Axe Douchegel Gold Temptation

Axe Douchegel Gold Temptation

€ 3.00

Meer informatie >>

Naam: Axe Douchegel Gold Temptation
Prijs: € 3.00
Tags: Verzorgingsproducten, Speciaal Voor De Man, Douche, Axe

De Axe Douchegel Gold Temptation zorgt niet alleen voor een fris en schoon gevoel na het douchen. Deze douchegel heeft daarnaast een geur die gewoonweg onweerstaanbaar is. Een warme mix van exotische kruiden als rebarber en koriander, verfrist met citrus Met meer dan 3.000 vierkante meter aan de stedelijke luxe en een breed scala van diensten, het historische Roseville gebouw dat is nu de thuisbasis van de garage haar en huid lounge had een ongebruikelijke begin. In 2007, garagehouder sarah sherman was op zoek naar vertakken en opent haar eigen salon, mikt op een bepaalde stijl. Hij kreeg Sherman in contact met de eigenaar van een gebouw, gebouwd in de jaren 1920, dat werd gebruikt als een drop-off voor soldaten tijdens de Tweede Wereldoorlog Douche. De back-eenheid (nu gebruikt als stylist kamers) werd gebruikt als een bordeel. Met muren en geen vloeren, het zag en voelde als een verlaten zolder. Sherman nam op een volledig verbeterd, het ontwerpen van de ruimte en de lay-out van zichzelf. Mijn droom was om iets anders dan de typische platte suburbia stijl van Roseville bedrijf in de detailhandel centra te openen. Ik voorzag een rustieke soort Urbana stijl in deze bovenverdieping ruimte ik was zo gezegend te zijn gekomen over Axe Douchegel Gold Temptation. Sarah Sherman begon haar styling carrière op de middelbare school als een rop student. Na twee jaar van het werken in een salon in Auburn, ze verhuisde naar Roseville, toen ze 18 jaar oud en begon het huren bij een salon, daarnaast werkzaam als make-up artist voor mac cosmetics, terwijl de bouw van clientèle.

Na zes jaar van het doen van bruids haar en make-up, Sherman was klaar voor de volgende stap en nam op het risico van de opening van haar eigen ruimte Verzorgingsproducten. Na twee jaar bouwen out, werd de garage haar en huid lounge geopend op 1 mei 2009. Met het 5 jarig bestaan slechts een paar weken weg, voelt sherman gezegend en dankbaar voor de geweldige groep van 23 mensen die ze in dienst. Adagio voor haar, een full service salon gelegen in het hart van de El Dorado Hills in het centrum, op de commerciële markt ontwikkeling die een gevoel van Toscaanse statigheid. Het bieden van een warme en gastvrije omgeving oproept, Dit elegante salon bevordert een gevoel van rust en sereniteit zo zacht aromatherapie kalmeert de geest Axe Douchegel Gold Temptation. zijn Cliënten aangemoedigd om te ontspannen in de lounge en genieten van een drankje naar keuze van de drank bar terwijl ze wachten op hun benoeming. Adagio is mede in handen van donna Huston, die heeft meer dan 30 jaar ervaring in de professionele beauty-industrie, anddenise Avallone, die meer dan 25 jaar ervaring heeft Verzorgingsproducten. Huston is ook de oprichter en voorzitter van beautimark producties, een full service modeshow en speciale productie event bedrijf en agency. Haar ervaring als producent en regisseur van mode en beauty evenementen werd duidelijk in het begin van haar carrière als understudy voor de beroemde MGM Studios visagist Georgië stepp.

Huston's vaardigheid als een make-up artist voor fase producties geleid tot betrokkenheid bij de film en evenementen met beroemdheden, met inbegrip van de persoonlijke kapper en make-up artist voor de rug straatjongens en als de rode loper make-up artist voor de MTV awards vertegenwoordigen leeann rimes. Avallone begon haar carrière in de grotere San Francisco Bay Area met een kleine keten van salons, werken en opleiding nieuwe stylisten in de kunst van haar te knippen, styling en kleur. In de jaren 1990, was ze verbonden aan het middelpunt salon, san jose ca en ervaring opgedaan en een passie voor kleding, haar en modeshows. Sinds de opening is het deuren naast de gevierde haviken restaurant in de steengroeve vijvers, heeft verpletterd vlvt een reputatie van meesterschap in haar knippen, styling, en kleurstoffen opgericht Douche. Een deel van een grote familie van salons in Sacramento, de salon effuses een mix van rock nRoll (psychedelische schilderijen van marilyn Monroe en Jimmy Hendrix sieren de muren) en elegantie. Michael Sylvestre en zijn vrouw Shannon marlijn, die ook eigen maverique stijl huis en de Spaanse Vlieg haar garage, waren oorspronkelijk geïnteresseerd in het openen van een salon in de Roseville markt in de Galleria. Echter, het winkelcentrum brand en een volgende lease van de Galleria ruimte naar de andere salon voorkomen dat de twee uit het lokaliseren daar Axe Douchegel Gold Temptation – Later, toen ze hoorden over de 3.200 vierkante meter ruimte gelegen op steengroeve vijvers, ze maakte de beslissing om de geplette vlvt openen.

Michael sylvestre en zijn vrouw, Shannon marlijn, met een team van vooraanstaande hommels en hommels haar professionals gewijd aan de kwaliteit van de dienstverlening, wordt het personeel erkend als experts uit de industrie zet zich in voor zowel innovatie en precisie. Op crushed vlvt wij zorgen voor een perfecte pasvorm om uw stijl door het plaatsen van u met onze deskundige medewerkers die zich richten op de huidige trends en voortgezet onderwijs. Tussen de drie salons, Sylvestre en marlijn hebben 70 medewerkers. Op crushed vlvt, zijn er 11 stylisten en twee schoonheidsspecialisten, een manager en veel ruimte voor een extra personeel. De salon biedt een volledig gamma van diensten, waaronder kapsels, extensies, kleuren, up dos, harsen, gezichtsbehandelingen en bruiloften. Allure eigenaar missy O'Daniel opende haar eerste salon, allure haar ontwerp, toen ze nog maar 24 was.