BeCOOL Cura Cool

BeCOOL Cura Cool

€ 4.50

Meer informatie >>

Naam: BeCOOL Cura Cool
Prijs: € 4.50
Tags: Gezondheidsproducten, Migraine, Cura-Cool

BeCOOL Cura Cool is uitermate geschikt om bij de eerste tekenen vaneen zeurend gevoel in het hoofd te gebruiken. De zachte gelstrips zorgen voor verkoeling en geven directe verlichting. De gelstrips zijn makkelijk in gebruik en kunnen op het schone voorhoofd Je leert dat de gezondste dingen komen niet in verpakkingen, en zelfs die organische verpakte voedingsmiddelen zijn nog steeds junk food met een fancy label. Je leert dat dierlijke producten en chemicaliën overal verborgen zijn. Als je het verhaal van de dingen niet hebben gezien, is het hieronder. Als je iets als ik, je kan ook denken dat omdat jij de rode vlaggen om te zoeken naar dat je echt weet uw producten. Een groot deel van mijn ego heeft gespeeld in het gevoel dat ik was het maken van betere keuzes dan de meeste van de mensen die ik ken en terwijl dat is niet waarom ik doe het ik heb mezelf echt klopte op de rug en tooted mijn eigen hoorn erover Cura-Cool. Als je mijn blog volgen door je waarschijnlijk weet me op een bepaalde manier, zodat je weet dat ik ben trots op het kopen van schone producten, schoon het eten, en het ondersteunen van bedrijven dat ik geloof een verschil maken in deze wereld. ik was verkeerd en ik ben boos! Ik heb vele malen gebruik gemaakt van de cosmetica-database in de afgelopen jaren op te zoeken producten BeCOOL Cura Cool. De database tarieven producten toxiciteit van nul (niet schadelijk) tot en met 9, zeer schadelijk.

Ik pakte een scala van producten uit dingen die ik dagelijks gebruik (Shampoo, deodorant) naar dingen die ik gebruik af en toe (Off. gezichtsmasque, goedkope body spray) en alles wat daar tussen. Herkent u een van deze producten? Doe het zelf postte ik een hub over het hier: Hoe kunt u uw huis te ontgiften Gezondheidsproducten. Al deze toxines in combinatie creëren een dodelijke cocktail in je lichaam, en wat er op je huid gaat in je lichaam. Dus kan je je afvragen waarom de woede? Wat is de big deal? Ik alles van organische lotion kopen om organisch afwasmiddel. De prijs van deze artikelen is veel hoger dan verondersteld toxische producten. Maar sinds ik ben een weet het allemaal mijn motto is dat je krijgt wat je betaalt! Niet waar. Je bent me te vertellen dat mijn dure shampoo, conditioner en lotion zijn exact dezelfde slechte kwaliteit als al het andere op de plank BeCOOL Cura Cool. Ja, het is waar. Fijn, als je me kent weet je ik liever oplossingen te klagen. Ik waagde de sprong deze week om ava anderson niet giftig als consultant meedoen. Ik ben al over dit onderwerp gepassioneerd, en nu i bevoegd ben. Laat me je iets vertellen mensen. Ik dacht dat ik wist dat mijn organische. Na het proberen echt biologische producten die schoon en maakte met minimale ingrediënten ik kan niet eens uitleggen Gezondheidsproducten. Ik heb niet geverfd of in meer dan 10 jaar verwerkt mijn haar is het niet gevoeld zijn deze gezonde ooit. Het voelt zoals haar weer!

De kroes is gegaan (en ik hoefde niet aan mijn dimethicone gebaseerde serum ofwel gebruiken!) Mijn huid voelt vlekkeloos, en niet zoals het heeft een coating van vuilnis overheen. Ik zal nooit, nooit, nooit ooit terug te gaan naar de oude manier. Geen oogkleppen, geen verspilde euro bij drogisterijen, Whole Foods, handelaar joes. ik klaar ben met de cosmetica en persoonlijke verzorging industrie. Er is een nieuwe manier. En zoals je misschien al geraden, ik ben volledig aan boord. Zodra je schoon gaat zul je nooit meer terug. Kijk voor mijn ava anderson niet giftig beoordeling waar ik u vertellen over mijn ervaring met de producten! Ik zal de herziening van de volgende: Ava lippenstift, lipgloss, foundation, blush, cleanser, scrub, moisturizer, toner, body lotion, body wash, en haarverzorging producten. Kan niet wachten, maar de plicht roept ik heb enkele ontwerp termijnen te binden up eerste Migraine. Bestrijdt glans, absorbeert olie en vermindert de verschijning van poriën stichting blijven kijken foutloos. Deze innovatieve vloeibare formule, verrijkt met onze exclusieve multi-mineralen complex, glijdt op fluweelzachte en sets om een zachte poeder afwerking. Biedt de zonnebrandcrème en antioxidant bescherming die ultra gevoelige huid nodig heeft. Micro diffusers houden huid er vlekkeloos. Olie vrije formule is zeer geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder de huid met grote poriën en een vette t-zone. Silky, mineraalrijke poeder bouwt voort uit een doorschijnend eindigen in een volledige dekking, vlekkeloze matte foundation.

Air licht en jet gemalen, het zal niet cake of vestigen in lijnen als het helpt de hele dag onderhouden van een lichte teint BeCOOL Cura Cool – Verrijkt met onze exclusieve Dermat complex om overtollige olie te absorberen zonder uit te drogen, verminderen van de verschijning van poriën en verfijnen de huidstructuur. Zacht genoeg voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige of post op. Een onweerstaanbare, lichtgewicht stichting die ondetecteerbaar smelt in de huid en verspreidt licht voor een perfect verlichte teint. Hydraterende formule het uiterlijk vermindert van fijne lijntjes en rimpels, onzichtbaar verbergt en verheldert de huid terwijl het meegeven van een natuurlijke gloed. Een innovatieve marbleized gebakken poeder dat een zacht, glad, satijnen gloed afwerking. De gebakken poeder formule is het beste van beide werelden, biedt met de romigheid en mengbaarheid van een vloeibare foundation en het gebruiksgemak van een geperst poeder. Dit marbleized poeder helpt om de perfecte balans te creëren voor uw teint.