Bio Kleen, Soy Toilet Scrub, 32 fl oz (946 ml)

Bio Kleen, Soy Toilet Scrub, 32 fl oz (946 ml)

€ 5.50

Meer informatie >>

Product: Bio Kleen, Soy Toilet Scrub, 32 fl oz (946 ml)
Prijs: € 5.50
Inhoud: Afmetingen: 3.2 x 3.2 x 10.2 in, 2.3 lbs (1.04 kg)
Trefwoorden: badkamer Cleaner, badkamer Cleaner, Bio Kleen, Bathroom Cleaner, Bathroom Cleaner

Bio Kleen, Soy Toilet Scrub, 32 fl oz (946 ml): Bio Kleen, Badkamer Cleaner, Badkamer Cleaner. Bio Kleen, Soy WC Scrub, 32 fl oz (946 ml) Soja Blends, The Incredible Reiniging kracht van soja, Stain Geur Vechten, natuurlijke, niet-giftige, biologisch afbreekbare, natuurlijke vulkanische perliet Essentiele Mint Olie Reiniging Power, reinigt, Shines, Beschermt, We Are The Environment. Ons dagelijks schoonmaken keuzes invloed hebben op onze gezondheid, de gezondheid van onze gezinnen en de gezondheid van onze planeet. Biokleen producten worden geconcentreerd om de kleinste ecologische voetafdruk verlaten. Geconcentreerde = Minder Fillers = Minder Afval = Minder Verpakking = minder energie Gebruikt in shipping = meer waarde voor iedereen. Onze Soja WC Scrub effectief reinigt, glanst en beschermt vele ondergronden zonder krassen, en zonder het gebruik van giftige chemicaliën. Milieuvriendelijk, zonder negatieve effecten op de rivieren, beken, planten of dieren in het wild, Vriendelijk voor mensen met chemische gevoeligheden en allergieën, geen kunstmatige geur-, kleur- of conserveringsmiddelen, 99% VOC Gratis Ozone Veilig, Vertrouwd bedrijf sinds 1989. badkamer Cleaner Toilet Vlekken geuren. Solliciteer direct op de wc-pot en onder de rand. Scrub zachtjes, zodat de micro-scrubbers doen het werk, daarna spoelen. Geen behoefte om te laten zitten. Porselein, een wasbak Tegels, Douche Deuren. Aanbrengen met spons, zachte borstel of direct op vlek.

Wrijf, laat de micro-scrubbers het werk doen. Spoelen met een vochtige doek en water. Waarschuwingen: Eye irriterend. In geval van oogcontact, de ogen spoelen met koud water gedurende 15 minuten. Bij inslikken niet het braken opwekken – drink veel water te verdunnen. Buiten bereik van kinderen houden. Bio Kleen, Soy Toilet Scrub, 32 fl oz (946 ml) Niet op dieren getest. Geen dierlijke ingrediënten. Sojaolie extract, surfactanten van kokosnoot en / of maïs, xanthaangom, zeoliet, lage pH silicaat, lineair sulfonaat, etherische oliën van pepermunt, minder dan 0,2% milieuvriendelijk polymeer, natuurlijke vulkanische perliet, gefilterd water. Bevat GEEN: Fosfaat, chloor, ammoniak, petroleum oplosmiddelen, alcohol, butyl, glycol ether, SLS of SLES, EDTA, DEA. Bio Kleen Geen SARA Titel III, CA 65, of EPA prioriteit verontreinigende stoffen. Geen materialen vermeld door de ACGIH als gevaarlijk. Ik dit echt leuk – het werkt! Ik heb gebruik gemaakt van de Ecover spul dat ook werkt, maar het heeft zo'n sterke geur die lang duurt. Dit heeft goed schrobben macht en ruikt lekker. Werkt heel goed als toilet, wastafel en douche glasreiniger. Te veel om te werk te gebruiken.

Ruikt schoon met de mint geur, maar nam meer schrobben dan mijn chemische reinigingsmiddelen. Het maakt laat mijn roestige zoek ringen, dus ik denk dat ik zal moeten naar een andere schoner te krijgen. Anders is blij dat het reinigt met minder chemicaliën. Ik was erg blij met het licht mint frisse geur van deze wc-scrub. Enkele andere merken natuurlijke wc reinigingsmiddelen hebben overweldigende geuren die te veel voor mijn gevoelige neus zijn. Dit is perfect en de micro-scrubbers doen een groot werk van het krijgen van de toiletpot schoon. Werkte zo goed op het toilet dat ik het gebruikt in de douche ook. Bio Kleen Zeer mild maar effectief. Geen aanhoudende geur. Mooie, frisse schone geur. Ik hou van de hele biokleen lijn. Langzaam vervangen van al mijn reinigingsmiddelen met biokleen producten. Een beetje gaat een lange weg met alle van hen. Dan later, zullen hun winkels ook sneller terug te stellen, wat betekent dat het minder downtime tussen de sessies om te groeien en te herstellen vereist. Etherische oliën zijn bekend als antimicrobiële middelen, krampstillend, windafdrijvend, en antivirale handelen. Bio Kleen, Soy Toilet Scrub, 32 fl oz (946 ml) Andere ziekten zoals diabetes en galstenen kan ook worden voorkomen door consumeren grote hoeveelheden vetzuren omega-3 en omega 6 vetten geregeld.

Immune cellen worden gemaakt door de milt en beenmerg, en de voedingsstoffen door de afbraak van essentiële nutriënten in voedingsmiddelen, vitaminen en voedingssupplementen in het lichaam genomen. Menselijk groeihormoon, testosteron, oestrogeen en DHEA daling van nature al naarmate we ouder worden. Klinische studies bromelaïne voor spierpijn, medische tests uitgevoerd op het geneesmiddel of dit alternatief voedingssupplement blijkt dat patiënten leed minder hoeveelheden van de symptomen van de aandoening na het gebruik van dit therapeutisch bestanddeel. Maar de gelatine zal niet interfereren met de effectiviteit van de echte Hoodia. U kunt dit doen door middel van een gezonde, of nog beter voedsel, door middel van een gezonde voeding en de kwaliteit voedingssupplementen. Studies hebben ook aangetoond dat de hele familie van vetzuren omega 3, die bestaan uit acht zuren, bij aan het optimaliseren van de voeding van ons lichaam. Vergelijk en koop supplementen. Nou, ik was het lezen van een artikel over visolie, de andere dag, kan ik me niet herinneren wie het geschreven heeft, maar waren bezorgd dat sommige bedrijven waren met behulp van de hele vis voor hun olie. Ze zijn gemakkelijker te absorberen en metaboliseren, en minder kans op toxische effecten door overdose.000% veroorzaken, waardoor hogere doses nodig. Arme supplement niet zal de relatie tussen omega 3 en gewichtsverlies te bevorderen. Sugar -vrij supplementen moet worden vermeden, aangezien het ingrediënt dat wordt gebruikt in plaats van suiker, kan enige irritatie in het darmkanaal veroorzaken. Dit zijn een geweldige manier om veel calorieën te eten gemakkelijk. Dit supplement verhoogt de ATP toegankelijkheid en aldus het heffen meer gewichten. Als u op zoek bent naar dit product voor de laagste prijs dan alleen niet vergeten, zoals alles in het leven, je krijgt wat je betaalt voor.

Merk op dat sommige kruiden en supplementen zijn sterk en kan communiceren met andere medicijnen die u momenteel gebruikt. Of lipotrope, waaronder choline, inositol en methionine hulp controle bloedsuikerspiegel in het bloed, verbetert de werking van de lever en het verbeteren van de stofwisseling van vetten en koolhydraten. Gedurende deze jaren, wordt het hormoon afgescheiden in twee keer aan de groeiende behoeften. Bio Kleen, Soy Toilet Scrub, 32 fl oz (946 ml) Als het lichaam niet over DHA, de hersenen niet normaal functioneren resulteert in symptomen zoals geheugenverlies, angstaanvallen of depressie, gebrek aan concentratie, stemmingswisselingen, etc; Omdat ons lichaam niet kan produceren DHA vetten in zijn eigen; Je moet voorzichtig zijn om voedselbronnen hoog DHA in hun dieet. In plaats daarvan dragen de verminderde vet in het lichaam door het blokkeren van de omzetting van glucose en ketonen in vetzuren en eventuele opslag als vet op de huid en andere lichaamsweefsels.