Biovitaal Super GTF Complex Tabletten

Biovitaal Super GTF Complex Tabletten

€ 16.50

Meer informatie >>

Naam: Biovitaal Super GTF Complex Tabletten
Prijs: € 16.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Vitamines en Mineralen, Mineralen, Chroom, Biovitaal

AlgemeenBiovitaal Super Gtf Complex Tabletten is een complex van biologisch gebonden chroom, mangaan, zink, selenium en magnesium.Chromium draagt bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten.Zink draagt bij tot normaal metabolisme van nogmaals, voordat je je zorgen over post workout voeding je moet handhaven van een strikte zone paleo dieet en training regelmatig. Ik krijg het gevoel dat veel mensen denken dat ze kunnen vinden de magic bullet hier, en een of andere manier door het drinken van de perfecte blended brouwsel van eenhoorn tong en kaneel toast crunch direct na een wod ze kunnen negeren voeding de andere 23 uren van de dag dat de meeste van uw resultaten bestaan Chroom. Net als in de meeste van het leven, resultaten zijn echter niet bereikt door een meesterlijk plan en ongelooflijk geëxecuteerd evenement, maar eerder door een eindeloze reeks van kleine, maar intelligente beslissingen hele dag, elke dag. als je klaar bent om te onderzoeken post workout voeding om uw resultaten te verbeteren zijn, lees dan verder. Het doel van post workout voeding is om het herstel te optimaliseren door het aanvullen van de glycogeenvoorraden en het verstrekken van eiwit om te beginnen weefselherstel Biovitaal Super GTF Complex Tabletten. In theorie, dit verbetert de resultaten van uw volgende wod, vermindert honger de hele dag, en verbetert de lichaamssamenstelling. Echter, ondanks alle mogelijke voordelen, de uitvoering is heel gevarieerd tussen verschillende atleten.

De algemene trend lijkt te zijn: hoge glycemische lading koolhydraten (fruit, bessen, zoete aardappelen, etc.) En gemakkelijk verteerbaar eiwit (eieren, melk, enz Vitamines en Mineralen. De wetenschap achter post workout voeding is dat in het tijdvenster direct na hoge intensiteit van de training uw lichaam krijgt een uit de gevangenis gratis kaart met betrekking tot hoge glycemische koolhydraten. Dit venster overspanningen van toen je de laatste rep eindigen om 2 uur later, maar is het meest potente in de eerste 30 45 minuten na de WOD. Niet alleen bent u minder last van een insuline piek in deze tijd, maar je lichaam kan eigenlijk productief gebruiken die insuline in het vervangen glycogeen Biovitaal Super GTF Complex Tabletten. Sommige atleten ook graag op te nemen eiwit aan het weefselherstel te starten. Daarom zijn de meeste post workout maaltijden zijn licht 1 2 blok snacks die meer carb zwaar dan een strikt zone evenwichtige maaltijd zou kunnen zijn. Miranda Oldroyd drankjes een 20 oz chocolademelk binnen 10 15 minuten na haar wod. Matt chan beveelt een snelle verteren eiwitten zoals eieren en koolhydraten zoals fruit en bessen Chroom. Chris spealle r eet progenex, dat is een merk van supplementen in de vorm van een eiwit shake. Greg Amundson eet een normale zone deel maaltijd. Mike giardina eet een 2 blok proteïne shake gemaakt met progenex en kokosmelk, met kokos water toegevoegd na metcons. Nadia Shatila eet een iets carb zware maaltijd van zoete aardappelen, kip, en vet.

Josh Everett eet zoete aardappelen en kip borst. Net als pre workout voeding, neem deze richtlijnen, experiment, en vinden wat voor u werkt. En vergeet niet dat na de training worden de maaltijden oversteken van de t's en de puntjes op de i te zetten op een reeds solide voeding plan. Ze zijn niet de focus van een solide voeding plan. Een Chinese cosmetica bedrijf gebruikt geoogst van de lijken van geëxecuteerde gevangenen huid om beauty producten te ontwikkelen voor de verkoop in Europa, een onderzoek door de voogd heeft ontdekt. Agenten voor de onderneming hebben verteld klanten is het zou zijn het ontwikkelen van collageen voor lip en rimpel behandelingen van de huid genomen van gevangenen nadat zij zijn doodgeschoten Mineralen. De agenten zeggen dat sommige van de producten van het bedrijf zijn geëxporteerd naar het Verenigd Koninkrijk, en dat het gebruik van de huid van veroordeelde gevangenen is traditioneel en niets om dergelijke maken een grote ophef over. Het is onduidelijk of een van de esthetische vulstoffen zoals collageen beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk of op het internet worden geleverd door het bedrijf, die niet kunnen worden geïdentificeerd om juridische redenen. Het is ook onduidelijk of collageen gemaakt van prisonersSkin is in het onderzoek podium of in productie is.

Echter, heeft de voogd geleerd dat het bedrijf collageen producten heeft geëxporteerd naar het Verenigd Koninkrijk in het verleden Biovitaal Super GTF Complex Tabletten – Een agent vertelde klanten het had ook geëxporteerd naar de VS en de Europese landen, en dat het probeerde vulstoffen met behulp van weefsel uit geaborteerde foetussen ontwikkelen. Toen formeel benaderd door de voogd, de agent ontkende het bedrijf werd met behulp geoogst van geëxecuteerde gevangenen huid. Maar hij had al toegegeven het was precies dit te doen tijdens een aantal gesprekken met een onderzoeker die zich voordeed als een hong kong zakenman. De agent vertelde de onderzoeker: Een groot deel van het onderzoek is nog steeds in de traditionele wijze uitgevoerd met behulp van de huid van de uitgevoerde gevangene en geaborteerde foetus. Dit materiaal, zei hij, werd gekocht van bio-tech bedrijven gevestigd in de noordelijke provincie Heilongjiang, en werd elders in China ontwikkelde. Hij suggereerde dat het gebruik van de huid en andere weefsels geoogst van geëxecuteerde gevangenen was niet ongewoon. In China wordt het beschouwd als heel normaal en ik was erg geschokt dat westerse landen zo'n grote ophef over te maken, zei hij.