Arcim Voet-Beencreme Hypogeen 50ml

Arcim Voet-Beencreme Hypogeen 50ml

€ 4.50

Meer informatie >>

Naam: Arcim Voet-Beencreme Hypogeen 50ml
Prijs: € 4.50
Tags: Verzorgingsproducten, Voeten en Benen, Voet – Verzorging, Creme en Zalf, Arcim

De Arcim Voet-Beencreme Hypogeen is een creme die speciaal is ontwikkeld voor de verzorging van de voeten en onderbenen. Het bevat onder meer Papaya extract, vitamine E, Lecithine en 5% Urea. Dit maakt het uitermate geschikt voor de dagelijkse Gelukkig zijn er natuurlijke stoffen die ons kan beschermen tegen straling veroorzaakte schade bruin zeewier zoals kelp (Laminaria sp.), Sargassum en blaaswier (Blaaswier) bevatten calcium en natrium alginaat, gel-achtige stoffen die zich binden aan zware metalen zoals lood, kwik, cadmium, barium, radium, plutonium, strontium en cesium in het maagdarmkanaal onoplosbare zouten die worden uitgescheiden in de ontlasting vormen. (4) In laboratoriumstudies met ratten natriumalginaat verminderde de opname van radioactieve deeltjes in het bot met 80% bij aan het dieet toegevoegd. (5) en een combinatie van natrium alginaat en ei shell poeder werd gebruikt in Rusland om stralingsschade bij kinderen die waren blootgesteld te voorkomen Creme en Zalf. Atomic Energy Commission beveelt aan dat we consumeren 2-3 gram (nat gewicht) van zeegroenten per week, of twee eetlepels dagelijkse bescherming tegen straling toxiciteit. Dit moet viervoudig verhoogd worden tijdens of na directe blootstelling aan straling. (7) Een ounce van voorzichtigheid overtollige hoeveelheden kelp kan acne, of een auto-immune schildklier aandoening die bekend staat als de ziekte van Hashimoto, bij sommige mensen Arcim Voet-Beencreme Hypogeen 50ml. veroorzaken En sommige zeewieren zijn verontreinigd met lood of arseen. (8) Kijk voor zeewier dat is getest vrij van de toxiciteit van metalen te zijn (zoals kelp van de westkust van Zuid-Afrika), en niet dagelijks meer dan twee eetlepels over de lange termijn.

1) Kurkuma (Twee of meer theelepels per dag), of curcumine (500 tot 1000 mg driemaal daags), die aanzienlijk zal verminderen de schadelijke effecten van straling. 2) Zee groenten (twee eetlepels) of kelp tabletten (drie per dag), want het is jodium en natrium alginaat inhoud Arcim. Natriumalginaat bindt aan radioactieve moleculen en kan de uitscheiding te verhogen met 80%. (10) Jodium beschermt de schildklier tegen straling moeten we 150 mcg tot 1000 mcg per dag. (575 Mg van Noorse kelp bevat 359 mcg jodium). 3) bataten, squash, wortelen, snijbiet of spinazie dagelijks voor beta-caroteen, of een supplement met Dunaliella algen, 25.000 tot 50.000 IE per dag. 5) wei of soja-eiwit poeder dat cysteïne, een eetlepel per dag. (12) (Noot van de redactie: In verband met de prevalentie van genetisch gemodificeerde soja op de markt van vandaag, zorg ervoor dat de soja is gecertificeerd organische Arcim Arcim Voet-Beencreme Hypogeen 50ml. Merk op dat de soja is een veel voorkomende voedselallergenen, dus laten testen op allergieën alvorens het te gebruiken. 6) Voedingsmiddelen of supplementen hoog in calcium en kalium steun in de uitscheiding van radioactieve deeltjes, zoals cesium 137. 7) Antioxidant supplementen met vitamine C, E, co-enzym Q10, zink, selenium, druivenpitten extract, alfa-liponzuur en nac schade door vrije radicalen en de ontwikkeling van kanker. Naast vitamine B3 of niacine, plus b12 en B-complex om te ontmoedigen reparatie DNA-schade. 8) Lijnzaadolie twee eetlepels (niet verwarmd) dagelijks om celmembranen te beschermen, of niet-verontreinigd visolie capsules.

9) Groene thee dagelijks radioactieve isotopen te verwijderen en te beschermen tegen kanker. 10) Reishi, Maitake en shiitake paddenstoelen om het immuunsysteem gezondheid in stand te houden. 11) Een vezelrijk dieet, 40 gram per dag, om de absorptie van de straling af te schrikken en te verbeteren is het uitscheiding. 12) Voedingsmiddelen uit de brassica familie dagelijkse boerenkool, kool, broccoli, bloemkool, spruitjes. 14) Gedroogde bonen, linzen, of organische gefermenteerde sojaproducten (Tempeh) dagelijks in de voeding Arcim. Golfoorlog syndroom, verarmd uranium en de gevaren van lage straling. Laag niveau van blootstelling straling, de radiobiologen uitdaging in het volgende millennium. Golf oorlog syndroom, verarmd uranium en de gevaren van lage straling. Toepassing van algen polysacchariden in vivo bindmiddelen van metaal verontreinigingen. Onderzoek naar remming van intestinale absorptie van radioactief strontium. Canadian Medical Association Journal 1968, 99: 169 75. medische en biologische evaluatie van nieuwe voedingsmiddelen voor kinderen blootgesteld aan extreme straling Arcim Voet-Beencreme Hypogeen 50ml – Gezondheid voedingssupplementen bereid uit kelp een bron van verhoogde urinaire arseen. Kan Med Assoc J 1974; 111: 1301 2 (Letter). radioprotectieve werking van curcumine estracted van curcuma longa linn: remmend effect op de vorming van urine-8 hydroxy 2 deoxyguanosine, het ontstaan van tumoren, maar niet de dood, veroorzaakt door gamma bestraling.

Onderdrukking van radioactief strontium absorptie door natriumalginaat bij dieren en menselijke proefpersonen. Straling beschermende werking van lycopeen. Het effect van n acetylcysteïne inademing via de tolerantie thoracale bestraling bij muizen. Vergelijkende evaluatie straling beschermende efficiëntie van de behandelingen met diverse inhoud van calcium, kalium en ijzer. profylactische en therapeutische rol van de B-groep vitaminen, meso-inositol, in straling sckness tegen een achtergrond van het gebruik van een melk en ei dieet.