Bionnex Anti-Grijs Haar Shampoo Droog Haar 250ml

Bionnex Anti-Grijs Haar Shampoo Droog Haar 250ml

€ 12.00

Meer informatie >>

Naam: Bionnex Anti-Grijs Haar Shampoo Droog Haar 250ml
Prijs: € 12.00
Tags: Verzorgingsproducten, Haarverzorging, Shampoo, Droog en Beschadigd Haar, Bionnex

Bionnex is een nieuwe en unieke natuurlijke formule tegen grijs haar, voor mannen en vrouwen met grijs haar of beginnend grijs haar die hun oorspronkelijke haarkleur graag snel terug willen zonder iedere keer het haar te hoeven verven.Hoe te gebruiken? Nu ik had ze gezien, want ze gerepeteerd in dezelfde studio waar ik gerepeteerd bij met mijn kleine hippie, weirdo band. We repeteerden in Amsterdam City, een plaats genaamd talent re con. Welke, ik geloof was een van de eerste repetitie studio's in Amsterdam Bionnex. Dus ik had gezien dat ze die in en uit met hun geneukt haar. Nu, je moet begrijpen, ik ben een dankbaar deadhead, dus dit was de andere kant van de medaille, toch? De glam zoek soort dingen, de staaf stewart soort kapsel. Ik zou nooit gezien dat in een Amerikaanse band. Op de top van deze, in juni of72 had ik auditie voor kus toen ze werden genoemd goddelozen lester. En zij zeiden: voor mij, wat is er met de lange haren? We gaan snijden onze haren, en bent u in Slade? En ik zei, nee. En zij zeiden, nou moet je naar Slade luisteren, want we gaan worden zijn zoals Slade. Dus ik auditie voor hen in juni of72, toen ging ik af en sloot zich aan deze hippy, soort weirdo, Allman brothersish soort band Bionnex Anti-Grijs Haar Shampoo Droog Haar 250ml. Maar goed, dat de band repeteerde de hele zomer lang en leefde op een gemeente in Wilkes-Barre, Pennsylvania.

Ik kwam terug in augustus en we speelden een show. De band werd maxwell benjamin genoemd en de show gezogen, en de band ging die nacht. en ik herinner me thuiskomen denken, wat er gaat het volgende ding zijn Bionnex. En ik heb een abonnement op fusie tijdschrift. En met een abonnement kwam drie albums: Hunky Dory. ik op de David Bowie album, opende het tijdschrift, zag Mick Ronson, flipte. Dus ik begin te gaan en auditie voor glam bands omdat ik mijn toekomst kan zien als een travestiet. En de drummer dat was in die gekke hippie band die ik woonde in de gemeente, die drummer ging over tot een andere groep. En de agent dat hij had was te vermelden dat hij wist een andere band die op zoek was naar een glam, een glitter rots vent Bionnex Anti-Grijs Haar Shampoo Droog Haar 250ml. Dus hij zei: hey ik speelde met een man deze zomer, ik denk dat hij is in die shit nu. We verloren de Duane Allman deel en ik denk dat hij overgestapt over aan de Mick Ronson wereld. Dus ik krijg een telefoontje van deze man genaamd mel anderson uit New Jersey. En hij gaat, hey is dit john segal? Dit is mel anderson. Ik heb niet de volkstaal van de blauwe kraag voorsteden leren. Hij ging, oh goed we zijn in glitter, man Bionnex. Dus hij gaat, kijk, ik zal u brengen naar repetitie.

Dus hij rijdt naar mijn huis in Manhattan, haalt me op, en rijdt me naar New Jersey om deze repetitie met deze band genaamd Silverstar. Ik draag deze gekleurde pruik als het parlement. En ik ga, echt? En hij gaat, ja man, het is de beste manier om genomen te worden, man. Oorzaak meisjes als jongens die er uitzien als meisjes, maar ze kregen lullen. En ik ben als, klinkt goed voor mij! Omdat ik geen homo, maar als je tellinMe het is een goede manier om genomen te worden ik ben er helemaal voor. En dus vroegen ze me om toe te treden die avond. We begonnen met repeteren eerste week van january73. We werden genoemd Silverstar voor ongeveer twee of drie weken. De zanger, de oorspronkelijke zanger gedachte van deze. Hij was dronken, en kwam met dit idee voor de naam twisted zus. Dus zou je zeggen dat jullie leunden op de meer hard rock soort bands als b. Dat soort stijl? Want het was zeker niet punk wat jullie aan het doen waren Haarverzorging. Allereerst, Blue Oyster Cult nooit bedacht in onze visie. Dus alles wat we deden in de bars was, hebben we geleerd hoe te vermaken. We hebben geleerd hoe je het publiek gek. Dit gaat terug naar de dankbare doden, van het proberen om het publiek volledig ingepakt en betrokken te krijgen. Maar de band werd echt een entertainment, performance kunstenaar band. De bludgeoning effect van de muziek was primaire. Onze taak was om andere bands te blazen van het podium. Want het betekende dat we konden meer geld te verdienen. Dus we echt werd roofzuchtige, dat is hoe we vandaag.

Ik denk niet dat we zijn een muzikale band zo veel als wij zijn een outfit die is ontworpen om andere bands en hun moraal te vernietigen Bionnex Anti-Grijs Haar Shampoo Droog Haar 250ml – We gaan er naar opeten andere bands voor ontbijt, lunch en diner. En de dag dat die eindigt is de dag dat ik zal stoppen met spelen. Het gaat over de verpletterende effect van wat een verzinken entertainment pakket zal leveren. Is het je wel eens last van dat het grote publiek dee erkent als Twisted Sister, wanneer je de band begon? Als ik was Pete Townshend het zou me de moeite. Oorzaak Pete Townshend schreef de liedjes voor het wie, maar iedereen gaat ervan uit dat Roger Daltrey wroteEm. Maar ik altijd iemand nodig om dit soort dingen te doen. Als je me vraagt heb ik neem aan dat wat uiteindelijk zou gebeuren is dat de zanger uit zou draaien in de mate dat het deed? Waarschijnlijk niet. Het is grappig, zou je denken dat Keith Richards zou begrijpen dat hij en mick jagger ongeveer gelijk in de wereld, maar keith denkt van niet. Als ik was Jimmy Page en ik schreef en produceerde het album, het anders zou zijn, maar het is niet. Je bent me niet interviewen over de nummers. In zijn boek het leek niet als Keith heeft veel leuke dingen te zeggen over mick jagger.

Ja, dat is wat er gebeurt als je bent in een band. Als een band is samen 40 jaar geweest, als ze niet haten elkaars lef op dat moment, de band aint waard stront.