AOV 550 Calcium en Magnesium Capsules

AOV 550 Calcium en Magnesium Capsules

€ 17.50

Meer informatie >>

Naam: AOV 550 Calcium en Magnesium Capsules
Prijs: € 17.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Therapie, Orthomoleculair, AOV

Uit pidolaat wordt gemakkelijk hydroxyproline gevormd, een aminozuur dat van essentieel belang is voor de vorming van botcollageen en voor de botstructuur. Dit maakt calcium/magnesium pidolaat niet alleen uitermate geschikt voor een goede opname van kalk en ongeacht wat het dieet aanpak is dat we vasthouden aan onze identiteit, of het wordt paleo, anti-inflammatoire, lage glycemische, detox, veganist, vegetariër, flexitarian, laag vetgehalte, low carb, noem maar op, de kern van de boodschap blijft hetzelfde krijgt uw voedsel uit planten. Voeding wetenschap is langzaam (en enigszins met tegenzin) af te stappen van de drie musketiers van eiwitten, koolhydraten en vetten, en beginnen om de duizenden verbindingen die in planten ontdekken Supplement – Therapie. In een artikel las ik een paar maanden geleden bleek dat hoe meer we omgaan met planten door wrijven hun bladeren, hoe meer helende verbindingen produceren ze. Ze willen worden in nauwe samenhang met ons. Wetenschap en intuïtie vertellen ons dat ze zijn echt de ultieme voeding. Afgezien van de voordelen van biologisch geteelde planten, wat is in opkomst in de plantkunde is om te gaan kleiner te dichtere verpakt voedingsstoffen binnen te krijgen AOV 550 Calcium en Magnesium Capsules. Zo microgreens, of de kleine blaadjes van onrijpe bladgroenten (Grown binnen bodem binnen 7 dagen), zijn super voeding bronnen van gezonde stoffen zoals carotenoïden, vitamine C en vitamine k. We zouden moet veel meer volwassen spinazie eten om dezelfde hoeveelheid voeding krijgen een handvol microgreens.

Wanneer het groene chlorofyl in de plant vangt de stralen van de zon, energie en voedingsstoffen worden gemaakt, een bekende fotosynthese Vitamine en Supplementen. In feite zijn alle voeding nemen we in het begin van zonlicht. Nutrition, of de handeling van het eten, is het proces van het licht overgang van de ene soort naar de volgende, of plant dier op mens, of rechtstreeks van plant naar mens. We zijn allen eten van de producten van de lichte. Nog meer fascinerend is dat de wetenschap, in het bijzonder de kwantumfysica, is aanleggen aan het idee dat we niet alleen het eten van licht door de producten van de fotosynthese, maar dat we wezens zijn gemaakt van licht AOV 550 Calcium en Magnesium Capsules. Afhankelijk op onze ervaringen gedurende de dag, kunnen we het gevoel dat we verliezen of het verkrijgen van energie. Als we het gevoel dat we worden afgevoerd, bij de meeste micro-niveau, kunnen we verliezen en lekkende onze kostbare fotonische energie. Wetenschappers in Europa en Japan hebben begon te fotonische emissie van de mens. Met andere woorden, hoeveel licht we afgeven via ingewikkelde apparaten die foton beeldvorming doen meten Supplement – Therapie. De literatuur over biofotonische emissie (Licht uitgezonden door levende organismen), die teruggaat tot het midden van de jaren 1980, bleek dat alle levensvormen afgeven fotonen. Eén van de eerste artikelen aangetoond dat DNA is een rijke bron van deze fotonen (2).

De golflengte van het licht is aangetoond dat het een rol bij de cel groeit. kankercellen, die groeien uit de hand, afgeven vele fotonen: Photon tellingen werden waargenomen op 1. 73 keer hoger uit de regio's van onbehandelde tumor dan van de normale regio's (3). Afgezien van de artikelen over voeding, infectie en kanker, biofotonen emissie wordt nu gemeten bij mensen die betrokken zijn bij de geest het lichaam praktijken, zoals acupunctuur en transcendente meditatie en zen meditatie (4). Deze activiteiten lijken onze fotonen te behouden. Misschien gezondheid is synoniem met het houden van onze fotonische reserve intact Supplement – Therapie. Als een voedingsdeskundige, ik ben het meest geïnteresseerd in de toepassing van fotonen aan de beoordeling van de kwaliteit (versheid, houdbaarheid) van levensmiddelen (5). Ik hoop dat de wetenschap steeds meer micro en atomaire met ons eten te gaan in plaats van rondhangen bij het geweest dat gedaan niveau van hoge en lage macronutriënten. Misschien een dag zullen we wijdverspreide tools op onze smartphones die ons in staat zal stellen om het licht of levenskracht kwaliteit van voedsel te meten, zodat we beter kunnen beoordelen in het weten wat voedsel draagt de meest resonantie voor ons lichaam, geest en ziel. Ik kan me voorstellen dat in de toekomst zullen we verschuiven van het lezen van dieetboeken over wat te eten en tot een technologie die kan beoordelen onze fotonische potentieel en dat van voedsel, zodat we echt voeden onszelf en worden vitale op de meest oneindig niveau voor grote, levensveranderende effecten AOV 550 Calcium en Magnesium Capsules – Kunnen we zeggen welk dieet het beste is voor de gezondheid? Annu rev volksgezondheid.

Deanna Minich, phd, cn, ryt, is een geest het lichaam geest voedingsdeskundige en auteur die samen overbrugt de moderne wetenschap met oude spiritualiteit in haar nieuwe benadering voor voedsel en eten. Zie haar websites, en facebook pagina, voedsel en geest met dr. Onze orthopedische artsen vaak te behandelen heupfracturen, presteren totale gewrichtsprothesen, gemak artritis pijn, en patiënten van diverse andere noden te helpen. De tosm knie artsen zijn vertrouwd met de nieuwste technieken bij minimaal invasieve knie vervangingen en kun je weer op je voeten in geen tijd. De behandeling kan zowel operatieve en niet-operatieve procedures te betrekken. Om beter te voldoen aan de behoeften van hun klanten, nieuwe vitaliteit gezondheid voedsel, inc. Hun nieuwe uren zal zijn: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 10a.