Benecos Nagellak Sandstorm

Benecos Nagellak Sandstorm

€ 6.50

Meer informatie >>

Naam: Benecos Nagellak Sandstorm
Prijs: € 6.50
Tags: Parfum en Cosmetica, Make-up, Nagels, Nagellak, Benecos

De Benecos Nagellak Sandstorm is een van de natuurlijke, hoogwaardige kleuren uit de Benecos nagellak lijn. Alle nagellak van Benecos zijn volledig samengesteld uit hoogwaardige, natuurlijke stoffen. Daarom zijn ze voorzien van het BDIH keurmerk voor Laat ons nu zien of het woord aanbidding we net hebben gebruikt, past de bijbelse definitie in dat kader. Voordat we beginnen, laten we terloops op dat het feit dat er een vorm van supermodel afgoderij aan het werk in onze cultuur is niet een origineel idee. Vrij recent is een kunstenaar maakte een stevige gouden standbeeld van supermodel Kate Moss, in een zeer zelfbewust verwijzing naar het gouden kalf. 5 miljoen pond te maken en zal naar verwachting halen 10 miljoen wordt verkocht Nagels. Het uiterlijk van Dit stuk van het nieuws leidde tot een aantal halve bezorgd, half opgewonden reacties, zoals deze, met de titel zijn we schuldig aan supermodel afgoderij? Laten we nu terug naar de vraag of de manier waarop we omgaan met supermodellen past de bijbelse definitie van afgoderij. In alle bekende polytheïstische culturen, herhaald beeld is een dominant kenmerk van aanbidding. Bijvoorbeeld, in moderne populaire bhakti hindoeïsme (Welke is de religie van vrijwel alle niet brahmaan hindoes vandaag), worden de beelden van de populaire goden overal te vinden Benecos Nagellak Sandstorm. Elk huis, elke winkel heeft ten minste twee of drie goedkope reproducties van Ganesh, Shiva, Parvati, krishna, etc.

De foto hieronder is een montage van vier hindoe winkels foto's (een in 1930 india de andere drie in de moderne Singapore, Maleisië en India), waar de god iconen zijn vergroot en groen gemarkeerd. Dit moderne hindoe praktijk heeft parallellen in alle bekende historische polytheïstische culturen waar diverse vormen van huishoudelijke goden werden bewaard en vereerd in elk huis en openbare plaats Benecos. Ik kom nu terug op ons eigen gedrag. Hebben we foto's van geïdealiseerde mooie vrouwen (En van supermodellen in het bijzonder) in al onze huizen en winkels. Het supermodel cut outs op de muur van de tiener slaapkamers. De vrouwen van de magazines in de arts wachtkamer. De beroemdheden tijdschriften die mensen lezen in het openbaar vervoer. De gelikte brochures in elk mode winkel, cosmetica winkel of kapper Benecos Nagellak Sandstorm. commercials op tv (Er is nu een set in bijna elke kamer). We hebben geen hymnen zingen voor supermodellen (Hoewel velen van ons doen brom populaire muziek tunes in de douche en elders), maar we hebben nog meer foto's van hen in onze omgeving dan hindoes hebben van hun goden. Het bestaan van een foto van een persoon is een vorm van lof als de persoonsverheerlijking die bijna altijd ontwikkelt in dictatoriale regimes voorbeeld Nagellak. Tegen die maatstaf, het lijkt we prijzen ons supermodellen minstens zo zoveel vroege jaren 1950 Russen prees stalin of zoveel als elke heidense prijst zijn goden. Hebben we serveren supermodellen?

Ja, in de zin dat we geven ze grote hoeveelheden geld waarmee ze vervolgens kunnen kopen van de diensten van grote aantallen mensen. Zoals economen zou zeggen, het geld is gewoon een manier om te beslissen hoe goederen en diensten zullen worden verdeeld economische actoren. Degenen die een groot deel van de geldhoeveelheid krijgen ook een groot deel van het totale volume van de beschikbare goederen en diensten in de economie. Bovendien, zoals we allemaal weten, de goederen zijn uiteindelijk aggregaten van de diensten; de som van de verschillende soorten werkzaamheden die nodig zijn om hun samenstellende grondstoffen om te zetten in eindproducten. In een zeer geld uitgedrukte economie als de onze, de hoeveelheid geld gegeven aan een individu is een nauwkeurige maatstaf van het totale bedrag van de diensten die deze persoon krijgt van de andere leden van de gemeenschap Benecos. Wij prijzen supermodellen door het maken van miljoenen exemplaren van hun imago en serveren wij hen door de toewijzing van grote hoeveelheden geld om ze. Maar, men zou geneigd zijn te zeggen, dat we hetzelfde doen met al de andere vormen van beroemdheden (Acteurs, voetballers, popmuzikanten, etc). Dat is waar, maar wat maakt het supermodel uit elkaar staan is de ze is bijna niets, maar een beeld. Een voetballer kan voetballen uitzonderlijk goed; een acteur kan tekens uncannily imiteren, etc.

De meeste beroemdheden hebben wel bepaalde talenten, zelfs als of deze te rechtvaardigen hun inkomen blijft een open debat Benecos Nagellak Sandstorm – Maar supermodellen geen talenten hebben naast dat het aantrekkelijk genoeg om als grondstof dienen voor de fotografen, visagisten en photoshop technici zien we aan het werk in de commerciële boven. Dit kan zeker niet verklaren waarom zij worden betaald zoveel kaderleden van het bedrijf. Net als oude Mesopotamiërs, willen we een ishtar als godheid aanbidden omdat we in staat zijn om te observeren, zoals ze deden, hoe groot de kracht potentieel van vrouwelijke schoonheid kan zijn, terwijl we vergeten dat alleen God aanbeden te worden. We moeten dus een manier om iconen die geen inbreuk maakt op de taboes en gewoonten die we hebben geërfd van onze (te creëren grotendeels joods christelijk) geschiedenis, maar zijn niettemin in staat om op te treden als een geloofwaardige representatie van vrouwelijke kracht. Supermodellen past deze eisen perfect. Ze zijn vervaardigd objecten die we kunnen loven en te dienen terwijl ze doen alsof niet te merken dat ze zijn als de afgoden van oude die we nog steeds lachen als we ze zien in een arme Singaporees tamil kapperszaak. we ze niet aanbidden, omdat we ze graag hebben.