Amando Aftershave Spray Noir 100ml

Amando Aftershave Spray Noir 100ml

€ 10.50

Meer informatie >>

Naam: Amando Aftershave Spray Noir 100ml
Prijs: € 10.50
Tags: Verzorgingsproducten, Speciaal Voor De Man, Scheren, Aftershave, Amando

Ontdek nu de heerlijke geur van de Amando Aftershave Spray Noir. Deze aftershave behoort tot de luxe producten van Amando die speciaal zijn gemaakt voor mannen. Ze hebben een geraffineerde, karakteristieke geur die past bij de moderne man. De Noir Carrasco en een collega sloot zich in een auto en werden omringd door mensen het verslaan van de auto voor twee uur. Getuigen geloven dat een lokale rijst producent en de verantwoordelijken van de aanval om agribusiness belangen te beschermen had georganiseerd. Omdat de politie leken te aarzelen om in te grijpen, Amnesty International vervolgens opgeroepen tot een onafhankelijk onderzoek Aftershave. Carrasco's onderzoek werd nooit voorbestemd om stof te verzamelen over een bibliotheek plank. Het is uitgegroeid tot een politiek heet hangijzer: Wetenschappelijke bevestiging van een tragedie mensenrechten die zich ontvouwt op grote schaal in Argentinië. In de afgelopen tien jaar hebben artsen en bewoners gemeld stijgende tarieven van aangeboren afwijkingen, evenals onvruchtbaarheid, doodgeborenen, miskramen en kankers in gebieden waar glyfosaat wordt gespoten op genetisch gemodificeerde (GM) soja. Omdat gm soja is ontworpen om glyfosaat te tolereren, kan het herbicide royaal worden gespoten, het doden van onkruid maar waardoor het gewas om te overleven Amando Aftershave Spray Noir 100ml. Sproeien wordt vaak uit de lucht vervoerd, waardoor problemen van drift.

Carrasco en zijn team ontdekten dat roundup en het is werkzame stof glyfosaat veroorzaakt misvormingen bij kikker en kippenembryo's die vergelijkbaar zijn met de menselijke aangeboren afwijkingen gevonden in gm soja producerende gebieden Aftershave. Met name de onderzoekers gevonden misvorming van het hoofd en Cyclopia (Waar een enkel oog aanwezig is in het midden van het voorhoofd is waren). Carrasco zei dat mensen moeten worden bezorgd door deze bevindingen als mensen delen met de proefdieren dezelfde mechanismen van ontwikkeling. De onderzoekers wezen er ook op dat vrouwen die in soja producerende gebieden van Zuid-Nederland hebben hoge tarieven van herhaalde miskramen vaak het gevolg van een misvormde foetus. Na carrasco kondigde zijn bevindingen voorsprong op de publicatie van de studie werd later gepubliceerd in het tijdschrift Chemical Research in Toxicology een groep van milieu-advocaten petitierecht het hooggerechtshof van Argentinië tot tenuitvoerlegging van een nationaal verbod op het gebruik van glyfosaat Amando Aftershave Spray Noir 100ml. Maar zo is de afhankelijkheid van Argentinië op gm soja die Guillermo cal, uitvoerend directeur van de gewasbescherming branchevereniging casafe, zei een verbod zou betekenen We konden niet de landbouw te doen in Argentinië Amando. Veel van GM soja in Argentinië wordt geïmporteerd in Europa als veevoer.

Nee nationaal verbod op glyfosaat is nog niet geïmplementeerd, maar in een revolutionaire uitspraak van maart 2010, een regionale rechtbank in de provincie Santa Fe verbood het spuiten van glyfosaat en andere agrochemische producten in de buurt van bewoonde gebieden. Terwijl de uitspraak is beperkt tot het gebied rond San Jorge, andere rechtbanken zullen naar verwachting pak. Slechts een maand na de uitspraak van de rechtbank te volgen, een andere bom gedropt in gm soja republiek argentinië's. Het provinciebestuur van Chaco een rapport uitgebracht over de gezondheid van de statistieken van la leonesa, de stad waar Carrasco was te wijten aan geven zijn praten. Het rapport zei dat 2000-2009 de kanker bij kinderen tarief verdrievoudigd in la leonesa en de snelheid van geboorteafwijkingen verviervoudigde bijna over de hele provincie Speciaal Voor De Man. Argentinië is een uniek experiment in de gm sojateelt model. In de jaren 1990 het land herbouwd is ingestort economie rond groeiende gm soja voor de export, 's werelds grootste exporteur van sojameel en olie. In 2009 had betrekking op de oogst 19 miljoen hectare meer dan de helft van het land van de oppervlakte cultuurgrond die werden besproeid met meer dan 200 miljoen liter glyfosaat. De Argentijnse regering is gekomen om afhankelijk van de tarieven van meer dan 30 procent geheven op soja-export en is beschermend van de industrie. Critici van de soja-model hebben geklaagd over intimidatie en vervolging.

Carrasco zei na Hij ging het publiek met zijn bevindingen, werden vier mensen uit casafe gestuurd om te proberen om zijn laboratorium te zoeken, en hij wasseriously vertelde offBy Argentinië wetenschap en technologie minister Amando Aftershave Spray Noir 100ml – Carrasco's studie was niet de eerste die dat glyfosaat zien is niet zo veilig als wordt gemaakt uit. Een verslag uitgebracht in september 2010 en co-auteur van negen internationale wetenschappers, waaronder Carrasco, genaamd gm soja: Duurzaam? Verantwoordelijk? Verzamelde een reeks studies die het verband tussen de blootstelling aan glyfosaat en vroeggeboorte, miskramen, kanker en schade aan DNA en voortplantingsorgaan cellen. Het rooster meer dan rechtvaardigt Carrasco's verdict: ik vermoed dat de classificatie voor de giftigheid van glyfosaat is te laag. In sommige gevallen kan dit een krachtig gif zijn. Weerstand tegen de gm soja met glyfosaat model groeit. Op 9 november, bos ingenieur en activist Claudio Lowy begon een hongerstaking in de deuropening van het kantoor van de ombudsman in Buenos Aires. In argentinië, wordt de ombudsman genaamd la Defensoria del pueblo de la Nación de verdediger van de mensen van de natie. Gezien Lowy's, de ombudsman werd niet leven tot aan zijn romantische titel.