbeeld, mijn standaard profiel is werk en het is al ingesteld om alleen mijn normale werk software te draaien. Het laat je zelfs groepen van programma's te blokkeren die vooraf zijn te selecteren. Dus Als u de groep sociale gekozen, zou het facebook, meetup, en twitter blokkeren.