Axe Deospray Gold Temptation

Axe Deospray Gold Temptation

€ 4.00

Meer informatie >>

Naam: Axe Deospray Gold Temptation
Prijs: € 4.00
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Deodorant, Speciaal Voor De Man, Axe

Axe Deospray Gold Temptation, een geur die zo onweerstaanbaar is, dat deze een goudkoorts zal creeeren. Axe Deospray Gold Temptation is dezelfde hoeveelheid AXE effect in een kleinere spray. Door een nieuwe technologie hebben we een spray ontwikkeld die even Een oversized roestvrijstalen deur opent in een kleine lobby en lijnt de openbare gang met de axiale zuidelijke muur van de receptie. De ingang voor het publiek is een paar geëtste glazen deuren met huidverzorging lab beschreven in helder glas over de matte deuren op ooghoogte, worden de deuren boven verlicht door een continue verzonken licht Axe. Materieel de entreehal is een microkosmos van de ruimte binnen; roestvrij staal, geëtst glas, witte muren, en natuurlijk hout verlicht door indirect licht; kalm, serine en contemplatieve. De receptie is een grote witte zaal met witte meubels en een lineaire RVS receptie tegenover de ingang. Op de muur achter het bureau drie smalle uitkragende witte corian planken weergeven van huidverzorgingsproducten en aan de linkerkant van de ingang is een nis met diepere planken, deze worden gebruikt om de getoonde producten te proeven. Passen achter deze axiale wand van de cliënten voert u de dag spa juiste Axe Deospray Gold Temptation. De behandelkamers en functionele ruimtes van de spa zijn georganiseerd rond de perimeter, de vorming van een centrale hal, die wordt doorsneden door een muur van roestvrij staal.

Deze roestvrijstalen element wordt gesegmenteerd in individuele vloer tot plafond eenheden waartussen verticale strepen van licht uitstralen op de publieke zijde tegenover de vijf behandelkamers. De verticale strepen van licht, die doet denken aan Een Dan Flavin sculptuur, maart de schone galerij achtige ruimte, als gevolg van een etherisch licht uit de roestvrij staal en zachte witte muren en zijn oneindig gedupliceerd via spiegels aan beide uiteinden van de ruimte Deodorant. Het is te verwachten dat de kleur van de verlichting zal zijn veranderd, het gebruik van gels, de seizoenen en feestdagen aan te geven. Twee gehavende sierlijke kolommen van het oorspronkelijke gebouw structuur staan in de twaalf meter hoge centrale hal, worden ze enorme obstakels rond die klanten doorkruisen op hun weg naar de behandelkamers Axe Deospray Gold Temptation. De behandelkamers zijn direct toegankelijk vanuit de centrale hal. Het zijn intieme witte ruimtes met licht transfusie door geëtste glazen wanden van de privé-kalksteen doucheruimtes. De verlichting is veelzijdig, zodat de beoefenaar de nodige sfeer kan creëren. Binnen de roestvrijstalen scheidslijn muur het grootste deel van de opslag van de spa bestaat, toegankelijk via de dienst kant van de ruimte Lichaamsverzorging. De herhaling van de scheidingswand wordt op drie plaatsen gebroken om de toegang tot de private ruimten daarbuiten bieden; de nagel winkel, de badkamer, het personeel kamer en het kantoor.

In de nagel winkel manicures en pedicures worden uitgevoerd op witte lederen bankjes, de voet spa is een verhoogd roestvrijstalen platform met individuele voetbaden. De vorm van de ruimte wordt uitgedrukt in witte muren en licht, dit wordt geaccentueerd door roestvrij staal, gebleekt natuurlijk hout, en kalksteen; het resultaat is simpel, etherische en sensuele. Services merk fetter, md biedt cosmetische chirurgie in 1615 rotstekening punt dr, Prescott, AZ 86301. Cosmetische chirurgen en plastisch chirurgen verbeteren of delen van het menselijk lichaam te verbeteren door middel van chirurgie. Cosmetische chirurgie of plastische chirurgie in Prescott, kan az in staat zijn om te verbeteren of te verfijnen fysieke kenmerken door een combinatie van chirurgische of minimaal invasieve cosmetische verbetering procedures Verzorgingsproducten. De meest voorkomende procedures meestal aangeboden door cosmetische chirurgen in Prescott, AZ zijn: Borstvergroting, borstlift, borst implantaten, liposucton, buikwandcorrectie (buikwandcorrectie), botox injecties, borstverkleining, neuscorrectie, facelift, wenkbrauwlift, halslift, lunch procedures, chemische peelings, ooglidcorrecties, laser-huidvernieuwing en. Om een afspraak te maken met geavanceerde plastische chirurgie in Prescott, AZ, bel voor meer informatie. Dit artikel gaat om een groot aantal foto's van mijn rampzalig gek haar. Tot mijn geloofwaardigheid vast te stellen als het gaat om haarverzorging, kijk maar naar de foto's bevatten Axe Deospray Gold Temptation – Krullend haar is meestal volumineus, maar dun.

Ik raak het niet met een borstel en zelden gebruik van een kam, en nooit gebruik geen warmte op het (krultang, stijltang, föhn, etc. Ik heb eindelijk op gevallen de volgende alle natuurlijke remedies die het tam, gezond en mooi te houden, en ik heb gemerkt dat ze werken voor alle haartypes, dus ik beveel proberen ze uit! Ik heb echt een hekel aan de term geen poep voor deze methode. Geprobeerd gebruik die term om dit artikel te bevorderen, en besefte dat ik echt echt niet leuk. Dus ik zal vasthouden aan alle natuurlijke haarverzorging en noem het gewoon goed, ok? Er zijn zo veel chemicaliën en nare dingen in je shampoo en conditioner. ik praten veel over geuren te beginnen. Die zijn in zowat elke fles die u in uw badkamer op dit moment, het meest waarschijnlijk. Ze bevatten zo veel chemische stoffen en neurotoxinen en schadelijke ingrediënten, maar de FDA niet vereist dat bedrijven rapporteren wat geur eigenlijk betekent. Op de top van dat, de meeste haarverzorging bevat sulfaten en parabenen. Ik ga niet in waarom die zijn slecht omdat ik het gevoel dat te gaan het internet heeft over geslagen dat dood paard aan een tweede dood door nu.