Aman Prana Kokosvezels 500gr

Aman Prana Kokosvezels 500gr

€ 9.00

Meer informatie >>

Naam: Aman Prana Kokosvezels 500gr
Prijs: € 9.00
Tags: Eten en Drinken, Biologisch, Ecologisch, Ontbijt, Granen en Vezels, Aman Prana

Voor een vlotte stoelgang heb je elke maaltijd 10g vezels nodig. Velen bereiken dat niet en hebben vaak een lastig gevoel in de buik en een onregelmatige en/of harde, moeizame stoelgang. En dat is niet gezond. Regelmatig kokosvezels bij de maaltijd zorgen voor Het kan niet onder onze grondwet toegestaan ? Waarom zou alleen een mannelijke artiest te mogen zetten make-up? Zulke dingen kunnen niet eens doorgaan voor een dag. Blue geest is zo fenomenaal geweldig dat we weer terug gaan in 2015! Balancerend hoog op een schiereiland met uitzicht op de azuurblauwe Stille Oceaan, is de blauwe geest omgeven door prachtige natuur en ligt op slechts vijf minuten loopafstand van een ongerepte 3 kilometer lange witte zandstrand (ook beschermd als een schildpad reserve) Biologisch. Met tegelvloeren, rotstuinen, infinity pool, en weelderige zware houten balken en bamboe bouw (Van lokale Costa Ricaanse duurzame boerderijen), het gehele resort is open voor het milieu en de maaltijden worden genoten uitkijkt op de unieke Costa Ricaanse landschap. Blue spirit (De nieuwe 2009 site voor omega instituteis winter programma's) is exclusief ontworpen als de perfecte plek om te ontmoeten gelijkgestemde vrienden of om eenzaamheid te ervaren, en om te oefenen, op te laden, je lichaam ontgiften en revitaliseren je geest Aman Prana Kokosvezels 500gr. Morning meditatie, dagelijkse asana en pranayama, ritueel, en de studie (Mooie glas windowed yoga kamer aan de bovenkant van het hotel kijkt uit over de Stille n ongelooflijk!). Warme zonnige hemel, zachte water van de oceaan, en een perfecte yoga weer.

Vrije tijd om te zwemmen, surfen, wandelen naar stad, en wandelen in het aangrenzende natuurgebied Biologisch. Fantastisch biologische, vegetarische gerechten met verse, lokaal geteelde echt voedsel. Samengesteld door lokale chefs, getraind door de deskundige culinaire staf van omega. Er is een breed scala aan uitstekende accommodatie opties hieronder opgesomd. Deelnemers kunnen kiezen tussen accommodaties in de voornaamste herberg of in mooie houten huisjes verspreid over het terrein. De prijzen zijn inclusief 7 nachten accommodatie, 3 maaltijden per dag, en al yoga activiteiten. De faciliteit beschikt over wifi, bibliotheek, eco excursies, en 's avonds gebeurtenissen Aman Prana Kokosvezels 500gr. vliegtickets, vervoer naar de luchthaven, taxi's naar de stad, excursies en fooien zijn niet inbegrepen. permanente educatie studiepunten of tot 40 gecertificeerde lerarenopleiding uur beschikbaar. Deze prachtige tweepersoonskamers hebben een stap buiten balkon en buitengewone uitzicht op de oceaan. Deze kamers zijn elegant ingericht om onze meest luxueuze ruimte te bieden voor koppels of alleenstaanden Eten en Drinken. Elke kamer heeft een kingsize bed, een eigen badkamer met zonne-energie warm water en airconditioning. Deze tweepersoonskamers hebben een stap buiten balkon en een prachtig uitzicht op de oceaan. De kamers zijn smaakvol ingericht en bieden de perfecte ruimte voor 2 personen.

Elke kamer heeft een kingsize bed of twee tweelingen, met een eigen badkamer met zonne-energie warm water en airconditioning. Deze tweepersoonskamers hebben een stap buiten balkon en een prachtig uitzicht op de bergen. De kamers zijn smaakvol ingericht en bieden de perfecte ruimte voor 2 personen. Elke kamer heeft een kingsize bed of twee tweelingen met een eigen badkamer met zonne-energie warm water en airconditioning. Deze huisjes zijn gelegen op een heuvel met uitzicht op de weelderige vegetatie. Deze eenvoudige en natuurlijke houten frame structuren hebben een eigen badkamer met een buitendouche met uitzicht op de jungle. Elk huisje is geschikt voor twee personen en beschikt over een aparte afgesloten portiek met een bureau voor het lezen Biologisch. Deze kamers zijn een korte wandeling langs de heuvel naar de hoofdgebouw. Deze kamers zijn speciaal ontworpen voor het reizen singles op privacy en elegantie te bieden, terwijl ze gezellig en goedkoop. Veel van deze kamers hebben een gedeeltelijk uitzicht op de oceaan en de anderen van de bergen in de omgeving, een queen size bed, een eigen badkamer met zonne-energie warm water en een natuurlijk ventilatiesysteem. Er zijn ook een paar verkrijgbaar met twee aparte bedden voor 2 personen. Deze huisjes zijn prachtig gelegen in weelderige vegetatie, waardoor voor een sensuele wezen in contact ervaring met de natuur Aman Prana Kokosvezels 500gr – Ze zijn eenvoudig en natuurlijke houten frame structuren met screening voor natuurlijke ventilatie.

Elk huisje is geschikt voor twee personen en delen een gemeenschappelijke badhuis dat zonne-douches met warm water heeft en alles draait op zonne-energie elektriciteit aan een comfortabele en ecologische omgeving. De eco-cottages zijn gelegen onder het bieden hoofdgebouw en houden een korte wandeling tot een stenen trap naar het hoofdgebouw te krijgen. Om foto's te zien en meer informatie over de blauwe geest! Annuleringen die 60 45 dagen voorafgaand aan de retraite zal een EUR 250 administratiekosten oplopen. annulering 45 14 dagen voorafgaand aan de retraite zal een 50% krediet krijgen de richting van ons volgend jaar winter retraite. Annuleringen (of geen shows) gemaakt met minder dan 14 dagen van te voren zal geen restitutie of krediet krijgen. Wij raden u aan een reisverzekering te kopen om jezelf te beschermen tegen onverwachte omstandigheden die zouden kunnen leiden tot een noodzaak om uw plannen veranderen. Veel mensen zouden zeggen dat je niet vitamines nodig hebben.