Best Choice Psylliumvezels 100st

Best Choice Psylliumvezels 100st

€ 8.50

Meer informatie >>

Naam: Best Choice Psylliumvezels 100st
Prijs: € 8.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Kruid, Psylliumvezels , Vlozaad , Plantago Psyllium, Best Choice

Best Choice Psylliumvezels is een unieke vezel die maar liefst 25 maal het eigen gewicht aan water kan opnemen. Daardoor wordt de ontlasting zachter en neemt de inhoud van de darmen toe. Dit heeft een krachtige, reinigende werking op de darmen. De darmwand De lethargie is wat mij stoort het meest sinds ik heb al een vrij lage energie niveau. Ik wilde wat te krijgen meningen hier over het nemen van een soort van dieet supplement dat is te veronderstellen om te helpen met energie. Ik neem de bètablokker 's nachts, dus ik dacht dat het misschien in evenwicht te houden als ik nam iets anders voor energie eerste ding in de ochtend, vooral als ik wilde de dosering van de bètablokker Vitamine en Supplementen. Waarom wordt gebakken droge petfood beter dan geëxtrudeerd droog petfood? Omdat we bakken onze hond en kat voedsel, zijn we in staat om te gebruiken tot twee keer zo veel vers vlees als geëxtrudeerde voeders voor huisdieren. En we doen het allemaal zonder enige toegevoegde smaakstoffen of gespoten op vetten (Voel het verschil lotus is niet vettig zoals de meeste geëxtrudeerde voedingsmiddelen). worden gebakken voedsel gekookt op 1 atmosferische druk langzaam koken en bruinen elk stuk van lotus Best Choice Psylliumvezels 100st. Extruders koken eten in 2 tot 3 keer de atmosferische druk met stoom. geëxtrudeerde brokjes krijgt het is gezwollen uitzien dan bij zulke hoge wordt gekookt druk, dan wordt weer in de normale atmosferische druk vrijgelaten na het koken. Dit is het koken van binnen naar buiten (Denk magnetron).

Oven gebakken lotus behoudt 100% van het vitaminen Psylliumvezels. geëxtrudeerd honden- en kattenvoeding verliezen meestal een gemiddelde van 40% van hun vitaminen. Dit betekent dat alle lotusFresh groenten en fruit nog steeds bieden al aan die heerlijke antioxidanten om de cellen van je beste vriend gezond te houden. Lotus zelfs behield 100% van het eiwit in vergelijking met geëxtrudeerde voedingsmiddelen die meestal verliest 20% tijdens drogen van het droogproces. Feed minder! Een zak lotus duurt 20% langer. Dit komt omdat een kopje lotus wieghs slechts 4 oz en vele geëxtrudeerde voedingsmiddelen wegen gemiddeld 6 oz Best Choice Psylliumvezels 100st. langzame oven bakken duurt ongeveer 3 keer zo lang, maar wij vinden alle voordelen zijn het waard. Waarom hebben sommige van de lotus brokken stukken eruit zien alsof ze hebben grill vlekken op hen? Lotus droge voedingsmiddelen worden gebakken in echte ovens, zoals degene die je thuis hebt. Dus, natuurlijk, zal er enige bruinkleuring uit de oven zijn. Waar komt lotus bron al hun ingrediënten? Alle ingrediënten zijn afkomstig uit Noord-Nederland (VS en Canada) Vitamine en Supplementen. Onze oven gebakken voedingsmiddelen zijn gemaakt in kleine batches in een familiebedrijf en geëxploiteerd Canadese bakkerij. Al onze ingeblikt voedsel zijn gemaakt in kleine hoeveelheden in onze eigen micro conservenfabriek in california. We maken gebruik van volle granen vanwege de vele nutritionele voordelen die ze bieden. Bijvoorbeeld, bruine rijst levert vitamine e voor het behoud van gezonde cellen.

Bruine rijst levert ook onoplosbare vezels waar voedsel wordt voor de goede bacteriën in de dikke darm van uw huisdier. In feite, onze bruine rijst eigenlijk duurder dan kippenmaaltijd omdat het dezelfde bruine rijst zou thuis koken. Hoewel kippenmaaltijd een voedzaam ingrediënt, wordt niet gebruikt in het huishouden keuken. Rye andere volkoren, maar deze heeft de hoogste concentratie van lignanen antioxidant zoals verbindingen die helpen om gezonde cellen. gerst en havermout zijn een grote bron van B-vitamines, en onoplosbare vezels, die kunnen helpen bij het voederen goede bacteriën in de dikke darm Psylliumvezels / Vlozaad / Plantago Psyllium. Wat maakt het oliemengsel in lotus zo goed voor de huid en vacht van mijn huisdier? Wij selecteerden drie speciale oliën onze hondenvoer, elk met verbazingwekkende voordelen. We kozen sojaolie omdat het een goede bron van omega-6 en omega-3 vetzuren in de vorm van alfa-linoleenzuur. We kozen olijfolie omdat Het is een rijke bron linolzuur (omega 6). Dha is aangetoond verbeteren leren in puppies waarvan de moeders kregen een dieet met DHA. Alle lotus cat recepten bevatten kippenvet en omdat katten een verhoogde behoefte aan vet, in vergelijking met honden. Hoe weet ik dat de lotus is echt ethoxyquin gratis Best Choice Psylliumvezels 100st – Lotus koopt alleen eiwitten die zijn opgegeven door de fabrikant te worden geconserveerd met vitamine E, citroenzuur, en rozemarijn. Dit betekent dat al onze vis, vismeel, kip, kip maaltijd, lam, lam maaltijd, eend, en eend maaltijd zijn allemaal natuurlijk onderhouden.

We doen dit ook al konden we beweren ons voedsel is natuurlijk alleen door toevoeging van een natuurlijk bewaarmiddel om het voedsel en niet zorgen te maken over hoe onze eiwitten worden bewaard. Wij vinden het noodzakelijk om de extra kilometer te gaan en zich verbinden tot nooit het kopen van eiwitten die worden bewaard met dingen als ethoxyquin, BHT of BHA ook al zijn ze goedkoper zijn. Ik hoor veel petfood bedrijven zeggen dat hun voedsel bevat geen soja. Zal de sojaolie in lotus een allergische reactie veroorzaken in mijn hond of kat? Nr, de sojaolie één van de oliën in lotus dat zowel linolzuur (een omega 6 vetzuur) en alfa-linoleenzuur (een omega 3 vetzuur) levert. Het is niet eiwitachtige sojameel dat vaak wordt gebruikt als een goedkope bron van eiwitten in sommige voedingsmiddelen. Allergieën worden vooral veroorzaakt door eiwitten, niet vetzuren of oliën.