Amazing Grass, Green SuperFood, Chocolate Drink Powder, 8.5oz (240g)

Amazing Grass, Green SuperFood, Chocolate Drink Powder, 8.5oz (240g)

€ 21.00

Meer informatie >>

Product: Amazing Grass, Green SuperFood, Chocolate Drink Powder, 8.5oz (240g)
Prijs: € 21.00
Inhoud: 8.5oz (240g)
Trefwoorden: Superfoods, Amazing Grass, Superfoods

Amazing Grass, Green SuperFood, Chocolate Drink Powder, 8.5oz (240g): Amazing Grass, Superfoods. Amazing Grass Green Superfood, Chocolate Drink Poeder, 8.5oz (240g) Gemaakt met Organic Green Foods, chocolade Cacao Infusion, 30 Porties, Dietary Supplement, Sambazon, glutenvrij Veganistisch, Certified Organic door CCOF – California Certified Organic Farmers, ondersteunt de algemene gezondheid en Wellness, meer dan 3200 milligrammen van de Green, de extra voordelen en de geweldige smaak van cacao, Helpt u bereiken van uw 5-9 dagelijkse porties fruit en groenten, Ons verhaal. Amazing Grass wordt geteeld en geoogst in de good ol 'Nederland van Nederland, op een familie gerunde boerderij, in Kansas om precies te zijn, waar we zijn toegewijd aan het creëren van de beste Organische Groene Superfoods, gemaakt van de beste ingrediënten op het gezicht van de aarde. Amazing Grass Wij geloven in de ongelooflijke kracht van voeding, het verlaten van deze wereld beter af is dan hoe we het gevonden hadden, en vooral, het geluk van Amazing Grass te delen met onze klanten. Lekker en voedzaam, is Amazing Grass Chocolate Green Superfood doordrenkt met een gezonde portie smakelijke biologische cacao en vol met de natuur de meest voedende, reiniging en krachtige superfoods. Dit geweldige niet-zuivel, romig mengsel van chocolaty goedheid levert een krachtige dosis volwaardige voeding met een heerlijke rijke donkere chocolade smaak. Amazing Grass, Green SuperFood, Chocolate Drink Powder, 8.5oz (240g) Wie wist greens zo goed konden proeven. Meng 1 schep met 8 of meer oz van uw favoriete melk of water. Mengen Tip: Lost beste wanneer gemengd with1oz water voorafgaand aan het toevoegen van melk. Andere ingrediënten. Zeezout, natuurlijke aroma's, silica, pepermunt. Dosering: een schep (8Grams). Doseringen per verpakking: ongeveer 30. Calorieën: 30 Calorieën uit vet. 5. Superfoods Totaal vet.

1g. 2%. Totaal Koolhydraten. 4g. 1%. Voedingsvezels. 2g. 8%. Suikers. 0. Cholesterol: Protein. 2g. 4%. Vitamine A (als bètacaroteen). 3115 IE. 65%. Vitamine C 18mg. 30%. Vitamine K. 25mcg. 30%. Riboflavine. 0.23mg. 15%. Niacine. 0,3 mg. 1%. Vitamine B6.38mcg. 3%. Foliumzuur. 16mcg. 4%. Vitamine B12.0.9mcg. 15%. Calcium. 19 mg. 3%. Ijzer. 1,2 mg. 6%. Jodium. 6mcg. 4%. Selenium. 2.5mcg. 4%. Mangaan. 151mcg. 6%. Natrium. 38 mg. 2%. Kalium. 76 mg. 3%. Chlorofyl. 19 mg. Amazing Grass Green Food Blend. Organic Wheat Grass, Organic Barley Grass, biologische alfalfa, Organic Spirulina, biologische spinazie, Organic Chlorella (gebarsten celwand), Organic Broccoli. 3541mg. Chocolade Blend. Amazing Grass, Green SuperFood, Chocolate Drink Powder, 8.5oz (240g) Organische Nederlandse Cacao, Redwood Cocoa, Organic Cacao, Natuurlijke chocolade aroma. 2745mg. Antioxidant Blend. Biologische Acai, Biologische Maca, Organic Carrot, Organic Beet, Framboos, Organic Rose Hips, biologische ananas, groene thee, Acerola Cherry. 294mg. EFA Fiber Blend. Organische Lijnzaad Poeder, biologische havervezels, Apple Pectine Fiber. 832mg. Superfoods Verteringsenzymen en Active Cultuur Pre Probiotic Blend. FOS (fructo van Witlof Wortel), Lactobacillus acidophilus, protease (Aspergillus oryzae), Amylase (Aspergillus oryzae), lipase (Aspergillus niger), Lactase (Aspergillus oryzae), Cellulase (Trichoderma reesei). 439mg. De dagelijkse hoeveelheid is gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Dit spul is magie! Het maakt echt mijn huid gloeien en zo duidelijk.

Het is mijn energie niveaus verbeterd en het is geweldig om te weten dat ik iets goed voor mijn lichaam doet. Helpt met IBS, ook als het maakt je minder opgeblazen en helpt je spijsvertering. Ik hou van dat hiermee PH niveaus in het lichaam, ook. Ik gebruik dit voor 4 maanden nu en ik voel me niet bloedarmoede meer, ook mijn dokter zegt dat mijn bloed is goed! Ik voel me veel gezonder en zal dit voor de rest van mijn leven. Ook geweldig als je het begin van een koud als het versnelt herstel als 100%. Onlangs Australische douane heeft een verbod op de invoer van Barley Grass producten versterkte. Dit ziet eruit als een geweldig product, maar helaas de onze werd vernietigd. Dit is echt geweldig. Ik denk niet dat veel van het gemengd met water, maar vandaag gemengd ik het met mijn aardbeien eiwit uit PHD en rauwe amandelmelk en het was de beste drank ooit. Het was een echte power boost. Amazing Grass Ik zal gebruik maken van deze voor altijd. Vermengd met eiwit poeder net gaf het een echte kick, ik veronderstel dat je kunt elke smaak eiwit te gebruiken is gewoon dat is alles wat ik had in. (Zoek een buis te schudden in en de resultaten zijn perfect glad) Ik voelde me ook goed fysiologisch omdat ik werd gevoed met de mineralen en eiwitten. Amazing Grass, Green SuperFood, Chocolate Drink Powder, 8.5oz (240g) Probeer het, het is uitstekend. Iedereen die heeft gegeven dit minder dan 5 sterren is omdat ze niet hebben geëxperimenteerd. Een grote groene drankje met een heerlijke smaak! Ik heb geen moeite drinken deze naar beneden, in feite zijn uitgegroeid tot een traktatie. Veel verbazingwekkende energie in deze drank ook als je toevallig hypothyreoïdie of gewoon gevoel laag.

OH JEE! Dit spul is geweldig. De smaak is heerlijk hoewel mijn DH zegt het smaakt een beetje groen. Dit isolaat ook geassimileerd in het lichaam sneller dus als je betrokken bent bij intensieve trainingen wilt u misschien meer van dit product te gebruiken. Vraag -2. Studies tonen aan de algemene Europese gemiddelde Amerikaanse dieet en biedt slechts 3 5000 ORAC-eenheden per dag. Wat zijn de problemen die u worden geconfronteerd bij het stellen van deze vraag. Anderzijds, het gebruik van pollen gebieden met hoge verontreiniging waarschijnlijk schadelijke stoffen te introduceren in het lichaam. De studie zegt. de meer alledaagse voordelen zijn onder meer nitida geest en beter geheugen, en geeft ook een boost je immuunsysteem helpt u voorkomen dat deze vervelende hoest en verkoudheid die iedereen lijkt te meer van deze dagen! het is net geweldig nieuws om te kunnen een aantal voordelen voor de gezondheid van nature krijgen van kurkuma curcumine, zonder toxische medicijnen die ons immuunsysteem te vernietigen, of andere bijwerkingen, en helpen voorkomen dat meer ernstige gezondheidsproblemen nog meer langs de lijn. Zoals een kijkje op vloeibare vitaminen dat gewichtsverlies voordeel toont belofte, ze allemaal de neiging om een vitamine gemeen bevatten: b-complex vitamine. Er zijn een aantal voorzorgsmaatregelen, echter als u bloedverdunnende medicijnen, moet u contact opnemen met uw arts voordat u begint met het nemen van grote doses visolie. Visolie wordt beschouwd als veel varianten van omega-3 vetzuren zoals EPA en DHA bevatten. Rekening kruidensupplementen, naast een goede voeding kan wat voor een hersenen doen. Ontdek de voordelen van visolie voor hoge bloeddruk.

De effectiviteit kan variëren van persoon tot persoon, maar de meeste gebruikers verliezen ongeveer 5% tot 10% van zijn oorspronkelijke gewicht. Dit is zeker geen vervanging voor een normale gezonde voeding en dat is de reden waarom een persoon die zichzelf beschouwt om gezond te zijn gewoon door het eten van de nederige açai-bes behandelt zeker behoefte aan een herziening van de werkelijkheid. Dezelfde onoplosbare vezels die dienen als colon reinigingsmiddelen ook wijze overtollig gal uitgescheiden door de alvleesklier. Als je lui in bed waren, is uw partner nu genieten van haar nieuwe energie en uithoudingsvermogen. Natuurlijk is het zeer moeilijk te bepalen waar de superioriteit ligt vis oliën bevatten een grotere verscheidenheid van antioxidanten, die hebben aangetoond nut. Deze verklaring is niet geëvalueerd door de FDA. Ouders vinden het interessant om op te merken dat er een aantal studies die lijken te overtuigend laten zien dat vitamine D-tekort komt vaak voor bij kinderen die lijden aan ADHD-syndroom. U bent wellicht geïnteresseerd in een andere van de gezondheidsvoordelen van kurkuma. Omdat olie is een betere bron van omega-3 vetten dan gewone vis. Dan, als we verondersteld om genoeg energie te krijgen om te willen gaan naar de sportschool en het uitoefenen? We zijn om een product aan ons energie te geven te vinden, nog beter geef ons iets natuurlijke energie. Hoe belangrijk is nieuw.