Biotene Tandpasta 100ml

Biotene Tandpasta 100ml

€ 9.50

Meer informatie >>

Naam: Biotene Tandpasta 100ml
Prijs: € 9.50
Tags: Verzorgingsproducten, Mond en Gebit, Tandpasta, Normale Tanden, Biotene

De Tandpasta van Biotene is een medisch hulpmiddel voor dagelijks gebruik. Het is speciaal ontwikkeld om een droge mond, dorstgevoel en slechte adem tegen te gaan (b.v. door medicijngebruik of aandoening). Het LP3 speekselenzymen-proteïnesysteem&nbsp Ik ben niet zeker wat de huid voedende olie zij verwezen naar de. Alles wat ik zie is water, kunstmatige verzachtende middelen, vulstoffen, geur (Welke bevat waarschijnlijk ftalaten) en dan nog wat ingrediënten die zijn gewoon niet natuurlijk: Triethanolamine, methylparaben, propylparaben. Meer over deze ingrediënten op mijn schoonheid ingrediënten om pagina te vermijden. Dus zeker te zijn heeft shea boter Verzorgingsproducten. Maar is dit natuurlijk? Nee, dit is greenwashing. Als u meer wilt weten over hen te leren, bezoek mijn schoonheid ingrediënten om pagina te vermijden. Wanneer alle hype over parabenen naar buiten kwam, veel bedrijven onmiddellijk sprong op de parabenen bandwagon en eenvoudig vervangen parabenen met fenoxyethanol. Is fenoxyethanol muchGreener '? Dat is ter discussie. Maar alleen omdat een product is parabenen, betekent niet dat het niet veel andere niet zo groot ingrediënten. Net als dat triple negatieve dat ik er vroeger te hebben? Laat me opnieuw zin: Paraben vrij kan betekenen diddly als het gaat om andere ingrediënten die het bevat Biotene Tandpasta 100ml. Ulta's bodylotions zijn daar een voorbeeld van.

Ze verkopen hun lotions niet alleen vrij van parabenen, maar ook dea en gluten! Triethanolamine, kan fenoxyethanol bevatten: Geel 5 (Ci 19140), blauw 1 (Ci 42.090), rode 33 (Ci 17200), geel 6 (Ci 15985, ext. Nou zijn er zeker geen parabenen, maar dit is natuurlijk de eerste 6 Tandpasta. ingrediënten zijn kunstmatige verzachtende middelen, water of parfum. De kunstmatige verzachtende middelen maken een lotion voelt lekker zacht, maar hebben niet het echt goed voor je ingrediënten zoals jojoba olie, shea buttter of andere oliën. Omdat ze niet vrij van ftalaten zei wel Ik ben ook het raden van de geur heeft ftalaten. En terwijl zij de markt van de lotion is vrij van dea, ze gaan vooruit en omvatten het is zus thee. Dus terwijl ik houd het winkelen bij ulta, ik ben niet super onder de indruk van hun parabenen lotion. Dit is een controverse tussen de groene schoonheden Biotene Tandpasta 100ml. Wat doe je als een natuurlijke bedrijf is eigendom van een zeer niet natuurlijk bedrijf? Heb je gehoord van toms van maine, bijen burt's, Bare Escentuals? Pretty natuurlijk recht? (Nou ja, ik kon zitten en debatteren dit maar laten we niet omwille van vooruit). hoe zit clorox, colgate, Shiseido? Nou, ze bezitten die bedrijven bovenstaande. Colgate (Toms van Maine), chloor (Burts bijen) en Shiseido (Bare Escentuals) alle testen op dieren, zijn niet bekend als zijnde milieuvriendelijk of eco bewuste en toch hebben deze bedrijven gekocht die zijn, voor het grootste deel, natuurlijk en milieuvriendelijk Biotene.

Sommige mensen blijven kopen van deze bedrijven, omdat ze nog steeds het helpen van een eco-vriendelijk merk. Anderen zijn ertegen omdat het uiteindelijk is het ondersteunen van de colgates, cloroxes en shiseidos van de wereld. Het is echt aan elke persoon om te beslissen wat ze willen doen. Dus ik overwegen naturalish bedrijven die zich zwaar op de markt als natuurlijke, maar soms is het een beetje twijfelachtig over howFrom natureThese bedrijven werkelijk zijn. Bijvoorbeeld, het is perfect mogelijk om een body lotion die vrij is van alle genoteerd op mijn schoonheid ingrediënten om pagina te voorkomen dat schadelijke ingrediënten. Dus dat het product kan BeSafe ', Maar is dat echt natuurlijk hebben? Aveda en oorsprong zijn beide eigendom van Estee Lauder (Zie schaduw 3 hierboven) en zwaar op de markt zichzelf als alle natuurlijke Verzorgingsproducten. Voor het grootste deel, ze zijn redelijk veilig tegen schadelijke ingrediënten, maar niet vrij van synthetische ingrediënten op welke wijze dan. Tarte is een beetje vergelijkbaar, maar niet bezitten zichzelf en dus kan 100% cruelty-free worden beschouwd, omdat je niet hoeft te maken over de ondersteuning van een moedermaatschappij u het niet eens met. Maar nogmaals, als je gaat zitten en kijken naar de lijst ingrediënten, mag u niet in staat zijn om de helft van hen spreken.

Nu begrijp me niet verkeerd ik vind het niet erg Aveda, afkomst en tarte. ik persoonlijk niet gebruiken Aveda en oorsprong omdat ik groenere alternatieven die geen eigendom zijn van een Estee Lauder of l hebben gevonden 'Oreal van de wereld, maar ik hou van tarte Biotene Tandpasta 100ml – Tarte heeft enkele geweldige cosmetica en ik gebruik een aantal van hun spullen (Net als hun oogschaduw primer) per dag. Maar, ik denk dat het belangrijk is om in gedachten te houden van het verschil tussen natuurlijke, veilig en synthetische. Synthetische betekent niet altijd slecht, maar het maakt ook niet uit de natuur. Sommige eco schoonheden niet eens naturalish bedrijven gebruiken. Dus dit schaduw is voor bedrijven die zijn handen naar beneden natuurlijk. Ze maken gebruik van natuurlijke, van de aarde, ingrediënten. Je kan uitspreken meeste, zo niet alle van de ingrediënten. De producten zijn goed voor je en zijn vrij van schadelijke chemische stoffen. Ze zijn vrij veel super geweldig in elk opzicht ze zijn gewoon niet biologisch. I zal meer in de verschillende soorten organische krijgen in deel 2.