Bausch en Lomb Boston Simplus Flight Pack 2x60ml

Bausch en Lomb Boston Simplus Flight Pack 2x60ml

€ 10.50

Meer informatie >>

Naam: Bausch en Lomb Boston Simplus Flight Pack 2x60ml
Prijs: € 10.50
Tags: Verzorgingsproducten, Optiek, Lenzenvloeistof, Flight Packs, Bausch Lomb

Het Boston Simplus Flight Pack is een complete set die het ultieme gebruiksgemak biedt. Het eerste en enige RGP-lens zorgsysteem dat zuurstofdoorlatende contactlenzen niet alleen reinigt, desinfecteert en conditioneerd, maar ook eiwitopbouw verwijdert. En dat Alle klem op meters zijn voorzien van gratis set van veiligheid meetsnoeren, 9v alkaline batterij, type K gerolde draad thermokoppel (Temperatuur modellen) en complete handleiding exploitant. Dit zijn zeer nauwkeurige eenheden met 1999, 2500, 3999, 4300 counts resolutie Optiek. Andere kenmerken zijn max, data-hold, piek, een zero functies. Modellen hhm592, hhm592d, hhm596, hhm596c, hhm599 komen met auto variërend operatie. Levensduur batterij: 200 uur; afmetingen: 250 H x 100 wx 46 mm d (9. TSH (schildklier stimulerend hormoon) is de gouden standaard voor het meten van de schildklierfunctie in de reguliere geneeskunde. Helaas is deze ene schildklier lab test niet een compleet beeld te geven. Veel artsen doen niet uitvoeren van een volledige schildklier bloed paneel dat moet ten minste vrij T4, vrij T3, reverse T3, en de schildklier antilichamen Bausch en Lomb Boston Simplus Flight Pack 2x60ml. Ik voel me geweldig, zonder symptomen van meer dan medicatie. Mijn arts richt zich op mijn symptomen en testen die vrij T4 bevat, gratis T3 en reverse T3 bij elke bloed testen.

Als ik werd behandeld door een arts die uitsluitend op TSH en T4 alleen levothyroxine drugs gericht, zou ik een zeer zieke vrouw vandaag. Mary is een 57-jarige vrouw met chronische vermoeidheid, droog, breekbaar haar, droge huid, spierpijn en pijn en depressie, al duidelijke symptomen van een trage schildklier staat Lenzenvloeistof. Maria heeft een aantal endocrinologen, de eerstelijns gezondheidszorg artsen en zelfs advies ingewonnen bij haar kapper geweest. Haar nieuwste arts voorgeschreven een schildklier pil genaamd levothyroxine (50 mcg), die weinig heeft gedaan om te verlichten haar symptomen. Daarnaast heeft ze een depressie, en haar psychiater voorgeschreven een SSRI antidepressivum, genaamd zuloft. Ze neemt ook xanax voor aanvallen van angst en slapeloosheid Bausch en Lomb Boston Simplus Flight Pack 2x60ml. Mary kwam in het kantoor gefrustreerd met haar conventionele medische behandeling die haar niet hielp. Onze routine evaluatie omvat een volledige medische anamnese, lichamelijk onderzoek en lab-paneel. Mary's basislijn lab panel toonden een TSH van 5. Tpo antilichamen werden zeer verheven (1100) aangeven thyreoditis Hashimoto. Mary werd overgeschakeld van levothyroxine bij de natuur throid en binnen een week gemeld verbetering van de klinische symptomen Flight Packs. Zes weken na naturethroid dosering mary werd geleidelijk verhoogd tot twee en een halve tabletten elke dag (met behulp van één korrel tabletten van 65 mg elk). Ze heeft afgebouwd haar antidepressiva, zoals zij ze niet meer nodig. 1 hetgeen lager is dan de TSH referentiewaarden).

Mary noemt me dan op mijn kantoor om deze informatie door te geven. Twee artsen vertellen haar verschillende dingen en mary niet weet wie te geloven. Dit scenario speelt zich af in mijn kantoor met een andere patiënt per week. De realiteit is dat Maria op de juiste dosering van de schildklier medicatie, en we verwachten te zien een lage of onderdrukt TSH resultaat wanneer dit gebeurt. In ons kantoor gebruiken we de natuur throid van RLC labs. Natuurlijke schildklier die zowel t3 bevat en T4 is een robuuster en veiliger schildklier medicatie in vergelijking met t4 alleen medicatie zoals levothyroxine en Synthroid. Dit is mijn beoordeling op basis van 10 jaar klinische ervaring voorschrijven aard throid Verzorgingsproducten. Bovendien hebben wij gevonden dat patiënten die omgezet van synthroid natuurlijke schildklier zijn veel liever hun behandelprogramma. De reguliere medische literatuur ook eens. (2) Als de patiënt gebruikt de juiste dosering natuurlijk schildkliermedicijn met volledige verlichting van symptomen, de TSH typisch beneden het laboratorium referentiebereik, ook wel onderdrukt TSH. Met andere woorden, het TSH zijn vrij laag, en dit zal de mainstream clinicus die ten onrechte gelooft dat de patiënt is het nemen van te veel schildklier medicatie verstoren. kan het probleem eenvoudig worden opgelost door het uitvoeren van een vrije T3 test die laat zien dat de vrije T3 is in het normale bereik, waardoor met uitsluiting van elke mogelijkheid van een hyperthyroid staat Bausch en Lomb Boston Simplus Flight Pack 2x60ml – Helaas, de meeste conventionele docs hebben niet de kennis om een vrije T3-test bestellen, en hebben beperkte begrip van de schildklier patient. Veel patiënten doen het heel goed op synthroid.

Maar ongeveer 20% (Een vijfde) van de patiënten op t4 alleen medicijnen zoals synthroid niet goed doen, en hebben de symptomen van een trage schildklier aandoening bleef. (3) Waarom is dat? Een minuscule hoeveelheid T4 medicatie zoals 50 88 mcg levothyroxine kan voldoende zijn om te rijden de TSH te zijn, en de endocrinoloog zal dan overwegen de behandeling de dosering voldoende. Oreilly in zijn artikelen (4 5), En door dr. Henry Lindner in zijn uitvoerig artikel benadrukken waarom TSH suppressie onder het lab referentiewaarden nodig is voor een adequate behandeling voor de lage schildklier aandoening. Nogmaals, goed geïnformeerde artsen vinden dat TSH onderdrukking onder het lab referentiewaarden is nodig voor een adequate behandeling van de lage schildklier staat. In deze kuma ziekenhuis studie, vonden ze dat TSH onderdrukkende doses synthroid in post thyroïdectomie patiënten waren nodig om dezelfde normale serum T3 niveaus die aanwezig zijn op vooraf op labs.