Aquafresh Tandpasta Freshmint 75ml

Aquafresh Tandpasta Freshmint 75ml

€ 1.50

Meer informatie >>

Naam: Aquafresh Tandpasta Freshmint 75ml
Prijs: € 1.50
Tags: Verzorgingsproducten, Mond en Gebit, Tandpasta, Normale Tanden, Aquafresh

Aquafresh Freshmint is een tandpasta die geschikt is voor heel de familie. De Aquafresh 3-voudige Bescherming is nu nog beter. De nieuwe glazuur+ formule versterkt de tanden. Het helpt vitale mineralen in te sluiten en te beschermen tegen zuuraanvallen Ze oorspronkelijk voltooide haar opleiding tot verpleegkundige in het ziekenhuis Prinses Alexandra Hospital in Brisbane en brengt met haar enorme ervaring uit veel verschillende sectoren van de gezondheidszorg. Sinds 2000 heeft zij zich geconcentreerd op de oprichting van onze klinische trial afdeling. Dit maakt het mogelijk nieuwe en het ontwikkelen van medicijnen beschikbaar als een optie voor patiënten met veel verschillende en moeilijk te dermatologische aandoeningen te behandelen zijn Aquafresh. Ze is over het verbeteren van het leven van patiënten met chronische huidklachten gepassioneerd en is op de hoogte van alle internationale kennis en middelen om betekenisvol te bereiken resultaten. Jodie heeft een bachelor in de verpleegkunde diploma van de Griffith University en heeft ervaring in zowel klinische en chirurgische instellingen. Ze bracht een groot deel van haar carrière bij de Koninklijke Marsden ziekenhuis voor oncologie in Londen, dus ze heeft een speciale interesse in de behandeling van kanker Aquafresh Tandpasta Freshmint 75ml. Op de huid centrum Jodie werkt langs de kant van dr. Freeman in overleg met patiënten en het assisteren bij chirurgische en laser procedures. Onlangs, ook begon ze te werken in klinische studies afdeling van de huid centrum.

Als ze niet werkt, Jodie is een liefhebbende moeder van twee prachtige jongens en hoopt om te reizen met haar mooie man om de wonderen van de wereld eens snel laten zien aan haar twee jongen Aquafresh. Mandy is een geregistreerde verpleegkundige, die bij de koninklijke Brisbane ziekenhuis opgeleid. Ze heeft geweest in het veld voor 30 jaar, en brengt het team een schat aan kennis en expertise. Op de huid centrum, niet alleen mandy werk als klinisch verpleegkundige, assisteren in het theater, maar als een cosmetische technicus; haar verantwoordelijkheden in deze rol omvatten het toedienen foto dynamische therapie (PDT), IPL (Intense Pulse Light therapie), en KTP laser Aquafresh Tandpasta Freshmint 75ml. Als hij niet aan het werk, mandy geniet van muziek, heeft een benijdenswaardige lijst van concerten ze is geweest, houdt van familie-activiteiten, reizen en een dans zo nu en dan! Alanna onlangs toegetreden tot de huid centrum team als een cosmetische technicus. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste, en gelicentieerd laser practitioner, alanna brengt een goed afgeronde vaardigheden om het team Normale Tanden. Ze heeft gewerkt op het gebied van dermatologie voor twee jaar, met de nadruk op cosmetische behandelingen, waaronder: Venus lift, laser ontharing, medi peelings, product specialiteit en needling. Daarvoor werkte ze een aantal jaren in de horeca bij vele bekende kuuroorden in de blauwe bergen en North Queensland. Ze heeft een levendige belangstelling voor cosmetische behandelingen, in het bijzonder alle nadruk op het gezicht.

Samantha onlangs toegetreden tot de huid centrum team als cosmetische technicus. Ze is over de gezondheid van de huid en fysiologie gepassioneerd, en is het bestuderen van de huid wetenschap. Ze heeft de certificering van IPL en laser safety officer. Samantha getraind in Sydney met lasers voor gezicht verjonging en collageen remodeling. Komende om ons team van plastische chirurgie en cosmetische producten, ze is een geweldige bron van kennis voor esthetische behandelingen voor het gezicht en lichaam. Danielle is geweest in de medische industrie meer dan vier jaar Normale Tanden. Na deelname aan ons team, danielle begon opleiding als een cosmetische technicus, onder toezicht van de hoofdsom dermatoloog, dr michael freeman. Danielle is bedreven in het begrijpen van uw behoeften, en het bepalen van de beste cosmetische behandeling plannen voor u. Afkomstig uit de uk, danielle kwam naar onze kusten zes jaar geleden, en kort daarna werd verliefd op de mooie gouden kust (En haar nu mooie australische man!) Wij zijn hem zeer erkentelijk voor het houden haar hier, zoals we enorm genieten van het hebben van haar in het rond! Als hij niet aan het werk, danielle is een fervent yogaenthousiast en terug te geven aan de gemeenschap. Al dertig jaar is Lyndall werkzaam in de medische industrie, in veel gevallen in een dubbele rol administratie en het typen Aquafresh Tandpasta Freshmint 75ml – Tijdens haar doorgewinterde carrière, Lyndall heeft uitgebreide kennis in de medische sector, en biedt een schat aan algemene kennis dat patiënten kunnen trekken uit voorafgaande of na hun benoeming.

Ze is vooral geïnteresseerd in de patiëntenzorg evenals schoonheidstherapieën. Op de huid centrum, Lyndall handvatten administratie, typen, is een cosmetische technicus, en is net begonnen een ondersteunende rol voor bloc assortiment van de huid centrum. Buiten het werk, Lyndall houdt rimboe, strandactiviteiten (Natuurlijk tijdens het dragen van zonnebrandcrème!) En yoga. Vicki is een gewaardeerd onderdeel van de huid centrum familie, die hier al meer dan zeven jaar. Als u voor het eerst bij ons terecht, Vicki is waarschijnlijk een van de eerste vriendelijke gezichten ziet. De medische sector heeft een bijzondere interesse voor Vicki, als ze is gepassioneerd over het helpen van mensen. Naast vele andere dingen, Vicki verzorgt de huid centrum receptie, is bedreven in het helpen bij de patiënt nazorg, is een cosmetische technicus en is deskundig op een verscheidenheid van dermatologische onderwerpen.