Amy's, Organic, Refried Beans, Traditional, Vegetarian, Light in Sodium, 15.4oz (437g)

Amy's, Organic, Refried Beans, Traditional, Vegetarian, Light in Sodium, 15.4oz (437g)

€ 3.00

Meer informatie >>

Product: Amy's, Organic, Refried Beans, Traditional, Vegetarian, Light in Sodium, 15.4oz (437g)
Prijs: € 3.00
Inhoud: 15.4oz (437g)
Trefwoorden: Bonen, Canned, Glutenvrije levensmiddelen, Glutenvrije levensmiddelen, Amy's, Beans, Canned, Gluten Free Foods, Gluten Free Foods

Amy's, Organic, Refried Beans, Traditional, Vegetarian, Light in Sodium, 15.4oz (437g): Amy's, bonen, Canned, glutenvrije levensmiddelen, glutenvrij Foods. Amy's, Biologisch, gebakken bonen, Traditioneel, Vegetarisch, Licht in Natrium, 15.4oz (437g) 50% minder natrium dan ons Regelmatige Bonen, Kosher Pareve, geen GGO's, USDA Organic, Klaar te dienen, Certified Organic door QAI (Quality Assurance International), taco's gevuld met bonen, kaas en salade zijn een van onze familie's favoriete maaltijden. Nu zijn we (en onze klanten) kunnen genieten van deze taco's wetende dat de bonen zijn organische, evenals heerlijk. Bereid uw favoriete Mexicaans gerecht met deze traditionele stijl refried pinto bonen. In antwoord op vragen van klanten, hebben onze koks een lijn van “Licht in Natrium” bonen met alle smaak en goedheid van onze vaste bonen gemaakt, maar met 50% minder natrium. Warmte en serveer. Gelieve niet te gaar. Andere ingrediënten. Bonen Ingrediënten (Vegan): Organic pinto bonen, gefilterd water, biologische uien, organische hoge oliezuur saffloerolie en / of zonnebloemolie, biologische knoflook, zeezout, biologische kruiden. Personen met Voedselallergie: Dit product is gemaakt in een faciliteit die voedingsmiddelen met tarwe, melk, soja, noten en zaden verwerkt. Amy's Kitchen gebruikt geen pinda's, vis, schaaldieren of eieren. Bevat 190 mg natrium in vergelijking met 390 mg in de reguliere bonen Amy's. Geen transvet Geen toegevoegde MSG Geen conserveringsmiddelen. Geen GGO's – Geen bioengineered ingrediënten. Glutenvrij. Amy's, Organic, Refried Beans, Traditional, Vegetarian, Light in Sodium, 15.4oz (437g) Dosering: 1/2 Cup (130g). Doseringen per verpakking: Over 3,5. Calorieën: 140 calorieën uit vet: 30.

Totaal Vet: 3g. 5%. Verzadigd vet: Transvet: 0g. Cholesterol: Natrium. 190mg. 8%. Totaal Koolhydraten. 22.7%. Voedingsvezels. 6g. 24%. Suikers. 1g. Protein. 7g. Vitamine A. 0%. Vitamine C. 4%. Calcium. 4%. Ijzer. 10%. De dagelijkse hoeveelheid is gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Bonen zijn zo handig om een snelle, gezonde maaltijd te maken. Beans Fantastisch om zijn biologische refired bonen geleverd! Deze zijn heerlijk, want ik vind bij elke Amys product dat ik gebruik. Goeie smaak. Ik ben tevreden met dit product. we houden van deze bonen. Dieet Verschillende bedrijven ongehoorde eisen maken van snel gewichtsverlies, maar de meeste mensen die ze nemen zijn helaas teleurgesteld. Als de beste omega 3 supplement verbeterde mijn leven drie gezondheidsvoordelen onthuld. Huisvrouwen zijn de protagonisten in deze paper. Menselijk geheugen is verdeeld in twee hoofdcategorieën; korte-termijn geheugen en het lange termijn geheugen. Bepaalde groepen mensen lopen een hoger risico op vitamine D-deficiëntie. Maar fabrikanten van visolie minste wat ik kan doen is het volgen van de beste raffinageproces om eventuele gifstoffen maxima te verwijderen. Bijwerkingen van dit soort zijn eigenlijk een gevolg is van schuld aan de juiste dosering. 2) DHA-gehalte.

Veel bedrijven lijst van ingrediënten als de eigenaar als een manier om gewoon te verbergen hoeveel van elk ingrediënt is (of in de meeste gevallen is het niet) echt in een bepaald product. Canned Bezig met een voeding coach zal u laten hun ervaring en kennis te gebruiken. Hoewel er verschillende dingen te overwegen, van primair belang is om te weten wat elk product voor u kan doen. Stimulerende middelen gebruikt in diverse andere producten leiden tot een soortgelijke reactie geeft mensen het gevoel dat ze bereid zijn te gaan. Amy's, Organic, Refried Beans, Traditional, Vegetarian, Light in Sodium, 15.4oz (437g) Kwik is de meest voorkomende verontreinigingen en een recente studie vond dat sommige zalmolie merken bevatten een hoeveelheid groot genoeg om de symptomen van kwikvergiftiging veroorzaken. Krachtige antioxidanten zoals groene thee en bosbessen kunnen verminderen ontstekingen door het neutraliseren van vrije radicalen die aanwezig zijn. De antioxidant beveiligingssysteem moeten gezond zijn. Natuurlijke mannelijke kan synthetiseren ongeveer 5 8 gram eiwit per dag. Hoewel veel mensen nemen gewoon dit supplement volgens de aanbevolen dosering op het etiket van het product, is er nog veel te winnen bij precies te weten en neem de juiste dosis visolie die bij u past. Zonder een adequaat niveau van HGH, zou het gebruik van macronutriënten niet correct. Ik wil graag praten over hoe het vetzuur DHA omega 3 voordelen ons helpen om de hersenen gezond te houden. Het bespaart u ook van hartaanvallen en dient als een krachtige antioxidant. Voedingsstoffen leveren energie, helpen gewicht te verliezen, het verbeteren van uw stemming en in het algemeen naar een meer vervullend leven te maken. Anders zou de planeet worden overspoeld met het leven.

Wanneer u koopt HGH elke overzeese markt is koper beware.