Artelle Glucosamine 1500 Flexwerker Tabletten 250st

Artelle Glucosamine 1500 Flexwerker Tabletten 250st

€ 36.50

Meer informatie >>

Naam: Artelle Glucosamine 1500 Flexwerker Tabletten 250st
Prijs: € 36.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Bestanddeel, Glucosamine, Chondroitine, MSM, Glucosamine, Artelle

Voor een soepele gewrichtsfunctie en de dagelijkse verzorging en het onderhoud van de gewrichten.Hoe te gebruiken?Dagelijks één tot twee tabletten met een glas water innemen Als je facebook feed is iets als de mijne, ben je waarschijnlijk bekend met de bizarre theorie du jour: Do not ever deze voedingsmiddelen te eten! Dr. Oz zegt tegen deze bes te eten! Top 10 redenen uw mobiele telefoon probeert te (En waarom uw arts zal u niet helpen!) De lijst gaat maar door te doden Glucosamine. Volgens een nieuwe studie, ongeveer de helft van alle Amerikanen gelooft in samenzweringstheorieën met betrekking tot gezondheid en geneeskunde. Eric Oliver en thomas hout van de Universiteit van Chicago en de resultaten werden gepubliceerd in het tijdschrift JAMA interne geneeskunde. Een totaal van 1351 mensen de enquête ingevuld online. Ze werden gevraagd over een aantal van de meest gehoorde complottheorieën rond gezondheid en medicijnen en moest beantwoorden of ze eerder had gehoord en of ze het eens, oneens of geen van beide overeengekomen noch oneens. De antwoorden werden vergeleken met hun gezondheid gewoonten om te bepalen of er een verbinding met het geloven in onbewezen claims en hoe de gezondheidszorg van het individu werd beheerd. 37% antwoordde dat ze geloven dat de FDA verbergt effectieve kruiden remedies voor ziektes omdat vitamines en supplementen zijn niet groot geld makers Artelle Glucosamine 1500 Flexwerker Tabletten 250st.

Veel medische behandelingen zijn gebaseerd op natuurlijke bronnen, hoewel de actieve eigenschappen zijn geweest geïsoleerde of verbeterd Supplement – Bestanddeel. Aspirine (Acetylsalicylzuur) kwam over uit extract van wilgenbast die werd gebruikt om pijn en koorts te behandelen. Het was zeer bitter en veroorzaakt irritatie van de maag. Aspirine werd gesynthetiseerd om alle voordelen van de wilg hebben schors extract, terwijl het minimaliseren van de bijwerkingen. Vitaminen en supplementen zijn eigenlijk een miljard euro industrie en omdat ze niet zijn geregeld, twijfelachtige hoeveelheden van de werkzame stof bevatten ze en is er vaak geen bewijs dat ze wat doen ze beweren te doen. 20% antwoordde dat ze geloven dat artsen weten vaccins leiden tot autisme en andere stoornissen, maar beheren ze aan kinderen hoe dan ook onder druk van de overheid Artelle Glucosamine 1500 Flexwerker Tabletten 250st. Er is geen greintje geloofwaardig wetenschappelijk bewijs is om eventuele claims te ondersteunen om het tegendeel. 20% antwoordde dat ze geloven dat mobiele telefoons kanker veroorzaken, maar big business is eigenaar van alle ambtenaren van de gezondheidsdienst en zal hen niet laten rapporteren over het Glucosamine. Dit men eigenlijk lijkt de meest valide van alle van hen, gezien het feit dat mobiele telefoons uitzenden niet-ioniserende elektromagnetische straling, maar tot nu toe Er zijn geen studies die mobiele telefoon te gebruiken duiden geweest draagt en een verhoogd risico op kanker.

Dit is niet een één en gedaan type onderzoek; deze studies zijn aan de gang te wijten aan de snelle ontwikkelingen in de technologie, maar er is niets aan te geven dat mobiele telefoons zijn een geldig zorg voor het veroorzaken van kanker geweest. 12% antwoordde dat ze geloven dat het toevoegen van fluoride aan water kunnen grote bedrijven om andere chemicaliën dumpen in het water volledig onopgemerkt. Fluoride, net als veel andere stoffen die sommige mensen denken geluid eng, is volkomen veilig in de juiste hoeveelheden. 12% antwoordde dat ze geloven dat de CIA besmet grote aantallen Afro-Amerikanen met hiv en dekte het door zegt dat het was een hepatitis-vaccin MSM. Dit men bijna gedeeltelijk is logisch, gezien de gruwelijke gebrek aan ethiek rondom de deelnemers van de Tuskegee syfilis experimenten en het feit dat HIV-infectie tarieven zijn ongeveer acht keer hoger onder zwarten dan blanken. De CDC heeft geschetst waarom zwarten hebben hogere infectie tarieven en wat er wordt gedaan om dat aantal te verminderen. 12% antwoordde dat ze geloven dat genetisch gemodificeerd voedsel maken deel uit van een wereldwijde samenzwering om de menselijke bevolking ruimen. Eigenlijk ggo-gewassen waren bedoeld om de opbrengst te verhogen en beteugelen honger in de wereld in het gezicht van een steeds toenemende menselijke bevolking Artelle Glucosamine 1500 Flexwerker Tabletten 250st – Hoewel er een aantal studies die een verband tussen GGO's en sommige kwalen zien zijn geweest, dat is een verre schreeuw van het zijn van een verwekker.

De studies zijn gedaan, en er is geen bewijs dat het eten van GGO-gewassen zijn schadelijk. Ze waren ook in staat om vast te stellen dat mensen met een hoge geloof in pseudowetenschap idealen hadden meer kans om het advies van de medische professionals te verwerpen en in plaats daarvan richten op alternatieve geneeskunde en beroemdheden zoals dr. De hoge conspiracists hadden meer kans om het gebruik van zonnebrandcrème te verwerpen en weigeren griepprik. Ongeveer 80% van degenen die meer bereid zijn om een alternatieve bron vertrouwt dan een medische professional verklaarde zij geloofden ten minste één van de theorieën. Deze groep is waren ook meer kans om biologische producten op de markt een lokale landbouwer te kopen (niet dat het kopen van lokale slecht is helemaal niet). Hoewel sommige van deze complottheorieën zouden kunnen zijn ontstaan in een plaats van geldige zorg, ze grondig zijn debunked.