Biotics CU Zyme 2mg

Biotics CU Zyme 2mg

€ 18.50

Meer informatie >>

Naam: Biotics CU Zyme 2mg
Prijs: € 18.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Vitamines en Mineralen, Mineralen, Koper, Biotics

Twee goed opneembare vormen van koper (plantencultuur) Dosering1 tablet per dag bij een maaltijd Depressie kan worden veroorzaakt door een tekort aan serotonine in de hersenen. Deze aandoening wordt vaak behandeld met medicijnen die het mogelijk maken de bestaande niveaus van serotonine te worden hergebruikt. Deze geneesmiddelen serotonine heropnameremmers (SSRI), zoals Zoloft en Prozac genoemd. Echter kan de behandeling een natuurlijke aanpak door naar verhoging voedingsbronnen van serotonine in gezondheidsvoeding. Kijk voedsel bronnen die rijk zijn tryptofaan. Deze voedingsstof is nodig om 5 HTP te maken en deze aanpak kan minder schadelijk dan het nemen van drugs Vitamine en Supplementen. Lijders van milde tot matige depressie kan een gebrek aan zelfvertrouwen, overmatig piekeren, verhoogde angst en zelfs overmatig bewegen ervaren. Deze symptomen kunnen de mogelijkheid te remmen voor een tot een natuurlijk gezond leven en interfereren verder met het handhaven van een normaal niveau van serotonine door een sneeuwbaleffect van de voorwaarden in verband met dergelijke gebreken. niveaus van serotonine in de hersenen en het spijsverteringssysteem kan een verbinding effect veroorzaken waardoor storingen in meerdere met elkaar samenhangende voorwaarden zoals stemming regelgeving, slaappatronen, cognitieve ontwikkeling en extreme gewichtstoename. 5 HTP supplementen worden getoond om te helpen met veel van deze voorwaarden Biotics CU Zyme 2mg.

Lage serotonine in de hersenen kan slapeloosheid en onrustige slaap prompt. kan Slaaptekort worden behandeld met slaappillen; echter, zal het lichaam waarschijnlijk gewend dergelijke drugs, mogelijk veroorzaakt onbepaalde dosisverhoging worden Vitamines en Mineralen. In plaats daarvan behandeling van slaapstoornissen kan beginnen door te kijken naar het verhogen voedingssupplement bronnen van serotonine door tryptofaan en 5 HTP, die minder schadelijk zijn dan het nemen van drugs, mits correct gebruikt. De symptomen van slapeloosheid zijn onder moeilijkheid of onvermogen om in slaap te vallen, wakker worden tijdens de nacht, opgewekt zijnde, te vroeg, niet het gevoel goed uitgerust, prikkelbaarheid, depressie of angst en spanning hoofdpijn. Deze symptomen kunnen verder de conditie door het beïnvloeden van het onderhoud van de normale serotonine niveaus via een cascade-effect, waardoor de symptomen van slapeloosheid te verergeren Biotics CU Zyme 2mg. Craving suiker en koolhydraten is de belangrijkste oorzaak van overmatige gewichtstoename bij patiënten met lage niveaus van serotonine. Zonder te kijken naar de belangrijkste oorzaken, gewicht versterking kan extreme diëten en onrealistische oefening routines die niet duurzaam zijn prompt Mineralen. Dit kan soms leiden tot verdere gewichtstoename op de lange termijn als hormoonbalansen zijn boos.

Als gewichtstoename voornamelijk wordt veroorzaakt door het eten van grote hoeveelheden suikerhoudende, hoog koolhydraat voedingsmiddelen dan kan het een goed idee zijn om te kijken naar aanvulling met 5 HTP het serotoninegehalte verhogen. Toen serotonine laag is, het leidt tot een verhoogde eetlust sensatie. De hersenen centra die verantwoordelijk zijn voor de honger zijn zal stimulatie te zoeken via het eten van voedingsmiddelen zoals gebak, brood en chips. Deze voedingsmiddelen verhogen niveaus van serotonine tijdelijk door het vrijgeven van insuline in de bloedstroom. insuline verwijderd suiker uit het bloed samen met geknipte aminozuren behalve één, tryptofaan. Tryptofaan is de voorloper aminozuur serotonine productie en sinds insuline niet in beslag nemen het in de spieren, is het beschikbaar voor de biosynthese in serotonine. Dit serotonine is dan beschikbaar om gevoelens van verzadiging te verhogen totdat de serotonine is opgebruikt en het lichaam begint te verlangen naar meer voedsel specifiek meer suiker en koolhydraten Mineralen. Voedsel en substantie verslavingen kan worden gekoppeld aan lage niveaus van serotonine en andere in het lichaam. Serotonine wordt voornamelijk in de hersenen, maagdarmkanaal en bloedplaatjes. niveaus van serotonine worden gehandhaafd neuronen en cellen in de hersenen en maagdarmkanaal via het metabolisme van tryptofaan en 5 HTP. bloedplaatjes in de bloedbaan niet produceren, dus het en door eiwit transporteurs gevonden op cellen.

De neurotransmitter kan ook opnieuw toegang te krijgen moet worden genomen, een keer gebruikt, terug in neuronen in de hersenen door hetzelfde proces Biotics CU Zyme 2mg – Dit wordt aangeduid als een re opname proces en maakt recycling van. Re opname van serotonine is een andere manier om in de hersenen te handhaven. Het komt door het gebruik van transporter eiwitten die op specifieke wijze de grootte en vorm van serotonine. Anders chemische moet worden gesynthetiseerd in de hersenen omdat ze niet ongehinderd passeren de bloed-hersenbarrière. 5 HTP tryptofaan en moet deze barrière passeren en worden voorlopers voor deze neurochemische. Vergroting tryptofaan en 5 HTP door middel van dieet en suppletie kan helpen om serotonine niveaus beschikbaar te vergroten. In de hersenen serotonine acts op neuronen om de stemming, slaap en voedsel onbedwingbare trek te regelen. In het spijsverteringskanaal, serotonine handelingen om de timing van de spijsvertering regelen. Door spiercontracties, serotonine regelen de snelheid waarmee voedsel aflegt door de darmen en waardoor voedingsstoffen worden opgenomen.