Bloem Asculidis Extra Forte

Bloem Asculidis Extra Forte

€ 21.50

Meer informatie >>

Naam: Bloem Asculidis Extra Forte
Prijs: € 21.50
Tags: Gezondheidsproducten, Hart, Bloeddruk en Cholesterol, Hart en Bloedvaten, Complex, Bloem

Bloem Asculidis Extra Forte bevat een uitgebreide mix van plantenextracten met een gunstige invloed op de bloedsomloop. Het gaat om Witte Paardekastanje, Meidoorn, Virginische toverhazelaar, Citroengele Honingklaver, Heermoes, Pioenrooswortel en Wijnruit. Deze Er zijn twee manieren waarop de nieren reguleren kalium balans. Ten eerste, kalium en waterstofionen strijden om uitwisseling natriumionen in de renale tubuli. De urine zoutgehalte wordt ingesteld door het distale gekronkelde tubuli van de nier. tweede aldosteron ervoor dat de nieren natrium, waardoor weer vasthouden van water behouden. natrium behouden, de nieren uitscheiden kalium Hart. Negen tienden van de kalium dagelijkse uitgescheiden wordt in de urine uitgescheiden, terwijl de andere 10% gaat verloren via de uitwerpselen en zweetklieren. De normale voeding bevat 60 tot 100 meq per dag, en het kalium balans wordt onderhouden door Een dagelijkse inname en output van 50 tot 100 meq. hypokaliëmie is een van de meest voorkomende elektrolytische stoornissen. Het klinisch gedefinieerd als een serum kalium van minder dan 3. Matig hypokaliëmie een serumgehalte van 2. hypokaliëmie algemeen het resultaat van een afname van de totale opgeslagen kalium, maar het kan ook optreden wanneer het lichaam normale kalium winkels in aanwezigheid van een alkalotic staat Bloem Asculidis Extra Forte. Om redenen van hypokaliëmie, zie figuur 1. Kalium speelt een belangrijke rol bij het handhaven van pH.

In alkalose, waarbij het percentage waterstof in het ECF is laag, de cellen waterstof vrijkomen in de ECF de zuurgraad te verhogen en kalium uit het serum absorberen Gezondheidsproducten. Dit resulteert in een verlaging van het serumkalium. Hoewel het gehele lichaam kalium normaal in deze situatie zal het serumkalium lager. Bij het vaststellen van hypokaliëmie, wordt kalium vrijgelaten uit de ICF serum kaliumspiegels handhaven. In reactie hierop wordt waterstof geabsorbeerd in de ICF creëren een alkalotic staat. Daarom, ongeacht de oorspronkelijke toestand, hypokaliëmie en alkalose vaak naast elkaar bestaan, hetzij als voorwaarde kan ertoe leiden dat de andere. De tekenen en symptomen van hypokaliëmie zijn niet specifiek en zijn afhankelijk van de individuele patiënt Bloem Asculidis Extra Forte. Zij over het algemeen afkomstig uit het zenuwstelsel en spierstelsel en zijn vaak niet aanwezig totdat de kaliumspiegel minder dan 3. Een goede historie en lichamelijk onderzoek vereist in de afwezigheid van werkelijke kaliumspiegel. Als hypokaliëmie vordert, kan het cardiovasculaire systeem betrokken. Vroege symptomen vaak opgemerkt door patiënten spiervermoeidheid en zwakte, voornamelijk in de onderste ledematen (tekenen en symptomen, zie figuur 2) Bloem. De dood van hypokaliëmie wordt meestal veroorzaakt door anoxie secundair tot verlamming van de ademhalingsspieren, wat leidt tot hartstilstand. De preklinische behandeling van hypokaliëmie is moeilijk en zeldzaam.

De enige kalium bevatten vloeistof die kan worden gevonden in de preklinische instelling wordt Ringerlactaat (LR); Echter, dit is niet een zeer effectieve behandeling en wordt niet vaak gevuld op ambulances. Zelfs als LR beschikbaar is, pogingen tot correctie moet worden vermeden in de setting van onbekende kaliumgehalte. Algemene behandeling omvat het aanpakken van de vereiste onmiddellijke bedreigingen leven, het vermijden van hypoxie en anoxie door ondersteuning ademhaling als nodig, en biedt standaardbehandeling van hartritmestoornissen. Behandeling van hypokaliëmie in het ziekenhuis oraal kalium supplementen waar mogelijk. Als de patiënt ernstig hypokalemic, kaliumchloride worden intraveneus toegediend Hart. Hyperkaliemie een serumkaliumspiegel groter dan 5. Het kan ook voorkomen bij normale kalium winkels in aanwezigheid van metabole acidose. Bij het vaststellen van acidose, zullen de cellen waterstofionen opnemen in een poging de pH te verhogen serum, vrijgeven kalium in ruil. Anderzijds, tijdens hyperkalemie de cellen kalium opnemen in een poging om serum kalium te verlagen en daardoor waterstof vrijkomen, waardoor een metabole acidose. Vanwege dit mechanisme verschuiven waterstof en kalium tussen de ICF ECF, acidose kan hyperkaliëmie veroorzaken, en hyperkaliëmie kan acidose veroorzaken.

Zoals hypokaliëmie, is het bijna onmogelijk voor iemand met normale nierfunctie spontaan hyperkalemic worden Bloem Asculidis Extra Forte – Hoewel veel minder algemeen dan hypokaliëmie, hyperkalemie is veel gevaarlijker, wanneer herkende of onbehandelde dit kan leiden tot een hartstilstand. Het is daarom absoluut noodzakelijk dat tekenen, symptomen en de geschiedenis die wijzen op hyperkaliëmie worden erkend, en onmiddellijke behandeling wordt verstrekt indien aangegeven. Hyperkaliëmie wordt meestal veroorzaakt door een verminderde of een verminderde renale excretie, de toevoeging van kalium naar de extracellulaire ruimte of transmembraan verschuivingen van kalium. Gewoon het verhogen van de inname van kalium veroorzaakt zelden hyperkaliëmie, als het snel wordt uitgescheiden door de nieren. Echter, als de patiënt heeft een geschiedenis van nierfalen of is het nemen van kaliumsparende diuretica of ACE-remmers een toename van voeding kalium kan leiden tot hyperkaliëmie. Om redenen van hyperkalemie, zie figuur 3. De symptomen van hyperkalemie uitstrekken van de neuromusculaire en cardiovasculaire systemen. De meest voorkomende bevinding is vaag spierzwakte beginnen in de benen en stijgen naar de romp en armen, en die kunnen leiden tot zwakke verlamming. De ademhalingsspieren kan worden betrokken, wat leidt tot hypoventilatie, maar dit is vaak een laat bevinding.