Alviana Tandpasta Kruiden

Alviana Tandpasta Kruiden

€ 3.00

Meer informatie >>

Naam: Alviana Tandpasta Kruiden
Prijs: € 3.00
Tags: Verzorgingsproducten, Mond en Gebit, Tandpasta, Normale Tanden, Alviana

De Alviana Tandpasta Kruiden is een natuurlijk product dat zorgt voor een optimale tandheelkundige zorg. De formule van deze tandpasta is gemaakt op basis van krachtige organische plantenextracten die je gebit gezond, schoon en fris houden. Deze werking Een coöperatieve online spel dat vrijwilliger gamers maakt aan het vouwen van eiwitten werken heeft aangetrokken 50.000 spelers waarvan verdeeld denken is, in sommige gevallen, bewezen krachtiger dan computers in het voorspellen van de driedimensionale structuur van eiwitten. Uitbreiding van deze inspanningen kon een dag af te werpen in het ontwerp van nieuwe eiwitten die strijd ziekte te helpen, waarin koolstof wordt opgeslagen, of het schoonmaken van de omgeving Verzorgingsproducten. Het gratis spel, genaamd Foldit, is het geesteskind van David Baker, een Howard Hughes Medical Institute bioloog, en collega Zoran Popovic en seth kuiper, die in de informatica-afdeling van de Universiteit van Washington. De online community van Foldit spelers helpt nu de onderzoekers als ze proberen om het vouwen van eiwitten probleem, een van de grootste uitdagingen van de moleculaire biologie van kraken. Er is veel creativiteit en energie die er die wordt besteed aan computer games die in het oplossen van wetenschappelijke kon gaan problemen Alviana Tandpasta Kruiden. De positieve respons op Foldit maakt me erg optimistisch voor het krijgen van het grote publiek betrokken bij de wetenschap, zegt bakker.

Er is veel creativiteit en energie die er die wordt besteed aan computer games die in het oplossen van wetenschappelijke problemen zou kunnen gaan. Ik ben erg blij dat we in staat zijn geweest om een deel van die energie benutten geweest Mond en Gebit. Eiwitten zijn de miniatuur machines die uit te voeren bijna alle belangrijke functies in het lichaam. Wetenschappers weten al lang dat de driedimensionale structuur van eiwitten volledig worden bepaald door hun lineaire aminozuursequentie. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Onderzoekers weten nu de aminozuursequentie van elk eiwit gecodeerd in het menselijke genoom. Tot kort geleden was, was het bijna onmogelijk om de structuren van eiwitten berekenen van hun aminozuur sequenties, en het oplossen van dit probleem is een van obsessies bakker Alviana Tandpasta Kruiden. Bij het creëren van Foldit, de onderzoekers deels liet zich inspireren door World of Warcraft en andere online games die miljoenen spelers die concurreren en samenwerken om puzzels op te lossen. Een artikel hebben aangetrokken beschrijven Foldit is gepubliceerd in het 5 augustus 2010 nummer van het tijdschrift de natuur. Foldit presenteert spelers met de uitdaging van het vouwen van eiwitten in hun laagste energie vorm Alviana. Een set van online tools ingebouwd in het spel laat spelers sleepboot, twist, en anders tweak afzonderlijke segmenten van elk eiwit, en ze kunnen direct traditionele computer algoritmes voor het uitvoeren van fine tuning. Zoals het doelwit eiwit scrunches in een lagere energie vorm, score van de speler stijgt.

Spelers kunnen individueel of in teams strijden, en een chatvenster laat spelers communiceren als ze worstelen met hun structuren. Deze sociale aspecten van het spel hebben geholpen trekken een menigte: Niet alleen de spelers genieten van de voordelen van het oplossen van puzzels, doen ze dat tijdens de interactie met andere gelijkgestemde mensen. De coöperatieve aspect echt draagt bij aan de aantrekkingskracht van het spel, bakker zegt. Een informeel onderzoek van 150 Foldit spelers bleek dat veel niet-wetenschappers. Bijvoorbeeld, de top vijf solo spelers gecontacteerd door bakker team elke gemeld niet meer dan een middelbare school niveau biochemie achtergrond Mond en Gebit. Niet wetenschappers kunnen uitblinken in Foldit omdat het spel vereist geen voorkennis van het vouwen van eiwitten. In plaats daarvan, het spel is gebaseerd op visualisatie vaardigheden. Het is een beetje zoals driedimensionale tetris, zegt bakker. Met het programmeren en game design door de universiteit van washington informatici seth kuiper (hoofdauteur van de natuur papier), Adrien treuille (nu op de Carnegie Mellon University) en Zoran Popovic samen met Firas Khatib en andere onderzoekers in de groep bakker, Foldit debuteerde in mei 2008 als een interactief verlengstuk van rosetta, een computerprogramma bakker ontwikkeld eiwitstructuren. oplossen eiwitstructuren is een van de meest vooraanstaande uitdagingen in de biologie, die duur, arbeidsintensief röntgenstraal kristallografie de opstelling van de duizenden atomen die elk eiwit omvatten gissen voorspellen Alviana Tandpasta Kruiden – Baker snel duidelijk dat Rosetta werd beperkt door de hoeveelheid supercomputer tijd kon hij veilig.

Dus in 2004 ontwikkelde hij een gedistribueerde versie van rosetta dat individuen kunnen laden op hun huis of kantoor computers te helpen presteren sommige berekeningen rosetta's. Welke toont mogelijke eiwit configuraties als een screensaver. Mensen zagen dat Rosetta was het maken van duidelijke fouten, en ze werden gefrustreerd dat ze niet de eiwitten zelf, zegt bakker kon manipuleren. Nu dat ze kunnen, sommige spelers hebben zichzelf beter dan rosetta bewezen bij bepaalde taken. In een blind uitdaging run vorig jaar, Foldit spelers streden rechtstreeks met de Rosetta-programma bij het vaststellen van de vormen van 10 eiwitten waarvan de structuren waren, op het moment, onbekende. Mensen beter gepresteerd rosetta in vijf van de 10 proeven, en deed net zo goed als rosetta in drie andere proeven.