Amazing Grass, Amazing Meal, Chocolate Infusion, 35.8oz (1.01 kg)

Amazing Grass, Amazing Meal, Chocolate Infusion, 35.8oz (1.01 kg)

€ 50.50

Meer informatie >>

Product: Amazing Grass, Amazing Meal, Chocolate Infusion, 35.8oz (1.01 kg)
Prijs: € 50.50
Inhoud: 35.8oz (1.01 kg)
Trefwoorden: Superfoods, Amazing Grass, Superfoods

Amazing Grass, Amazing Meal, Chocolate Infusion, 35.8oz (1.01 kg): Amazing Grass, Superfoods. Amazing Grass, geweldige maaltijd, Chocolate Infusion, 35.8oz (1,01 kg) 16 gram eiwit per Actieve Dienen, Raw, Plant-Based Voedingssupplement, USDA Organic, Raw, glutenvrij, Veganistisch, niet-GGO, Kosher, California Certified Organic Farmers, nu met. Toegevoegd Eiwit – Ontsproten Quinoa, Pumpkin Seed, bruine rijst Hennep, 5 miljard Probiotica – ter ondersteuning van Gezondheid Spijsvertering, Groenen Super Foods, geweldige maaltijd Chocolate Infusion combineert een heerlijk gezond, rijk en decadente smaak met 11 gram organische, plantaardige eiwitten, een krachtige en smakelijke mix van voedzame greens, phytonutrient fruit en groenten, spijsverteringsenzymen en 5 miljard probiotica – alles in een primeur. Amazing Grass De manier waarop moeder natuur bedoeld. Organische, Plant-Based Protein. Uiteraard afkomstig van biologische hennepzaad, bruine rijst, gekiemde quinoa en pompoenpitten. Antioxidant phytonutrient superfoods. -Chlorofyl verpakt biologische tarwe gras, gerst gras, luzerne, boerenkool, organische super fruit – acai en goji bessen en rauwe kracht van maca. Cleansing Fiber, spijsverteringsenzymen Probiotica. Om het evenwicht bloedsuiker (voor individuen binnen de normale, gezonde marges) te helpen, het verbeteren van de spijsvertering en het bevorderen van een gezonde darmflora. Amazing Grass, Amazing Meal, Chocolate Infusion, 35.8oz (1.01 kg) Actief: Meng 1 1/2 schepjes met 15 of meer gram van je favoriete melkproduct. Behouden: Meng 1 maatschep met 10 of meer gram van je favoriete melkproduct. Andere ingrediënten. Organische suikerrietsap, organische guargom, biologische rode Nederlandse cacao, zeezout, natuurlijke aroma's. Alle smaken gebruikt door Amazing Grass zijn Organic Compliant, GGO-vrij, All Natural, Kosher Pareve en Vegan. Amazing Grass Best bewaarde gekoelde of op een koele, droge plaats na opening. Dosering: een schep (32grams). Doseringen per verpakking: ongeveer 30. Handhaving. Actief.

Calorieën: 110,170. Calorieën uit vet: 20.30. Totaal Vet: 2g. 3%. 3g. 5%. Cholesterol: Totaal Koolhydraten. 14g. 5%. 21g. 7%. Voedingsvezels. 6g. 24%. 6g. 36%. Suikers. 6g. 9g. Protein. 11g. 22%. 16g. 32%. Vitamine A (als bètacaroteen). 4055 IE. 81%. 6, 083 IE. 122%. Vitamine C 25mg. 42%. 38 mg. 63%. Vitamine K. 32mcg. 40%. 48mcg. 60%. Riboflavine. 300mcg. 18%. 450mcg. 26%. Niacine. 400mcg. 2%. 600mcg. 3%. Vitamine B6.50mcg. 3%. 75mcg. 4%. Foliumzuur. 20mcg. 5%. 30mcg. 8%. Vitamine B12.1.2mcg. 20%. 1.8mcg. 31%. Calcium. 25mg. 3%. 38 mg. 4%. Amazing Grass, Amazing Meal, Chocolate Infusion, 35.8oz (1.01 kg) Ijzer. 2 mg. 12%. 3 mg. 19%. Jodium. 7mcg. 5%. 11mcg. 7%. Selenium. 3mcg. 4%. 5mcg. 6%. Mangaan. 877mcg. 44%. 1,3 mg. 66%. Natrium. 115 mg. 5%. 170 mg. 7%. Kalium. 115 mg. 3%. 180mg. 5%. Chlorofyl. 25mg. 37,5 mg. Protein Blend. Organische Quinoa, Organic Pumpkin Seed Protein, Organic Brown Rice Protein en Organic Hemp Protein. 16,3 g. 24,4 g. Greens Blend. Organic Wheat Grass, biologische boerenkool, Organic Barley Grass en Organische Alfalfa. 3.1g. 4,7 g. Amazing Grass Antioxidant Fruit en Groenten Mix. Biologische Acai, Organic Carrot, biologische bosbes, biologische Goji, Organic Rose Hips, Biologische Maca en biologische bananen. 2,8 g. 4.2g. Organische Lijnzaad Poeder. 500mg. 750mg. Verteringsenzymen en Active Cultuur Probiotic Blend. L. Acidophilus, Alpha en Beta amylase, protease, lipase, lactase en Cellulase. 218 mg. 327mg. De dagelijkse hoeveelheid is gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Ik hou van geweldige maaltijd en ik geniet echt van de manier waarop hun spullen smaakt. Ik maak dit met amandelmelk, een banaan en een eetlepel pindakaas. Ik meng het met wat ijs en ik heb een schuldgevoel gratis traktatie als vervanging van een maaltijd bij 350 calorieën totaal. Ik kijk uit naar het elke dag. Ik voel me ook gezonder en hebben meer energie sinds ik begon te drinken dit. De pom / mango smaak is ook goed. Ik kan me niet voorstellen NIET starten van mijn dag met een geweldige maaltijd.

Ik gebruik 1 scoop van deze extra vitamines Ik doe een lepel van de chocolade verbazingwekkende gras drankje poeder (het geeft het ook een rijkere chocoladesmaak, evenals een zoetere smaak) in 1 / 2-3 / 4 kopje ongezoete amandelmelk en ik voeg ijs (bedrag is afhankelijk van de grootte van het ijs). Amazing Grass Ik werd verbrand uit van het nemen van vitamines in pilvorm voor te veel jaren. Het doet eigenlijk smaken als een chocolade milkshake voor mij. Ik heb zo veel energie van het drinken van dit en ik merk het grootste verschil in mijn energie en de gezondheid van mijn haar. Amazing Grass, Amazing Meal, Chocolate Infusion, 35.8oz (1.01 kg) Het groeit zo snel met minder breuk en is voller, omdat het gebruik van deze in de afgelopen 2 jaar gekregen. Ik heb gevonden de chocolade is de enige die goed combineert met ijs; de andere smaken gewoon niet hetzelfde mengen en het wordt dit ijs gereden melkdrank. Wilde alleen maar een beoordeling naar hopelijk anderen te helpen beslissen toe te voegen. Ik heb bloedarmoede al meer dan 7 jaar en net ontdekt dat ik heb beziggehouden met vleesbomen deze hele tijd. Omdat bloedarmoede, werd ik afgevoerd elke maand van waardevolle voedingsstoffen. Ik drink dit elke ochtend met gewoon water – ja, het is gemakkelijk voor mij om te doen. Het smaakt goed voor mij, maar nog belangrijker ik krijg broodnodige nutritionele ondersteuning voor mijn lichaam. Ik liep een keer en had niet de drank voor ongeveer een maand. Ik was praktisch bedlegerige op dat punt en het duurde twee weken van het nemen van de drank weer gewoon om wat energie terug te winnen. Ik zal niet meer zonder nu – het heeft geholpen mijn lichaam functie waarschijnlijk meer manieren dan ik weet. Dit is een getuigenis van de voedingswaarde van deze drank. Ik heb bedenkingen tegen producten uit deze categorie, maar nam een kans en het loonde. Ik bereid het met bevroren banaan, ongezoete amandel / kokosmelk, pindakaas en een snufje kaneel en het resultaat eigenlijk smaak echt goed! Het is gewoon lief genoeg, de textuur is leuk. Ik neem mijn tijd en geniet van deze drank, in tegenstelling tot andere producten die ik heb geprobeerd waar ik ben gewoon slurpend het zo snel als ik kan naar beneden.

En zijn zeer zeer vullend. Goede kwaliteit spul. Een beetje korrelig maar over het algemeen makkelijk te drinken en mijn moeder vond het ook. Dus dit was alles over gezonde supplementen. EPA of DLA zijn de meest krachtige vormen van deze essentiële vetzuren. Acai palmboom groeit voornamelijk in de dikke bos in clusters. Met Caralluma fimbirata, doesn eetlust onder controle? T moet een strijd zijn. je het over hebt. Het bedrag kan oplopen tot 1: 8 microgram op de leeftijd van 10: Mensen die veertien jaar of ouder kan gaan met de standaard niveau van vitamine B12. Onderstaande reinigen maag, nier, lever, galblaas, milt en bloed van de accumulatie van toxische en vrije radicalen. Eén van de grootste voordelen van het nemen van omega-3 supplementen dag ernstig onze cardiovasculaire systeem. Dit leidt ook tot een ranzige smaak in de olie en veroorzaakt een herhaling of visachtige nasmaak als de olie wordt genomen. Nu de verschillende supplementen komen op de markt. Een speciale gast van Oprah, dr. Wanneer genomen lang die invloed absorptie van lichaamsvet. DHA is belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen dat de artsen adviseren regelmatig doses aan zwangere vrouwen vanaf het derde kwartaal.

Kunstmatige voedsel, zoetstoffen en specifiek transgene. Caseïne is een natuurlijke en biologische zuivel product dat is gemaakt van ultrafiltratie melk. Glucoronolactone is een chemische stof die van nature voorkomt bij metabolisme van glucose die optreedt in de menselijke lever. Gifstoffen in overvloed. Het is interessant om te zien starters aangevuld met een supplement van essentiële vetzuren, voor het eerst in korte tijd beginnen de voordelen van gezondheid en kleine veranderingen in uw leven. De consumptie van dieet pillen worden ieder jaar toeneemt. Omega 3 is niet alleen nuttig voor de lichamelijke gezondheid, maar ook mentale toestand gevonden. Deze vrije radicalen kunnen ernstige problemen veroorzaken wanneer de cellen worden gerepliceerd. Niet meer het verbergen van het meisje die je altijd al wilde vleien. Als het bloed dunner is het doel van uw arts, neem een vitamine K-supplement of het eten van voedingsmiddelen die zijn bijzonder rijk aan vitamine K kan gevaarlijk zijn.