Badedas Douchegel Verkwikkend

Badedas Douchegel Verkwikkend

€ 2.00

Meer informatie >>

Naam: Badedas Douchegel Verkwikkend
Prijs: € 2.00
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Douche, Douchegel, Badedas

Verwen jezelf onder de douche met de Badedas Douchegel Verkwikkend. Deze douchegel bevat onder meer de extracten van grapefruit en basilicum die zorgen voor een heerlijk schoon en fris gevoel Daarom deze snelle en efficiënte brandstof, zoals haver, maïs en gerst zijn belangrijk voor sportpaarden. Helaas kan de consumptie van suiker en zetmeel rijke maaltijden equine spijsvertering en metabole stoornissen gekoppeld koolhydraat metabolisme. De gangbare praktijk van het voederen van suiker en zetmeel rijke graankorrels met een hoge glycemische index kan insulineresistentie bij paarden te bevorderen en uiteindelijk leiden tot hoefbevangenheid Badedas. Insuline resistentie (IR) wordt steeds vaker voor bij paarden. Ir is een ziekte waarbij weefsels (spier- en levercellen) zijn resistent tegen de werking van insuline, het hormoon dat de opname van glucose in de weefsels van het lichaam vergemakkelijkt het bloed. worden wanneer een paard resistent voor insuline, moeten ze meer insuline aan het bloed van wissen glucose. Paarden met ir hebben chronisch hoge niveaus van insuline en hebben vaak hoge niveaus van de bloedglucose, die schadelijke gevolgen voor het verkeer kan hebben en wordt gedacht aan potentieel hoefbevangenheid te vergemakkelijken Badedas Douchegel Verkwikkend. Terwijl koolhydraatarme feeds (lage GI), zoals plantaardige oliën, bietenpulp en luzerne kaf, bieden een alternatieve energiebron voor paarden die gevoelig zijn voor zetmeel met een geschiedenis van de spijsvertering en metabole stoornissen, sommige commerciële feeds mag geen prestatie paarden passen.

Oefenen paarden vereisen enige dieet suiker en zetmeel om voldoende energie te leveren aan brandstofprestaties Verzorgingsproducten. Suiker en zetmeel worden afgebroken en gemetaboliseerd bijna twee keer zo snel te atp voor spiercontractie te genereren. Dus elke snelheid werk of inspanning springen dat explosieve spiercontracties vereist zullen profiteren van suiker en zetmeel in de voeding. Er zijn veel wetenschappelijke studies beschrijven van voeding en management strategieën voor paarden die lijden aan het metabool syndroom, zoals overgewicht, hoefbevangenheid of insulineresistentie. Echter, er is een gebrek aan informatie beschikbaar voor voeding en strategieën voor het beheer van die paarden die hersteld van hoefbevangenheid of hebben een gevoeligheid voor suikers en zetmeel en die nu terugkeren naar concurrentie Badedas Douchegel Verkwikkend. Deze paarden zijn moeilijk te beheren omdat calorieën moeten worden verstrekt voor het gewicht onderhoud of winst, zonder dat een terugval van het metabool syndroom of hoefbevangenheid. Dit wordt nog belangrijker wanneer paarden traint en het gebruik van meer calorieën Badedas. Feeding aanbevelingen moeten dan ook worden afgestemd op de individuele paard. De volgende richtlijnen dienen als uitgangspunt dienen. Idealiter voeden strategieën voor paarden onder intensieve omstandigheden bewaard zou het patroon van een grazend dier na te bootsen. Voor stal paarden, moeten fourageren (Grazen) gedrag worden gestimuleerd door de beschikbaarheid van hooi (of zelfs een verscheidenheid van verschillende veevoeder) en weiland.

Verstrekking van meer frequente en kleinere maaltijden concentraat gedurende de dag wordt ook aanbevolen (E. Drie keer per dag plaats tweemaal daags). Verlenging etenstijd door verdunning van de energiedichtheid van de maaltijd (E. Kaf gemengd met concentraten) of toevoeren voedergewassen zoals hooi voor graan of concentreren, kunnen nuttig zijn. Voor hard paarden met hoge de eisen, het verstrekken van ruwvoer wordt vaak beperkt ten gunste van graan concentreert om voldoende energie echter zorgen Lichaamsverzorging. Er is aanzienlijk bewijs associëren laag ruwvoer dieet met spijsverteringsstoornissen (E. einddarm acidose, koliek, maagzweren) en gedragsproblemen. Een minimum hoeveelheid ruwvoer van 1 tot 1. 5% van het lichaamsgewicht (BW) is aanbevolen (E. Het is moeilijk om het suikergehalte van hooi bepalen zonder dat het geanalyseerde. Er zijn veel verschillende omgevingsomstandigheden dat suiker accumulatie in hooi kan veranderen, om deze reden als je een paard momenteel lijdt aan een stofwisselingsstoornis het verstandig het hooi geanalyseerd om werkelijke suikergehalte te bepalen zou zijn. Als alternatief kan inname van vezels worden verhoogd door het voeren van andere bronnen van ruwvoer zoals suikerbietenpulp of soja rompen, die allemaal zeer goed verteerbare vezels bronnen Badedas Douchegel Verkwikkend – Deze aanpak helpt ook om de afhankelijkheid te verminderen op graan of zoete feed voor energie, waardoor het risico van verstoring van de spijsvertering geassocieerd met een hoge zetmeel inname afneemt.

Dus zogenaamde super vezels bevatten een groot onderdeel van verteerbare vezels en niveaus van niet verteerbare vezels, die beschikbaar is voor microbiële vertering betekent meer vezels. Super vezels bevatten verteerbare energie gelijk aan haver terwijl niet terwijl produceren geen symptomen van graan overbelasting. Niet meer dan 2 kg graan of zoete voeding mix moet in één maaltijd (paard van 500 kg) worden gevoed. frezen, slijpen, en diverse warmtebehandelingen (E. Stoom schilferen, micronisering, extrusie) verbetert de zetmeel verteerbaarheid van haver, gerst en maïs. Warmte micronisering aanzienlijk verhoogt het zetmeel verteerbaarheid van maïs en gerst. Kortom, haver verschijnen om de veiligste bron van zetmeel voor paarden zijn.