Attitude Ecologische Vlekverwijderaar Citrus

Attitude Ecologische Vlekverwijderaar Citrus

€ 5.00

Meer informatie >>

Naam: Attitude Ecologische Vlekverwijderaar Citrus
Prijs: € 5.00
Tags: Huishoudelijke en Dieren Artikelen, Ecologisch, Wassen, Vlekverwijderaar, Attitude

Deze natuurlijke Attitude Ecologische Vlekverwijderaar Citrus is perfect om hardnekkige vlekken te doen verdwijnen en samengesteld zonder verdachte chemicaliën, waardoor het een veilige keuze is. Verwijdert effectief vet en vuil en alle soorten vlekken: Wat zijn de voordelen van een detox dieet? Voorstanders geloven dat zo nu en reiniging van het lichaam met natuurlijke lever detox dieet de spirulina lever toxiciteit lichaam van gifstoffen die maagzweer in levercirrose hebben opgebouwd kan duidelijk. Tips mengatasi hawa dingin saat berada di gunung beberapa waktu lalu para pecinta alam indonesië mendapat berita Duka Huishoudelijke en Dieren Artikelen. Ze zijn zeer glittery, dus dat is gebonden aan gebeuren! Het pigment is buitengewoon, het tonen, zelfs zonder een basis, maar exploderende met kleur als je gebruik maken van een. Ik gebruikte mijn Nyx jumbo oogpotlood in melk vandaag, als ware van een kleur als ik kon krijgen. De drukte schaduwen tonen komen in een 2 gram flip top container en voer EUR 8. Genoeg dat je kunt gaan zonder een basis en hebben prachtige payoff nog steeds, maar niet zoveel dat het moet zijn het brandpunt van elke look je doet Attitude Ecologische Vlekverwijderaar Citrus. Ik gebruikte het als mijn vouw kleur en gemengd omhoog, verzachtende het zoals het bereikte mijn hoogtepunt op mijn voorhoofd bot. Ik denk echt dat dit het meest veelzijdige schaduw ontving ik. Ik kon dit gemakkelijk te gebruiken als een elke dag schaduw, en ziet het aantrekkelijk voor een breed scala van mensen.

Het is glanzende, maar niet glittery zoals het oog stof, en de gevolgen veel minder ernstig Huishoudelijke en Dieren Artikelen. In de staal bovenstaande, heb ik de kleuren naast elkaar gedaan zonder primer en primer. De linker kant heeft geen basis, de rechterkant is met behulp van een witte basis. Tiger is oranje, grote vogel is geel, woestijn roos is roze en de finale staal is de lipstick in de schaduw rio. Als je me volgen op enige andere sociale media websites, weet je van de meeste van mijn recente looks die ik heb zijn geobsedeerd over oranje lippies laatste tijd. toen ik mijn e-mail van Medusa's maken met betrekking tot het doen van een beoordeling, ik sprong op de kans om rio proberen Attitude Ecologische Vlekverwijderaar Citrus. Een schitterende rood oranje Deze lipstick is perfect voor de zomer. Het is heel romig, met een ietwat satijnen afwerking. Ik vind dat ik nodig om een duidelijk lipliner gebruiken bij deze aan bevedering te vermijden, zoals de romige formule zal bloeden als je dat niet doet. Echter, het duurt een goede 4 uur zonder touch-ups, en laat je niet het gevoel uitgedroogd Vlekverwijderaar. Het is als een balsem en een lipstick in één. Ik kan niet wachten om te proberen de andere kleuren! Er zijn momenteel 8 kleuren verkrijgbaar, en ze EUR 12 lopen. Een van mijn favoriete dingen over dit is de verpakking.

Ik ben een nerd en een half voor de grote verpakking, en dit is een van de beste die ik heb gezien. Doet denken aan Anna Sui (Zonder de waanzinnige prijs), het deksel is een gesneden zwarte roos die perfect is voor het weergeven op uw ijdelheid, en is geweldig om uit te trekken rond uw vrienden, die zijn er zeker van te kwijlen over hoe rad het is! De basis heeft het logo en de naam van het bedrijf, en de onderkant is voorzien van een sticker met de naam schaduw op het. Ik ben er vrij zeker van dat dit een te gaan om lippie in mijn toekomst zal zijn! Ik doen als dat de pot is duidelijk, zodat u kunt de schaduw die u gebruikt zie. Ik hou ook van de labels, en hoe het toont de naam van het product en de website Vlekverwijderaar. Ik gebruik een niet uit wat, maar zelfs als ik waren om te gaan zonder, zou het een schitterende splash van kleur te laten over mijn oogleden. Het is gemakkelijk aan te brengen en geen brokken van neerslag, net stukjes shimmer hebben. Het combineert prachtig, zowel met andere medusa's make-up producten of met enige schaduwen die i hebben gebruikt met hen. Ik belandde wassen ze af voordat ze toonde enig teken van slijtage. Veel glanzende schaduwen als deze de neiging om te kreuken en bijna ontbinden tegen het einde van de dag, maar niet deze! 00 Per pot, is er niet veel concurrentie!

Deze zal een lange tijd duren, en ik ben van plan op het hebben van de volledige collectie uiteindelijk Attitude Ecologische Vlekverwijderaar Citrus – Deze lange dragen, heldere, glanzende tinten zijn geweldig. Als u op zoek bent naar een nieuwe, gewaagde kleur, zou ik beveel het grijpen van een pot of vijf en proberen ze uit! Het combineert mooi met andere producten, en niet constant gebouw moet tot aan de kleur rijke en ware te houden. Medusa's maken is het hebben van een verkoop op dit moment, waar u kunt kopen ofwel electro set (Bright, schokkend tinten) of Safari (Meer gedempte schaduwen) voor EUR 59 per set van 12 schaduwen. De enige reden dat ik ben kloppen een punt hier af is, want ik zou graag wat meer mattes zie voor het mengen! Bijna een perfecte score, ik denk dat de schaduw zou aanspreken vrijwel iedereen. Er zijn veel kleur keuzes, en ze zijn een beetje minder intimiderend dan het oog stof. Ze hebben schattige verpakking en ik zal terug te zijn kopen in de toekomst meer! Ik ga dood om ze allemaal te verzamelen, zodat ik ze gewoon kan regelen op mijn make-up bureau te pronken de hele tijd! Het is een zware plastic dat niet onverwachts openspringen, en stelt duidelijk het logo op de voorkant. Ik zou graag voor het bestaan van een beetje meer intensiteit, maar ik denk dat dit zou geweldig zijn om laag over andere lipsticks voor extra diepte zijn! Het had de neiging om rommelig te krijgen als te zwaar wordt toegepast, en buikspek zou zijn als te licht toegepast.