Benecos Mineral Powder Sand 10GR

Benecos Mineral Powder Sand 10GR

€ 9.50

Meer informatie >>

Naam: Benecos Mineral Powder Sand 10GR
Prijs: € 9.50
Tags: Parfum en Cosmetica, Make-up, Teint, Poeders, Benecos

Benecos Mineral Powder is een natuurlijke mineraal poeder. Strijkt oneffenheden glad en maakt de huis matter Iets voelt alsof het gaat te barsten, ik zei. Ik had koorts en diarree en een stekende pijn aan de linkerkant. De ER doc zei, is er niets ernstigs aan de hand met jou. Je hebt waarschijnlijk gewoon een beetje buikgriep, maar zie een rechtvaardige in het geval. Alles kwam terug normaal, behalve voor de colonoscopie, en ik ben momenteel te wachten op de diagnostische laparoscopie. Na drie maanden met elke test terug normaal, begon ik het gevoel dat het misschien allemaal in mijn hoofd. Alle testen komen terug normaal, maar ik ben in vreselijke pijn Poeders. Ik kan niet eens opstaan door mij niet meer! Er moet iets in daar te zijn, waarom kunnen ze het vinden? Wat als ze denken dat ik ben gewoon op zoek naar pijnstillers? Ze moeten weten dat ik ben niet het maken van it up! En bovenal: Waarom is dit zo lang? Ik ben ziek voor drie maanden geweest, en ik lijken erger te worden. Mijn dacht dat ik misschien diverticulitis te hebben en zette me op antibiotica en een vloeibaar dieet. De scan kwam terug normaal, maar de vloeibare voeding echt helpen met de darm pijn.

Hij wilde vervolgens uit te sluiten chronische appendicitis en zette me op een zeer streng dieet met regelmatig gebruik van laxeermiddelen en gepland een colonoscopie Benecos Mineral Powder Sand 10GR. Op dat moment, ik had een zeer opgezwollen buik, zou huilen als iemand drukt op het, had slijm in mijn ontlasting, en had sterke krampen door mijn buik en bekken toen ik vol was. Ik begon te verliezen controle over mijn stoelgang. Ik kon nog niet lopen of staan op mijn eigen Parfum en Cosmetica. Ze deden een examen momenten voor de colonoscopie en vertelde me dat ik misschien mijn appendix verwijderd of een dubbele punt resectie nodig. Er was een kans zou ik wakker in een ziekenhuis, maar geen zorgen te maken. Ze hadden deze procedure vele malen gedaan, en ik was in goede handen. Ik ging onder narcose volkomen doodsbang. Toen ik wakker werd, vertelden ze me dat ze gevonden hadden een grote groei in mijn dikke darm. Ze hadden een weefselmonster uit voor een biopsie die zou terugkeren ongeveer drie weken verzonden, maar niet aan zorgen te maken Benecos Mineral Powder Sand 10GR. Neem het rustig aan en drink veel vocht. De dubbele punt groei was volledig goedaardig, en ze hadden het dichtgeschroeid is bloedtoevoer tijdens de colonoscopie. Het zou verdorren en langs alle op het eigen. Mijn zei het misschien terug te groeien, maar niet zorgen te maken.

Hij is redelijk van overtuigd, maar we moeten wachten op de laparoscopie, dat de groei is het gevolg van het endometrium implantaten en littekenweefsel onder druk te zetten op mijn dikke darm Poeders. Hij is er vrij zeker van dat de laparoscopie zal laten zien dat ik heb geavanceerde endometriose, en de implantaten en littekenweefsel hebben heel ver van mijn buikholte verspreid, waardoor het prikkelbare darm ziekte en de dikke darm groei. Hij vertelde me om een speciaal dieet volgen, neem laxeermiddelen zoals voorgeschreven, drink veel vloeistoffen en vooral, om te kalmeren. weet dat ik goede artsen en ik zal ok zijn. Ik heb ontdekt dat er een paar dingen langs deze hobbelige diagnostische weg. Ik ben allergisch voor alle pijnstillers, dus andere oplossingen pijn en stress beheer zijn van vitaal belang. Warme baden, wandelen, ook al doet het pijn, en het eten van een veganistisch dieet met veel water en laxeermiddelen zoals voorgeschreven zijn erg belangrijk. Ik ben aangemoedigd door mijn dokter te gelden voor medische marihuana gebruik, maar dat is een heel ander verhaal. Stress reductie is de belangrijkste factor in mijn leven op dit moment Make-up. Zorg ervoor dat je wat tijd in een park of in de buurt van plantaardig of dierlijk leven. Probeer meditatie of yoga-ademhaling als dat is iets wat je zou willen doen. Omring jezelf met boeken en tv, dat je aan het lachen. Als iemand behandelt je slecht, beschuldigt u voor de ziekte of trekt weg, dat is hun keuze, en het betekent niet dat het is jouw schuld.

Sommige mensen slecht wanneer reageren geconfronteerd met ziekte, en dat is hun probleem, niet de jouwe. Zorg ervoor dat ze geen bronvermeldingen voor wanpraktijken en dat ze zijn gecertificeerd volgens de chirurgische procedures die u nodig hebt. Ze kan veranderen op een dubbeltje te doen! Er zijn vele toepassingen die er zijn naast pen en papier om uw reproductieve gezondheid en endometriose symptomen volgen Benecos Mineral Powder Sand 10GR – Ik heb bijna 30 kilo afgevallen, maar ik kan nu weer dat de dikke darm groei is weg te lopen. Soms ik kan rijden, dat is fantastisch na vier maanden van vast te zitten in bed. Zolang ik volg de veganistisch dieet mijn on me en neem laxeermiddelen zoals voorgeschreven, mijn spijsvertering is min of meer terug naar normaal. De verlengde cyclus geboortebeperking heeft mijn leven een stuk gemaakt makkelijker ook. Er zijn dagen dat ik kan gaan boodschappen doen, rijden mezelf rond, eet drie goede maaltijden, en ga voor lange wandelingen. Er zijn andere dagen wanneer ik moet stoppen met wat ik doe en rust vanwege pijn in het bekken. Er zijn een paar dagen geweest toen ik vaak heb gebraakt en kon niet zitten of staan op alle als gevolg van pijn, en het is terug naar bed voor mij. ik heb zoveel vragen nu, maar het is een grote opluchting om te zien het einde in zicht.