Biodream Vitamine C

Biodream Vitamine C

€ 11.50

Meer informatie >>

Naam: Biodream Vitamine C
Prijs: € 11.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Vitamines en Mineralen, Vitamine, Vitamine C, Biodream

Biodream Vitamine C is puur, zuiver ascorbinezuur in poedervorm. Zeer gezond en in deze vorm gemakkelijk te doseren In plaats daarvan, zegt hij, de kritische factor is meer waarschijnlijk een tekort aan vitamine d. diëtisten, artsen en apothekers zijn geweest onnauwkeurig opgeleid om de openbare weg van een hogere dosis vitamine d pillen voor ongegronde angst voor bijwerkingen te waarschuwen. De National Academy of Science zegt 2.000 IE (Internationale Eenheden) is de veilige bovengrens. Maar om te laten zien hoe belachelijk deze limiet is, een uur van het totale lichaam zomer blootstelling aan de zon op een zuidelijke breedtegraad produceert ongeveer 10.000 IE natuurlijke vitamine D in de huid zonder bijwerking Vitamine en Supplementen. Iemand is zand in de ogen van het publiek over deze kwestie voor een lange tijd. Diëtisten zal snel zijn tot een verhoogde consumptie van vitamine d rijk voedsel adviseren. Maar aan de vitamine d doses gebruikt voor de preventie van kanker door middel van voedsel te bereiken, zouden de mensen moeten ongeveer drie liter melk per dag, dat is onpraktisch drinken. De meeste multivitaminen bieden slechts 400 ie vitamine d. Onderzoekers van het zonlicht, voeding en gezondheid onderzoekscentrum in san francisco rapport dat 1000 IE vitamine dagelijkse d aanzienlijk aantal kankergevallen zou verminderen in heel Europa en Noord Nederland Biodream Vitamine C. Verstrekking van 1000 IE vitamine d in de verrijkte levensmiddelen zou kosten ongeveer EUR 100000, maar produceren een kostenbesparing van ongeveer 16 EUR 25 miljard. het National Cancer Institute (NCI) is vreemd stil op de groeiende hoeveelheid wetenschappelijke studies die nu tonen vitamine d is een belangrijk wapen tegen kanker Vitamine en Supplementen. In plaats daarvan, de NCI blijft bevorderen duur en onbewezen technologieën, zoals nanodeeltjes, om kanker te bestrijden.

De meest geavanceerde kanker medicijnen kosten tot EUR 50.000 per jaar en slechts een paar maanden van het leven toe te voegen aan terminale kankerpatiënten. Zal oncologen beginnen om vitamine d pillen voorschrijven voor hun patiënten die geconfronteerd met een herhaling van tumoren na een conventionele behandeling? Zullen huisartsen beginnen om vitamine d pillen suggereren voor hun patiënten met een familiegeschiedenis van kanker Biodream Vitamine C. Zal dermatologen het licht zien en beginnen om vitamine d pillen aanraden in plaats van verder te desinformatie verspreiden om totaal te vermijden de zon? Dit is onwaarschijnlijk. Artsen zijn opgeleid om te behandelen in plaats van te voorkomen. Verzekeringsuitkeringen beloning behandeling, niet voorkomen. De moderne geneeskunde is niet een cultuur die gericht is op snelle verandering, noch in de richting waar de preventieve geneeskunde Vitamine. Het duurde tientallen jaren voor artsen ervan overtuigd dat de hand wassen in ziekenhuizen levens zou redden te zijn. Toen ik voor het eerst werd paleo gebruikte ik mijn natuurlijke gezichtsmaskers de hele tijd. Maar eerlijk gezegd, ik kan zelfs niet herinneren de laatste keer dat ik gebruikte ze. Ik ben geen hardcore holbewoner, omdat ik nog steeds laat het water mijn gezicht aan te raken en ik ben niet legitiem het bijhouden van hoeveel dagen ik zijn gegaan zonder het wassen van mijn gezicht, maar ik weet dat ik niet mijn gezicht gewassen in weken.

Ook, ik draag blote mineralen foundation (een natuurlijk mineraal poeder dat de poriën niet doet verstoppen), maar ik ben langzaam spenen off dat ook. Ik gebruikte om het te dragen elke dag, maar nu draag ik het alleen als ik weet dat ik zal de hele middag worden gegaan of als ik ga een belangrijke gebeurtenis. En omdat het niet waterdicht is spoel ik net van mijn gezicht in de douche aan de stichting te verwijderen Vitamine. Maar goed, toen ik voor het eerst begonnen met afbouwen van mijn zelfgemaakte gezichtsmaskers zou ik heb ongeveer 3 4 dagen zonder hen. Ik zag mijn gezicht zou schilferige (Dead huid opbouwen) geworden, dus ik zou exfoliëren na die tijd. Eigenlijk ging ik uit het reinigen en scrubben elke dag naar om de paar dagen om een of twee keer per week om helemaal niet. Ik ben niet zeker hoe of waarom, maar mijn huid niet meer vlokken, overproduces olie of uitbreekt meer. Het enige wat ik op dit moment op mijn gezicht is kaal mineralen voor speciale gelegenheden en water. Zou je gewillig naar de holbewoner regime te proberen? Phoenix fashion week zal aankondigen is het top 40 opkomende modellen op 7 p Biodream Vitamine C – Gepresenteerd door no7 cosmetica en huidverzorging, 40 nieuwe modellen zullen strijden voor de titel van het model van het jaar 2013 toe te kennen aan phoenix modeweek dit oktober. Voor het eerst tijd, zal een mannelijke en vrouwelijke model van het jaar winnaar worden gekozen en ondertekend aan het agentschap Arizona. Meer dan 150 hoopvol modellen bleek voor een ander succesvol model zoekopdracht op 22 juni 2013, en op 11 juli, zal 40 worden geselecteerd als phoenix fashion week 40 nieuwe gezichten, elk strijden om de titel van de mannelijke en vrouwelijke no7. phoenix fashion week is de toonaangevende mode-industrie evenement in het zuidwesten.