Benecos Oogpotlood Zwart 1ST

Benecos Oogpotlood Zwart 1ST

€ 4.50

Meer informatie >>

Naam: Benecos Oogpotlood Zwart 1ST
Prijs: € 4.50
Tags: Parfum en Cosmetica, Make-up, Ogen, Oogpotlood, Benecos

Benecos natuurcosmetica is stijlvol, modern, stads, trendy elegant en modieus. Benecosproducten zijn volledig samengesteld uit hoogwaardige, natuurlijke stoffen.Dit natuurlijke oogpotlood geeft een intensieve blik.Verkrijgbaar in trendy kleuren Lol. Statistisch gezien, de bevindingen waren significant, maar het is zeker niet zo magisch als mensen verkondigen. Het drinken van een dikke pasta twee keer per dag voor mij om te verliezen 1% lichaamsvet is het niet waard. Ik zou eerder een doen extra 50 jumping jacks lol. Maar, honing en kaneel nog andere voordelen voor de gezondheid. Zoals altijd, uit te voeren uw eigen wetenschappelijk onderzoek Oogpotlood. Vooral als het gaat om uw gezondheid! Het bevat een potentieel gevaarlijke stof genaamd cumarine. (Helaas, saigon kaneel is eigenlijk kassie. De toelaatbare dagelijkse inname (TDI) voor cumarine van 0. Serieus, ik hou van de smaak van groenten, vooral groene sap. Het maakt me voelen zich gelukkig en gezond en lest mijn dorst op een manier die niets anders dan water maakt en de punch van voedingsstoffen die het levert is in tegenstelling tot iets anders. Ik heb geen een sapcentrifuge noch heb ik de tijd met twee kleine kinderen naar sap van de stront uit groenten schoon te maken dan de rotzooi Benecos Oogpotlood Zwart 1ST. Ik voeg boerenkool en spinazie aan mijn smoothies op tijden die altijd smaak geweldig, maar ik vaak opraken vóór het einde van de week plus de smoothies die ik drink niet dezelfde soort dorstlessende voldoening die ik krijg van recht omhoog groene sap.

Ik had vrij veel afgerekend op gewoon met mijn vloeibaar greens als een traktatie als ik tegenkwam ergens totdat ik las een collega-bloggers post over deze plant gebaseerd superfood goedheid genoemd Skoop en kreeg de gelegenheid om bepaalde probeer het voor beoordeling, dus ik sprong op het Oogpotlood. Skoop werd opgericht in een poging om super voeding om elke Amerikaan te brengen en is een plantaardige, niet gmo, glutenvrije poedervorm superfood mix die je gewoon kunt schep, schudden en gaan! Skoop bestaat in drie verschillende formules die elk zijn ontworpen om voeding te bieden op een andere manier. Een spel dat een combinatie van 41 fruit, groenten en kruiden die samen een nutriënt dichte superfood scoop dat volwaardig pakje pytonutrient goedheid Benecos Oogpotlood Zwart 1ST. Het is rijk aan antioxidanten, probiotica, en adaptogenen alles voor slechts 50 calorieën en komt in twee smaken; chocofresh en sweetgreens. B sterk is een plantaardige proteïne poeder gemaakt van bruine rijst en erwten eiwit, met een portie bevat 16 gram eiwit, samen met vitaminen, mineralen en prebiotica. B prachtig, de eerste van het soort, is een volwaardige voeding op basis van planten beauty product dat is ontworpen om te beschermen, ondersteunen en voeden je huid van binnenuit Benecos. Mijn ervaring: Skoop was genereus genoeg om mij een voorbeeld van al hun producten en toen ik hem ontving ik wist nauwelijks waar te beginnen. Maar goed dat het kwam met deze leuke kleine handleiding!

Er is eigenlijk nog veel meer informatie in de handleiding en het is echt cool ik gewoon koos ervoor om deze paar pagina's markeren om u een idee te geven. Terwijl ik was bang om te proeven test ze allemaal in een keer, heb ik gekozen om te beginnen met het spel mengen want dat is wat ik het meest geïnteresseerd in. Sweetgreens: Skoop suggereert het mengen van de een spel met ofwel water, amandelmelk (of geen melk), havermout of een creatieve manier je maar kunt bedenken. Sinds ik wilde een idee van te krijgen de echte smaak, ik koos om gewoon schudden met wat koud water en was aangenaam verrast over hoeveel eigenlijk genoten! De reden dat ik heb genoten van het is omdat het smaakt een glas groen sap met een vleugje zoetheid Benecos. Hoewel dit een verworven smaak voor sommigen ook mag zijn, ik denk dat het smaakt best goed als Skoop het zou zetten. Chocofresh: Ik heb eerst geprobeerd mengen van de chocofresh met alleen water om te zien hoe het in vergelijking met de sweetgreens en kon niet al te veel van een verschil te proeven, dus ik besloot om het toe te voegen aan de melk amandel de volgende keer dat ik probeerde het en kon zeker proeven van de chocolade smaak. Ik denk dat de chocofresh zou prachtig proeven in havermout, gemengd in smoothies of zelfs een lekkere superfood impuls te geven aan sommige gebakken producten.

Wat uw gehemelte hunkert, zou een spel een geweldige manier om te springen start uw dag, omdat het helpt om de immuniteit te stimuleren zijn, bestrijden stress en heeft een verfrissende groene smaak die 10 porties fruit en groenten verpakt in een kleine Skoop Benecos Oogpotlood Zwart 1ST – Skoop b sterke ik probeerde b sterke direct na een training geschud met amandelmelk als ik zou als het ware een andere proteïne poeder gebruik ik. Terwijl ik ben meer een liefhebber van chocolade als het gaat om eiwit poeders, heb ik genieten van de viva nilla smaak. Er was echter geen twijfel dat dit een plantaardig eiwit poeder. Omdat ik altijd heb gebruikt plantaardige eiwit poeders, heeft het lichtjes korrelige textuur me niet lastig en was niet krijtachtige in vergelijking met andere plantaardige eiwitten poeders ik heb geprobeerd. Wat ik graag over b sterk is dat het vol met anti-oxidanten, vitaminen en mineralen samen met een compleet profiel van aminozuren, en is laag in natrium in vergelijking met andere plantaardige eiwitten poeders.