AOV 817 Panax Ginseng Extract Capsules

AOV 817 Panax Ginseng Extract Capsules

€ 13.50

Meer informatie >>

Naam: AOV 817 Panax Ginseng Extract Capsules
Prijs: € 13.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Kruid, Koreaanse Ginseng , Panax Ginseng, AOV

Panax Ginseng van C.A. Meyer is een Koreaans Ginseng extract van een zeer hoge kwaliteit. Ginseng komt goed van pas bij stress-situaties, stimuleert het afweersysteem en bezit sterke antioxidant-eigenschappen.Inmiddels zijn door wetenschappelijk onderzoek de Zou ook een geweldige bijgerecht bij witte vis, kip of varkenshaas maken. Ik denk graag van mezelf als een vrucht en veggie expert. heb ik vroeger veel interessante, unieke producten (Zie mijn boerenmarkt wtf-serie) en ik ben over het algemeen goed in het identificeren die er voedsel. Het ging in de afvoer, hoewel, gisteren op de hele voedsel Supplement – Kruid. Ik zal niet liegen ik ben niet zo'n fan van selderij. Ik kan het dragen soms maar knolselderij, die smaakt eigenlijk net zoals selderij, was niet mijn eerste keuze voor groenten. Ik ben zelfs niet zeker hoe ik mengde ze up.I weten wat pastinaak eruit, dammit, en deze waren duidelijk niet pastinaak (zie vergelijking hieronder). ik lees een keer, in een boek van de kruidendokter Stephen Harrod Buhner, over herbalAntibioticsAnd waarom ze zo veel effectiever dan chemische degenen. Dus net als een virus psychisch kunnen doorgeven aan alles wat het is virale informatie aan andere virussen (En door de manier, kan we alsjeblieft leren communiceren als dat meer?), Planten hetzelfde doen AOV 817 Panax Ginseng Extract Capsules.

Dus een vent in een laboratoriumjas onttrekt een chemische stof van een plant die naar verluidt doodt x virus, maar het is slechts een kwestie van tijd voordat het virus cijfers uit de chemische en muteert zodat het niet meer wordt beïnvloed door het AOV. Kinda als mensen, die, onder dwang lang genoeg zal muteren tot die omstandigheden als normaal te accepteren. Dus er is dit achtervolging en bijpraten ding waar mensen proberen om dingen te vervaardigen die virussen te doden en vervolgens de virussen muteren en dan een andere chemische stof moet worden gemaakt, en het is een hectische, rondedans. Maar dan heb je planten, waarvan sommige meer dan honderd chemicaliën in hen. Honderd! In een plantje! Honderd chemicaliën zijn een goede tegenstander voor een vervelende virus omdat het te ingewikkeld is een code te kraken AOV 817 Panax Ginseng Extract Capsules. En zelfs als het virus zich weten te muteren, planten zijn slim. Er is een hele conversatie gaande die er in de natuur dat we niet weet, en ik vertrouw het om door te gaan op dezelfde manier waarop het is al de uitoefening van millennia. Mijn punt is dat er dingen zijn die er die perfect geschikt voor het helpen van onze lichamen zijn niet ziek, of drastisch verminderen van de lengte van een ziekte AOV. Vlierbes is een van hen, en het is waarschijnlijk in mijn top tien van meest gebruikte lijst. Hoewel het niet een van die slimme dingen die virussen doodt (Knoflook, iemand?), Het helpt je immuunsysteem heel dramatisch.

Op ingrediënten: vlierbessen zijn echt overvloedig in de natuur, en ik echt aanraden je er uit en vind een aantal lokale struiken. De hoeveelheden zijn voor een kwart pot, en het gebruik van gedroogde ingrediënten. Als je vers gebruiken, verlaag dan het volume met de helft please. De dosering is voor volwassenen in de leeftijd van 21 als het alcohol bevat. Alcohol van uw keuze cognac, wodka, tequila, whisky. Zodra u al uw ingrediënten, zet ze allemaal in de pot, vul dan een derde van de weg met honing. Dit zal een tijdje duren als de honing is dik. Maak je geen zorgen, gewoon giet het, en kom terug om de 20 minuten opnieuw te gieten, totdat het is een derde van de weg omhoog. U kunt Ook de honing verwarmen voordat gieten om het gemakkelijker te maken, ik weet gewoon niet leuk om dit te doen als het vernietigt een deel van de mooie dingen die in de honing Koreaanse Ginseng / Panax Ginseng. Na de honing in de pot, vul het met alcohol. Strain het uit en giet het in een mooie fles. Dosering: Bij het eerste teken van ziek, start met ongeveer een kwart theelepel om de paar uur. Take it totdat alle tekenen van ziekte zijn verdwenen. Als je echt ziek (wat zeldzaam is, maar met deze bugs rond te gaan op dit moment, het gebeurt), houdt het nemen van het zo vaak als je kunt. Wanneer je ineengedoken op de thuisverpleging een verkoudheid of griep, een warme kop kruidenthee is het comfort op zich.

Een voordeel van het drinken van thee is dat de vloeistof verdunt congestie en spoelt gifstoffen AOV 817 Panax Ginseng Extract Capsules – Het is waar dat thee is tijdrovend, maar probeer de tijd om te zorgen voor jezelf wanneer je ziek bent neem vinden. Het drinken van 2-3 koppen de volgende thee, mooi en warm, zal Daarna je zweet en verlagen koorts. indien mogelijk, stop jezelf in een warm bed. Meng de kruiden in een theepot en giet het kokende water over hen. U kunt een dubbele batch en bewaar het in de koelkast. Enkel ben zeker om het te verwarmen alvorens het te drinken. De salie (Salvia officinalis) gebruikt in het volgende recept is een klassieker gorgelen, maar ook andere kruiden zoals marjolein, tijm of hysop kan het vervangen. Opera zangers ooit gebruikt marjolein om een gespannen keel te verlichten. Giet het kokende water over de salie, dek af en steile gedurende 20 minuten. Bewaren in de koelkast voor een paar dagen. De warme, vochtige lucht opent neus en luchtwegen. In combinatie met kruiden, stoom is een van de meest effectieve, voor alle doeleinden koude en griep kuren. Om te bevochtigen en te desinfecteren het hele huis, sudderen het water met de kruiden of etherische oliën op laag vuur een half uur.

Etherische oliën kunnen ook worden gebruikt in de meeste commerciële luchtbevochtigers, maar controleer de instructies. Houd je gezicht over de stoom en bedek je hoofd met een handdoek.