AOV 104 Ortho Basis Tabletten 270 ST

AOV 104 Ortho Basis Tabletten 270 ST

€ 70.50

Meer informatie >>

Naam: AOV 104 Ortho Basis Tabletten 270 ST
Prijs: € 70.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Therapie, Orthomoleculair, AOV

Ortho Basis is een geavanceerd breed-spectrum multivita-minen/mineralen-preparaat. Eén van de meest complete multivitamines in de orthomoleculaire voedingsleer. Ortho Basis bevat alle vitaminen en mineralen in een goed opneembare vorm en bevat Stressed out? Je bent twee keer zoveel kans om ziek te worden. onderzoekers van de Carnegie Mellon universiteit waargenomen deelnemers die waren geïnfecteerd met de verkoudheid virus en kwam erachter dat degenen die beweerden dat ze gestrest waren twee keer zoveel kans om ziek te worden. Joseph Mercola legt uit: Als je gestresst bent, je lichaam releases stresshormonen zoals cortisol, die je lichaam om te vechten of te vluchten van de stressvolle gebeurtenis AOV. Uw hartslag verhoogt bereidt, je longen meer zuurstof, je doorbloeding stijgt en delen van uw immuunsysteem geworden tijdelijk onderdrukt, waardoor uw inflammatoire respons op pathogenen vermindert. Het probleem is dat wanneer de spanning chronisch wordt, je immuunsysteem minder gevoelig voor cortisol, die de ontstekingsreactie. Dit verhoogt uw kansen op ziek worden en het krijgen van koude symptomen, zoals hoesten en niezen kan verhogen. Ontsteking wordt gedeeltelijk geregeld door het hormoon cortisol en wanneer cortisol is niet toegestaan om deze functie te dienen, kan de ontsteking uit de hand lopen AOV 104 Ortho Basis Tabletten 270 ST. Toen onder stress, cellen van het immuunsysteem niet in staat zijn om te reageren op hormonale controle, en dus, produceren niveaus van ontsteking die ziekte te bevorderen.

Omdat ontsteking een rol speelt bij vele ziekten zoals cardiovasculaire, astma en auto-immuunziekten, dit model suggereert waarom spanning effecten kunnen zowel Supplement – Therapie. Mercola zegt zoals stress, gebrek aan vitamine D kan ook van invloed uw kansen vatbaar voor ziekten en chronische ziekten. Minder dan optimale vitamine D-niveaus zal aanzienlijk afbreuk doen aan uw immuunrespons en maak je veel meer vatbaar voor aanbestedende verkoudheid, griep en andere luchtweginfecties, waarschuwt hij. Er zijn tal van studies die bewijzen dat verkoudheden en griep kunnen zijn een indicatie van een onderliggend tekort aan vitamine D AOV 104 Ortho Basis Tabletten 270 ST. De grootste en meest landelijk representatief onderzoek, dat ten minste 19.000 amerikanen betrokken, bleek dat verkoudheid en griep werden ervaren door mensen met de laagste vitamine D-niveaus. Personen met chronische aandoeningen aan de luchtwegen zoals astma hebben een groter risico. Het is niet verwonderlijk dat de gemiddelde Amerikaan krijgt zo veel verkoudheden per jaar, als de huidige richtlijnen voor optimale opname en de normale vitamine D-niveaus zijn veel te laag is en omdat de meeste mensen niet voldoende blootstelling aan de zon te krijgen op een dagelijkse basis (dat is wat produceert vitamine D in je huid) velen hebben een tekort, zegt dr Vitamine en Supplementen. Vitamine d treft bijna 3.000 van je 25.000 genen, waardoor het een cruciaal onderdeel van uw immuunrespons.

Dit wonder voedingsstof helpt ook je lichaam produceren meer dan 200 antimicrobiële peptiden, die nuttig zijn bij het afweren van een breed scala van infecties. Door het houden van uw vitamine D-niveaus in het optimale bereik bent, kunt u voorkomen dat het krijgen van verkoudheid en griep. Het is gemakkelijk om te worden blootgesteld aan de koude virus, omdat het bijna overal kan leven geworden, zoals op toetsenborden van computers, pennen, en koffiemokken. Maar je moet weten dat blootstelling aan de koude virus betekent niet automatisch dat je wordt besmet. Het hangt af van hoe gezond je immuunsysteem is. Dit is de reden waarom als je gestrest en vitamine D-deficiëntie, dan is er een zeer grote kans dat je wordt besmet Supplement – Therapie. Als je wilt voorkomen dat je de verkoudheid of griep, moet u verminderen en elimineren van stress uit je leven en het optimaliseren van uw vitamine d niveaus. Optimaliseer uw insuline en leptine niveaus door het vermijden van suiker en fructose. Verhoogde insuline en leptine zet je het risico van ziekte en vroegtijdige veroudering. Verhoogde leptine niveaus veroorzaken leptineresistentie, en kan schade aanrichten op je gezondheid. Mercola adviseert u uit om zijn voeding plan te volgen. Oefening helpt het bevorderen van de circulatie van immuuncellen in het bloed, wat ziekteverwekkers neutraliseren in je lichaam AOV 104 Ortho Basis Tabletten 270 ST – Hoe beter de circulatie, hoe efficiënter je immuunsysteem wordt bij het lokaliseren en te verdedigen tegen potentieel schadelijke virussen en andere ziekteverwekkers.

Mercola beveelt een gevarieerde routine die een hoge intensiteit interval oefeningen, zoals de piek fitness omvat. Vermijd gedenatureerd en chemisch gewijzigde voedingsmiddelen die geen voedingsstoffen hebben en kunnen alleen zet uw gezondheid in gevaar. Kurzweil is een betrokken transhumanist, zoals ook zijn alle globalisten. Life uitbreiding is nodig om de doelstellingen van de elite en hun nieuwe wereldorde. Het plan is om de elite families met technologie te integreren om te boren in de fontein van de jeugd en leven als goden. De grote massa van de nutteloze eters, aan de andere kant, zullen hun levensduur verkort door de verhoogde toxiciteit van het milieu en de vervuiling van de voedselketen door gm eten. In 2050 zullen robots worden het uitvoeren van de meeste banen uitgevoerd door de mens dus er zal geen behoefte aan een dergelijke grote menselijke arbeidskrachten weer. dit is een andere reden waarom ze het uitvoeren van een beleid van ontvolking.