Biolys Thee Appel-Rabarber

Biolys Thee Appel-Rabarber

€ 3.50

Meer informatie >>

Naam: Biolys Thee Appel-Rabarber
Prijs: € 3.50
Tags: Eten en Drinken, Dranken, Thee, Kruiden Thee, Biolys

De kracht van medicinale planten. Bio kruidenthees met natuurlijke aroma's. &nbsp Bovendien is expressie correleert met tumorprogressie. De cellen met een hoog metastatisch vermogen aantonen 50 tot 100-voudige toename V integrine? 3 Expressie in vergelijking met de cellen met lage metastatisch vermogen (Albelda et al. Deze resultaten mogelijk maken om die integrine V sluiten? 3 is een specifieke merker van maligne melanoom en potentiële doel voor antikanker therapie. integrine? V? 3 waarvan bekend is dat het vermogen om de arginine glycine asparaginezuur (Rgd) sequentie, die werd gevonden in een grote verscheidenheid van ECM eiwitten (fibronectine, vitronectine, osteopontine etc herkennen hebben Dranken. Vervolgens werd deze sequentie toonde een behoefte een RGD peptide buigen, waarbij de meest effectieve interactie met het extracellulaire domein van de integrine receptor produceert kan zijn. De stabilisatie ofBentConformations gerealiseerd door molecule ringsluiting (Aumailey et al. Een van de eenvoudigste manieren om dit te bereiken is conformatie genereren cyclische moleculen door chemische synthese. De belangrijkste beperking van chemische synthese is de mogelijkheid aminozuur racemisatie. De vervanging van L aminozuren voor D aminozuren leidt tot de vorming van RGD dragende peptiden onbekwaam receptorbinding (Han et al Biolys Thee Appel-Rabarber.

Echter, integrine bindende RGD peptiden kunnen ook worden geproduceerd recombinant, vooral bacteriën. Om de juiste conformatie produceert, de RGD tripeptide dient in een lus, die wordt gestabiliseerd door een disulfide te plaatsen binding gevormd tussen twee cysteïnen die flankeren de RGD sequentie (Pierschbacher en Ruoslahti, 1987) Eten en Drinken. Het vermogen van de beschreven moleculen effectieve integrinereceptor bereiken binding is bevestigd (Hölig et al. Echter, een van de belangrijkste problemen van deze werkwijze is de mogelijke aantasting van recombinante eiwitten door cytosolische proteasen. Eén van de potentiële benaderingen genereren integrine richtende middelen is de ontwikkeling van RGD beklede nanostructuren en liposomen (Dubey et al. Het belangrijkste voordeel van dergelijke structuren ligt in de vaststelling dat polyvalent melanoom herkennen structuren aangetoond dat een verhoogde schijnbare affiniteit bezitten aan integrine receptoren vergeleken met monovalente structuren (Kok et al Biolys Thee Appel-Rabarber. Bovendien dergelijke structuren kan een diagnostisch of therapeutisch middel voor de visualisatie of eliminatie van gebonden cellen opgeladen. Echter Het productieproces van deze structuren is bewerkelijk, hetgeen het gebruik van deze methode beperkt. Het doel van dit werk was expressieplasmiden voor chimere eiwit productie werk in Escherichia coli-cellen Biolys.

De tot expressie gebrachte eiwitten, die melanoma gerichte peptiden bevatten gestabiliseerd inBentConformations en gefuseerd met streptavidine, in termen van de functionele mogelijkheden van elk deel vormen van de chimeer. Alle bacteriestammen werden ontvangen van de Russische nationale collectie van industriële micro-organismen. De muis en humane melanoma cellijnen (B16F10 en MEWO geëvalueerd) werden ter beschikking gesteld door de Russische oncologisch centrum genoemd door n. Blokhin; de primaire embryonale normale menselijke mannelijke fibroblasten (Hef1698) en baarmoederhalskanker cellen (Hela) werden ter beschikking gesteld door het laboratorium van de structurele en functionele organisatie van de chromosomen (Instituut voor genbiologie van de Russische Academie van Wetenschappen). De expressievectoren PSAV D4K RGD (10, 13 en 15) werden geconstrueerd door het kloneren van verschillende varianten van de D4K RGD gen (D4K rgd10 Kruiden Thee. D4K rgd13 en D4K rgd15) in de plasmidevector plsavds (H), die analoog aan pflsav19 was (Gul'Ko et al. De vector plsavds (H) bevat streptavidine precursor gen l SAV met een verwijderde vertaling terminator. D4K rgd13 en D4K rgd15 werden gegenereerd door polymerase kettingreactie verlenging van synthetische oligonucleotiden. De primers rgd4k10 en rgd10r werden gebruikt voor de constructie van de D4K rgd10 gen; de primers rgd4k13 en rgd13r werden gebruikt voor de bouw van de D4K rgd13 gen, en de primers rgd4k15 en rgd15r werden gebruikt voor de bouw van de D4K rgd15 gen.

De oligonucleotiden gebruikt in kloonprocedure werden gesynthetiseerd in ons laboratorium. De oligonucleotiden rgd4k10, rgd4k13 en rgd4k15 bevatten de sequentie herkend door het restrictie-endonuclease XbaI en een sequentie die codeert voor de Enterokinase digestie plaats (Ddddk) stroomopwaarts van de RGD gen Biolys Thee Appel-Rabarber – De oligonucleotiden rgd10r, rgd13r en rgd15r bevatten de sequentie herkend door de restrictie-endonuclease HindIII. L SAV D4K rgd13 en l SAV D4K rgd15 genen in de cellen van e. coli stam MG1655 leidt tot de vorming van het fusie-eiwit precursors (Prosdr10, prosdr13 en prosdr15, respectievelijk), die veranderen in de rijpe eiwitten sdr10, sdr13 en sdr15 na translocatie naar het periplasma. De schematische weergaven van het fusiegen l SAV D4K RGD en het rijpe eiwit gecodeerd door het gen wordt in fig. De nucleotide sequenties van gekloneerde genen en een fragment tussen streptavidine gen en de D4K RGD-gen werden geverifieerd door sequentie.