BikiniZone, Wax Strips, 36 Applications, 18 Double Sided Strips

BikiniZone, Wax Strips, 36 Applications, 18 Double Sided Strips

€ 5.50

Meer informatie >>

Product: BikiniZone, Wax Strips, 36 Applications, 18 Double Sided Strips
Prijs: € 5.50
Inhoud: Afmetingen: 1.7 x 3.2 x 7 in, 0.1 lbs (0.05 kg)
Trefwoorden: Wax Strips, Ontharing, Wax Strips, Ontharing, BikiniZone, Wax Strips, Hair Removal, Wax Strips, Hair Removal

BikiniZone, Wax Strips, 36 Applications, 18 Double Sided Strips: BikiniZone, Wax Strips, Ontharing, Wax Strips, ontharing. BikiniZone, Wax Strips, 36 Toepassingen, 18 Tweezijdige Strips Groene Thee Versterkte, Nieuw, Ultra Smooth Bikini Line, Snel Makkelijk Press On Peel Off, de resultaten van vorig tot 8 weken, zacht voor de gevoelige huid, geen Stoppels of Razor Burn, Helpt Slow haargroei, Introductie van easy-to-use Wax Strips van de Bikini Zone experts u kent en vertrouwt. Bikini Zone Wasstrips zijn gemaakt om snel te werken, voorzichtig en netjes in de gevoelige bikinilijn. Ongewenste haargroei wordt direct verwijderd voor een Ultra-Smooth bikinilijn. Sinds haar wordt verwijderd bij de wortel, hergroei is langzamer en de resultaten duren tot 8 weken. Plus, na een paar behandelingen, hergroei wordt schaarser en fijnere structuur verschijnen. Deze wax strips zijn eenvoudig te gebruiken: druk gewoon op de wax strip over het haar dat u wilt verwijderen en peel off-haar komt gemakkelijk weg – dat is alles wat er is! Geen kleverige, rommelige residu. Hair Removal U krijgt mooi, haar-vrije huid. De wax formule is sterk genoeg om zelfs koppig, grof haar te verwijderen, maar is zacht voor de gevoelige huid. Bikini Zone Wasstrips zijn verrijkt met groene thee voor die zacht en glad gevoel. En de Wax Strips zijn licht getint voor een precieze plaatsing-je krijgt vlekkeloze ontharing elke keer. Elke doos bevat 18 dubbelzijdige herbruikbare strips in 2 verschillende maten, zodat u uw waxen kunt aanpassen. U krijgt een totaal van 36 individuele toepassingen. Krijg een Ultra Smooth Bikini Line met New Bikini Zone Wasstrips verrijkt met groene thee! BikiniZone, Wax Strips, 36 Applications, 18 Double Sided Strips Bikinizone Wax Strips kunnen ook worden gebruikt voor het gezicht en onderarm gebieden.

Belangrijk: Voor het gebruik, doe altijd een patch-test op de huid in je elleboog en wacht 24 uur. Als er geen irritatie optreedt, voort te zetten. Zie verder de instructies in de meegeleverde boekje. Lees de bijgevoegde instructieboekje en de voorzichtigheid / waarschuwing verklaringen zorgvuldig en volledig voor gebruik. Ontharing Voor het beste resultaat na het ontharen, gebruiken Bikini Zone Medicinale Creme, Gel of Pads, tot irritatie, roodheid jeuk te stoppen, en zich te ontdoen van de hobbels. Buiten bereik van kinderen houden. Wasstrips mag niet worden gebruikt door mensen met diabetes of problemen met de bloedsomloop of op gebieden met spataderen, puistjes, moedervlekken of wratten. Niet gebruiken op: slijmvliezen, borst tepels, perianale, vaginale / genitale gebieden, in de neus of oren, wimpers of oogleden, lippen, onlangs tweezed, gewaxt of geschoren gebieden, huiduitslag, irritatie, eczeem, zonnebrand, gesprongen, peeling, gewond of beschadigde huid. Als de irritatie / uitslag verschijnt, stop het gebruik. Niet op dieren getest. Bewaar op een koele, droge plaats. Glyceryl gehydrogeneerde rosinaat, koolwaterstoffen, polyisobuteen, ethyleen / VA copolymeer, Camellia sinensis (groene thee) blad extract, Cl 74160 (of) pigment blauw 15. Het heeft niet het haar volledig te verwijderen. Wax Strips Verwijderd slechts 30 procent van het haar onder de strip. En strip kun je niet meer vasthouden. Kleverigheid op de huid. Ik heb het niet werken vandaag, maar ik zal morgen proberen. kan beter, niet veel strepen.

Door mensen die op zoek zijn om te krijgen of het gewicht te verminderen worden gebruikt, te verhogen gespierde doeleinden en dergelijke. Verschillende studies hebben de voedingswaarde van deze super voedsel dat is ontstaan in de Amazone met elkaar verbonden. Andere zuren zijn DHA en EPA, die voornamelijk afkomstig van visolie. BikiniZone, Wax Strips, 36 Applications, 18 Double Sided Strips U kunt goji eenvoudige, gemengde maken en stijven goji goji sap. Krill olie heeft therapeutische eigenschappen in de volgende omstandigheden: hoge cholesterol, artritis, premenstrueel syndroom (PMS), verbeterde hersenfunctie, huidproblemen, slechte gewrichten en gezondheid van de botten of aanhoudende ontsteking geassocieerd met artrose, leeftijd gerelateerde maculaire degeneratie (AMD), diabetes verbetert alle cognitieve functies, met name bij volwassenen, verbetert het immuunsysteem van het lichaam. Snel checklist voor het kiezen van de beste bron van omega drie vetzuren. Door het doen van uw onderzoek op zoek naar een hoogwaardige supplementen dat er geen gezondheidsrisico's. L glutamine kan gastro-intestinale functie helpen? L – glutamine, niet-essentieel aminozuur, is voornamelijk te vinden in onze bloedbaan. Ongelooflijk, is deze kleine vrucht levens te veranderen over de hele wereld, hebben we de Zuid-Amerikanen te danken! Unieke eigenschappen van resveratrol ware alles in een supplement. Wanneer was de laatste keer dat je ging naar een visrestaurant en vroeg de chef-koks RX voorschrijven visdag? De reden is dat visolie is voedsel, geen geneesmiddel. dat is wat wal markt heeft in de wereld van de geneesmiddelen op recept. Het beste merk van visolie stellen ook alle oliën zij in hun supplementen via een proces van moleculaire destillatie en zuivering. Pas op voor het kopen van wortel extracten van ginseng goedkoper en betrouwbaar. Van alle andere vormen van eiwitten is de zuiverste, omdat het de minste hoeveelheid vet. Lage DHA in het bloed (type omega-3 vetzuren) werden ontdekt met ADHD-patiënten. Hoewel deze informatie is ook te vinden in het Supplement perspectief, te weten hoe het supplement te beheren geeft de koper een idee van de moeilijkheid van het gebruik. Niet alle vissoorten zijn rijk aan omega-3-vetzuren DHA en EPA.

Het is raadzaam om alleen farmaceutische kwaliteit olie te gebruiken, omdat deze supplementen van ultra verfijnd en zal aanzienlijke voordelen voor de gezondheid te bieden. Echter, de informatiedienst gezondheid supplementen niet eens met de conclusie, zegt dat de leraar voert haar onderzoek op een kleine groep mensen en een relatief korte tijd. Als de wond is genezen andere eiwitten te ontbinden het stolsel. PS: Dit zal het risico voor de gezondheid niet ten opzichte van het verbruik van snuiftabak. BikiniZone, Wax Strips, 36 Applications, 18 Double Sided Strips Omega -3 vetzuren DHA en EPA zijn onderdeel van de structuur van celmembranen in het lichaam, waaronder zaadcellen. L – Arginine is een nutraceutical dat specifieke voordelen biedt voor de productie van stikstofoxide en verbeterde doorbloeding.