Bare Fruit, Crunchy Coconut Chips, Sweet N' Heat, 1.41oz (40g)

Bare Fruit, Crunchy Coconut Chips, Sweet N' Heat, 1.41oz (40g)

€ 2.00

Meer informatie >>

Product: Bare Fruit, Crunchy Coconut Chips, Sweet N' Heat, 1.41oz (40g)
Prijs: € 2.00
Inhoud: 1.41oz (40g)
Trefwoorden: Niet- GGO Levensmiddelen, gedroogd fruit, gedroogd fruit, Bare Fruit, Non-GMO Groceries, Dried Fruit, Dried Fruit

Bare Fruit, Crunchy Coconut Chips, Sweet N' Heat, 1.41oz (40g): Bare Fruit, Non-GMO Levensmiddelen, gedroogd fruit, gedroogde vruchten. Bare Fruit, Crunchy Coconut Chips, Sweet N 'Warmte, 1.41OZ (40g) glutenvrij, Non GMO, 3g Vezel, 100% natuurlijke, goede bron van vezels, Crunchy en wij die kennen, Snacks Gebakken Gone Eenvoudig, Delicious, Meet Voedzaam. Ontdek een geheel nieuwe manier om te genieten van de geweldige smaak van tropische kokosnoten. Vervaardigd in kleine series, worden onze kokosnoten geroosterd tot in de perfectie en licht gekruid. Als je verlangen iets lekkers, te bereiken voor knapperige goodness-bereik voren Bare. Snacks Gone Simple. Krijg Crunchy. Een groot wanneer snack als je in de auto, op uw bureau of gewoon voor onderweg! Dried Fruit Gooien in salades, Toevoegen aan trail mix, mengen in yoghurt, Strooi er warme havermout, Get Healthy. Gebakken, niet gefrituurd, 100% natuurlijk, zonder bewaarmiddelen, glutenvrij, geen cholesterol, 0g Transvet, goede bron van voedingsvezels, We hebben aangetoond u onze, ons nu laten zien van jou. Deel je blote moment met ons. Andere ingrediënten.

Kokos, rietsuiker, zeezout, knoflookpoeder, kruiden, ui poeder, paprika-extract. Bevat noten. Dosering: 1/2 kop (28g). Dienen per container: ongeveer 1,4. Bare Fruit, Crunchy Coconut Chips, Sweet N' Heat, 1.41oz (40g) Calorieën: 150 calorieën uit vet: 80. Totaal Vet: 9g. 14%. Verzadigd vet: 8 g. 40%. Transvet: 0g. Cholesterol: Natrium. 330 mg. 14%. Totaal Koolhydraten. 16g. 5%. Voedingsvezels. 3g. 12%. Suikers. 13g. Protein. 1g. Vitamine A. 2%. Vitamine C. 2%. Calcium. 0%. Ijzer. 4%. De dagelijkse hoeveelheid is gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Uw dagelijkse waarden kunnen hoger of lager zijn, afhankelijk van hoeveel calorieën u inneemt. Calorieën: 2000. Totaal vet: minder dan 70g. Verzadigd Vet. Minder dan. 20g. Dried Fruit Cholesterol: minder dan 300 mg. Natrium: minder dan 2400 mg. Totaal Carb. 300g. 375g. Voedingsvezels: 25g. Klein pakketje maar deze zijn heerlijk! Ze zijn eigenlijk heel warm dus als warmte is niet uw ding misschien krijgen de andere soorten, maar oh man – Ik hou echt van deze. Willen ze een groter pakket. Merkte niet het nettogewicht, zeer kleine verpakking. Het is slechts een halve zak vol, allemaal heel kleine stukjes, smaakte goed en zeer pittig. Zal niet opnieuw kopen want het is het niet waard. Erg pittig, maar zeer goed. De bevindingen stamcellen zijn de belangrijkste reden voor de U van M testresultaten veel interesse in de gemeenschap van kanker hebben gegenereerd. Mensen die regelmatig consumeren lijken jonger. 2: Plaatsvervanger zeevruchten voor ander vlees, dat zijn slechts twee suggesties, maar zijn waarschijnlijk de twee belangrijkste. Bare Fruit, Crunchy Coconut Chips, Sweet N' Heat, 1.41oz (40g) Deze standaard erkend mondiaal niveau helpt ervoor te zorgen de kwaliteit en consistentie.

Door de hoge potentie van deze bessen bevatten antioxidanten, kan bijdragen aan de versterking van uw immuunsysteem, terwijl de vermindering van leeftijdsgebonden problemen. gedroogd fruit Naast deze onbekende feiten, die de meeste mensen vertrouwd is dat de oplossing van ziekten gerelateerd aan het hart verbergt binnen de medische producten van dit vetzuur. etc; het verkrijgen van de nodige informatie, als u een hoge bloeddruk of diabetes na Acai is het product voor u. Sommige supplementen van resveratrol supplementen zal hebben als quercetine. Vrouwen die dagelijkse doses van omega-3 vetzuren zijn waargenomen daling minder menstruele bloedstolsels, en een kleiner aantal symptomen van PMS en menstruele depressie klemmen. Vitamine B1 ook wel bekend als thiamine, houdt de energie-niveaus en ondersteunt de hersenfunctie alsmede hulp bij de spijsvertering. Een goed voorbeeld zou iemand met een schildklier probleem dat visolie de effectiviteit van de schildklier medicatie kan verminderen. Het blijkt een effectief medicijn u zijn op zoek naar leeftijden. Met andere woorden, zelfs als u begint met het nemen van visolie supplementen, moet je werken om bronnen van omega-3 vetzuren in uw dieet. De voordelen zijn zo talrijk en goed voor je is het moeilijk te geloven dat de olie-vetzuren omega 3 vissen zijn niet een vereiste vanwege de voordelen voor de gezondheid die bekend zijn te voorzien. Wij in de u. Non-GMO Groceries Mariadistel is zelfs gebruikt om patiënten met een beschadiging van de lever als gevolg van chemotherapie te behandelen. Je gewoon niet gewicht te verliezen. Het is belangrijk om alleen de zuivere poeder kopen zonder extra ingrediënten zoals kunstmatige zoetstoffen. Bare Fruit, Crunchy Coconut Chips, Sweet N' Heat, 1.41oz (40g) Dingen zoals aloë vera, veenbessen, bosbessen, boerenkool en zeewier. Het feit dat mensen die dit product goed te kunnen gebruiken hebben allerlei voordelen voor de gezondheid is nog nooit bij hen zijn aangeboden op een manier die ze geven geen geloof aan alles wat je erover kan zeggen. Met al het gesprek gaande dat eiwitproduct is het beste kon niet alleen een product dat officieel de beste genoemd worden. Als u zorgvuldig kiezen van uw supplementen, geen zorgen te maken over het cafeïnegehalte van groene thee.

Fosfor is essentieel voor de structuur en functie van het lichaam, fosfor is ook essentieel voor communicatie tussen cellen en energieproductie.