Biodermal All Day Zonnespray SPF 30 150ml

Biodermal All Day Zonnespray SPF 30 150ml

€ 24.50

Meer informatie >>

Naam: Biodermal All Day Zonnespray SPF 30 150ml
Prijs: € 24.50
Tags: Verzorgingsproducten, Zon en Bruining, Zonnebrand, Zonbescherming Middel (t, m f 30), Biodermal

Biodermal All Day Zonnespray SPF 30 voor een langdurige bescherming voor tijdens het zonnen. Iedereen kan wel genieten van een stralend zonnetje; zonlicht geeft energie, verbetert de doorbloeding van je huid en stimuleert de aanmaak van vitamine D. Zonlicht Glusker heeft haar bijna 60-jarige carrière doorgebracht precies dat te doen, uit het bestuderen en in kaart brengen van de structuur van moleculen te ontrafelen hoe enzymen interactie in het lichaam. Haar onderzoek helpt om ze zou licht op de processen die afdwalen wanneer tumoren ontwikkelen, zodat passende interventies kunnen worden ontwikkeld m f 30). Chemie is de sleutel tot het begrijpen hoe het lichaam werkt, glusker legt. Door te leren over de wetenschap achter biologische processen, kunnen we beter op de hoogte van het ontwerp van therapieën die ziekten zoals kanker te behandelen. In november ontving ze de prestigieuze John Scott medaille voor haar onderzoek. Vernoemd naar een beroemde Schotse chemicus, de award heeft een speciale betekenis voor glusker, wiens moeder was schotse. Het plaatst haar ook in het gezelschap van collega-ontvangers, zoals Marie Curie en Thomas Edison, die ook gemaakt uitzonderlijke bijdragen aan het comfort, het welzijn en het geluk van de mensheid Biodermal All Day Zonnespray SPF 30 150ml. Een van glusker's meest opmerkelijke wetenschappelijke prestatie datum om haar afgestudeerde student dagen in de vroege jaren 1950.

Terwijl in Engeland de Universiteit van Oxford, ze hebben bijgedragen aan de ontdekking van de chemische formule en de structuur van vitamine B12, een wateroplosbare vitamine gevonden in voedingsmiddelen zoals lever die essentieel is voor gezond zenuwstelsel functie en bloedvorming Zon en Bruining. De bevinding vormde een mijlpaal, ontsluiten van de vorm van de grootste bekende molecuul op de tijd en leidt tot een beter begrip van hoe cellen gebruiken energie om chemische reacties uit te voeren. Het wordt ook wel centrale wetenschap omdat het verbindt fysica met andere natuurlijke wetenschappen, zoals geologie en biologie. X ray kristallografie is een methode om de rangschikking van atomen in een kristal die een bundel röntgenstralen slaat het kristal en buigt of zich uitbreidt in meerdere richtingen Biodermal All Day Zonnespray SPF 30 150ml. Uit de hoeken en intensiteiten van de gebogen bundels, een kristallograaf de posities van de atomen in het kristal, evenals hun chemische bindingen en andere vast kenmerken. Het is de primaire methode voor het bepalen van de structuur van biologische moleculen zoals proteïnen en nucleïnezuren. Het belangrijkste is misschien de ontdekking ook geholpen om pernicieuze anemie roeien in de late jaren 1960 Zonbescherming Middel (t. veroorzaakt door vitamine B12 deficiëntie, toen de potentieel dodelijke ziekte kon alleen door inname van grote hoeveelheden rauwe lever worden behandeld. De vitamine wordt nu gegeven door injectie om pernicieuze anemie en andere aandoeningen te behandelen.

Het was in Oxford dat de ontluikende wetenschapper ontmoet een Amerikaanse chemicus genaamd donald glusker, wie ze getrouwd. In 1955, na haar afstuderen verhuisde ze naar de Nederland met donald en werd een van de eerste vrouwen in het California Institute of prestigieuze doctoraal programma technologie in de chemie. Het klimaat was een uitdaging voor vrouwelijke wetenschappers te worden aanvaard. Er was een vreemd gevoel over vrouwen in de chemie in die tijd, herinnert ze zich. De meeste potentiële werkgevers dachten dat een vrouw die in de scheikunde een doctoraat had moeten ofwel werken in een bibliotheek of stoppen met werken zodra ze getrouwd en had kinderen Zon en Bruining. Na het verlaten van Caltech, accepteerde ze een positie bij het instituut voor kankeronderzoek, die de wetenschappelijke tak van Fox Chase zou worden, in het laboratorium van arthur lindo Patterson. Voor glusker, het een kans om het werk dat ze moesten doorspelen begonnen als student. Na Patterson dood in 1966, werd ze hoofd van de kristallografie lab. Ze is het uitvoeren kritisch onderzoek centraal sindsdien. Momenteel glusker gericht op het vaststellen van de structuur van antitumor middelen, alsmede chemische carcinogenen zoals sigarettenrook. Zij onderzoekt ook de structuur van enzymen die processen zoals de groei van cellen in het lichaam te controleren Biodermal All Day Zonnespray SPF 30 150ml – Dergelijke enzymen worden vaak beschadigd of afwezig bij patiënten met kanker, waardoor abnormale celgroei.

Alles wat ik ooit heb gestreefd om te doen is krijgen een beter begrip van wat er gaande is om me heen en delen die kennis met anderen, glusker weerspiegelt. Ik kan alleen maar hopen dat, door mijn werk, ik heb dat gedaan. Als het verliezen van gewicht net was ongeveer popping een pil, zouden we een wereld van tieners, huisvrouwen en mannen van middelbare leeftijd en vrouwen die lopen size zero zombies hebben! Maar gelukkig, gewichtsverlies is niet zo'n drastische noch dramatische propositie. Er is geen gemakkelijke uitweg, want dat is niet de manier waarop de natuur het bedoeld heeft. Wanneer we gewicht te verliezen en in vorm te krijgen, het is zonder twijfel een groot mood up lifter en stress buster, als er ooit één. Als je in vorm houdt ons tevreden, blij en vol zelfvertrouwen. Helaas is in een wereld die zoveel belang hecht aan het fysieke aspect van ons wezen, een verblijf slank wordt geassocieerd met schoonheid.