Ascenta, NutraSea Kids, Omega-3 + Vitamin D Supplement, Bubble Gum Flavor, 6.8 fl oz (200 ml)

Ascenta, NutraSea Kids, Omega-3 + Vitamin D Supplement, Bubble Gum Flavor, 6.8 fl oz (200 ml)

€ 17.50

Meer informatie >>

Product: Ascenta, NutraSea Kids, Omega-3 + Vitamin D Supplement, Bubble Gum Flavor, 6.8 fl oz (200 ml)
Prijs: € 17.50
Inhoud: Afmetingen: 2.1 x 2.1 x 5.5 in, 0.7 lbs (0.32 kg)
Trefwoorden: EFA, Omega 3 6 9 ( EPA DHA ), Ascenta, NutraSea, Ascenta, NutraSea, Ascenta, EFA, Omega 3 6 9 ( EPA DHA ), Ascenta, NutraSea, Ascenta, NutraSea

Ascenta, NutraSea Kids, Omega-3 + Vitamin D Supplement, Bubble Gum Flavor, 6.8 fl oz (200 ml): Ascenta, EFA, Omega 3 6 9 (EPA DHA), Ascenta, NutraSea, Ascenta, NutraSea. Ascenta, NutraSea Kids, Omega-3 vitamine D supplement, Bubble Gum Flavor, 6.8 fl oz (200 ml) Eco Omega 3 Visolie, Pure v – Controleer voor Jezelf, ecologisch en duurzaam geproduceerd, Omega-3 gemakkelijk gemaakt. Makkelijk mee te nemen. – Geweldige smaak in elke dosis. Makkelijk te vertrouwen. – Iedere veel 3rd party getest op gegarandeerde zuiverheid en potentie. Ascenta Gemakkelijk om de voordelen te voelen. – De juiste hoeveelheid omega-3 in een gemakkelijk te triglyceridenvorm absorberen. Gemakkelijk om te geloven in -. Duurzaam geproduceerde oliën. Omega-3 supplement met EPA, DHA, GLA en vitamine D. Kinderen van 2 tot 13 jaar duren 1 theel. dagelijks. Andere ingrediënten. Visolie (ansjovis, sardines, makreel), teunisbloemolie, zonnebloemolie, alle natuurlijke smaakstoffen, tocoferolen (afgeleid van niet-ggo soja), groene thee-extract. Gecertificeerde biologische door de USDA National Organic Program (NOP). Ascenta, NutraSea Kids, Omega-3 + Vitamin D Supplement, Bubble Gum Flavor, 6.8 fl oz (200 ml) Na opening in de koelkast bewaren en verbruiken binnen 100 dagen. Niet gebruiken als de verzegeling verbroken is of ontbreekt.

Dosering: 1 theel. (5 ml). Doseringen per verpakking: 40% Dagelijkse waarde. Calorieën: 40. calorieën uit vet: 40. Fat. 4,5 g. 7%. Verzadigde. 0.5g. 3%. Trans. 0g. Meervoudig onverzadigd. 1.5g. Enkelvoudig onverzadigde. 2g. Cholesterol: 15 mg. 5%. Vitamine D3 (cholecalciferol). 12,5 micro; g / 500 IE. 125%. EPA (eicosapentaeenzuur). 320mg. EFA DHA (docosahexaeenzuur). 200mg. GLA (gamma-linoleenzuur). 50mg. Procent dagelijkse waarde is gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Gegarandeerde analyse EPA DHA mdash; 520mg Lovely smaak, de kinderen vinden het geweldig. Dit is een geweldige Omega-3 supplement. Ik voeg deze toe aan mijn zoons sap in de ochtend en hij drinkt het recht naar beneden. Het heeft een geweldige smaak geven zonder grappige nasmaak. Ik zou dit sterk aanbevelen als je kinderen hebt. Voordat ik gaf het aan mijn kinderen, ik probeerde het zelf. Op de fles, het zegt “zeer bessen smaak” Ik denk dat het smaakt meer als kauwgom (de roze), dat is niet slecht. De textuur is prima voor mij, niet te dik. Ik weet 't proeven iets grappig noch iets fishy, en geen last van de maag niet. Ascenta, NutraSea Kids, Omega-3 + Vitamin D Supplement, Bubble Gum Flavor, 6.8 fl oz (200 ml) Dus ik gaf het aan mijn kinderen. Zij het met me eens, het smaakt naar kauwgom. Wij zijn tevreden met hoe het smaakt. Echter, mijn belangrijkste doel is om hen een betere algehele gezondheid te geven, ik hoop dat dit supplement zou doen. We zullen ze opnieuw kopen. Uitstekend product. kinderen vinden het geweldig.

Chroom is kenmerkend voor vlees, granen en biergist geheel, onder anderen. EFA Niet de prijs, de lijst van ingrediënten, en het bedrijf de verkoop van het supplement. Dit is een zeer belangrijk voordeel voor iedereen die heeft diabetes weten. Ze voelen zich beter en de controle van aanhoudende gezondheidsproblemen in hun leven hebben opgedaan. Zelfs mensen met een ernstige handicap hebben oefeningen te doen, dus zorg ervoor dat je iets, zelfs iets heel eenvoudig doen. Om de status van hun cellulaire omgeving controleren moet je beginnen met het controleren van uw ph spit elke ochtend op een regelmatige basis. Dus voordat u besluit om vitaminesupplementen te nemen, vraag jezelf en je gezondheid? Extra vitamine C supplement echt nodig? Uw medische professie in staat zal zijn om u te helpen de juiste beslissing te maken met u. Niet alleen kan de olie helpen de balans van het cholesterolgehalte te vissen, maar heeft andere eigenschappen die helpen beschermen het hart ook, in feite, is zo krachtig dat vrijwel alle organisaties in de gezondheidszorg wereldwijd beveelt het eten van vette vis, als onderdeel van uw dieet om je hart te beschermen. Dit komt omdat een voedings- voedingssupplement vitamine bevat veel essentiële vitaminen die nodig zijn in onze dagelijkse voeding. Bijna alle mensen die gebruik hebben gemaakt van het te prijzen. NutraSea De volgende keer dat je hoort vitamine olie termFish Verwar het niet met een soort van multivitaminen gezondheid aan te vullen.

Gebruikte hoki, een inwoner van vette vis en tonijn water om olie. Ascenta, NutraSea Kids, Omega-3 + Vitamin D Supplement, Bubble Gum Flavor, 6.8 fl oz (200 ml) Raadpleeg uw arts of voedingsdeskundige, zodat ze de juiste aanvulling kan aanbevelen voor u. Geen goed met zuivere olie, indien zij bevatten een aantal omega 3 vetten die voordelen voor de gezondheid te bieden, zoals het voorkomen van plotselinge dood aan een hartaanval, een lager LDL-cholesterol, sterker immuunsysteem en een betere gezondheid van de hersenen en het gezichtsvermogen. Andere vitaminen daadwerkelijk helpen mineralen worden geabsorbeerd koppelen vitamine C met ijzer en calcium met vitamine D zijn voorbeelden van dit principe. Zodra u uw vitamine D-status hebben vastgesteld, zijn er verschillende opties voor het verhogen van hun niveau. Deze vitamine verbetert het geheugen en leervermogen. Antioxidanten zijn zeer nuttig voor het voorkomen van atherosclerose en hartziekten. Misschien wel de beste bron van omega 3 is vis en visolie. Het is geen groot geheim over hoe dit te doen. Door middel van dit onderzoek, was er een grote ontdekking, omdat geen van de stamleden werden getroffen door kanker of ooit heeft gecontracteerd hartziekten. De artsen zijn het bestuderen wordt baat bij sommige momenteel ongeneeslijke ziekten. De prijs van de meervoudige voedingswaarde formulering is niet erg verschillend van het vet metabolizer van groene thee, maar omdat alle andere voedingsstoffen, is een veel betere prijs-kwaliteitverhouding.