Bloem F460 Rubus Idaeus 100ml

Bloem F460 Rubus Idaeus 100ml

€ 17.00

Meer informatie >>

Naam: Bloem F460 Rubus Idaeus 100ml
Prijs: € 17.00
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Kruid, Overig, Bloem

Het Bloem Rubus Idaeus bevat de jonge scheuten van de framboos en is speciaal voor vrouwen. Hoe te gebruiken?Tenzij anders geadviseerd, 1–3 maal daags 30–50 druppels met wat water innemen Veel beter dan elke gekochte yoghurt of pil. Hoewel kefir is meestal zo oud als de oude tijd, het is pas onlangs begonnen worden bestudeerd. In de juni editie van BMC immunologie tijdschrift, onderzoekers beoordeelden de resultaten van probiotische gefermenteerde melk op de nakomelingen van de verpleging muizen. Ze ontdekten dat de consumptie van melk, hetzij als gevolg van de moeder tijdens de verpleging of de nakomelingen na het spenen wijzigde de uitrol van bifidobacteriën bevolking terwijl in het colon bij muizen Overig. Deze wijzigingen werden met een afname van enterobacteriën populatie. De toediening van de melk aan de moeders verbeterde hun specifieke ziekte slagkracht hun nakomelingen beïnvloed. nakomelingen van muizen die het ontvangen melk toegenomen s IgA in darmsappen die voornamelijk afkomstig is van de afweermechanismen van hun moeder. Onderzoekers dachten misschien aan het voorschot op de immuniteit van de moeders, die passief beschermd hun baby's. Op dag 45 relevant zijn, het immuunsysteem van de baby's bereikte een looptijd dat weerspiegelde de negatieve effecten van de melk over het stimuleren van de intestinale mucosale immuniteit Bloem F460 Rubus Idaeus 100ml. Deze studie toont aan dat kefir belang voor de twee zogende moeders naast hun baby zal zijn.

Het tijdschrift van medicijnen en voedsel, juni editie, meldde een onderzoek om erachter te komen probiotische eigenschappen van kefir. De onderzoekers gebruikten een koolhydraatfractie geïsoleerd van kefir te proberen voor anti-inflammatoire activiteit zowel in vitro als in vivo met behulp van ratten Overig. Resultaten bleek een significante daling van de rat poot oedeem en algehele trauma na behandelingen met kefir vergelijking om de controle ratten. geconjugeerd linolzuur (CLA) kan een natuurlijk vetzuur verkregen in kefir en andere producten van herkauwers zijn, kan anti kanker eigenschappen bezit in in vivo diermodellen plus in vitro celkweek systemen. De BMC Cancer tijdschrift, juli editie, meldt het onderzoek naar de resultaten van CLA op apoptose (geprogrammeerde celdood) in de moedermelk weefseltype ontdekken Bloem F460 Rubus Idaeus 100ml. De onderzoekers ontdekten dat CLA-geïnduceerde apoptose door oestrogeen receptor alpha, terwijl in de borst cellen. Deze bevindingen adviseren dat de invloed van oestrogeen op borstgroei wordt gemoduleerd door CLA. Probiotica kefir bevat bepaalde gezonde bacteriën dit is niet toegankelijk in yoghurt, waaronder lactobacillus Kaukasus, Leuconostoc, Acetobacter species, Streptococcus species, Saccharomyces kefir en torula kefir Vitamine en Supplementen. Deze gunstige micro-organismen helpen ondersteunen een gezonde spijsvertering verzekering en voorkomen de uitbreiding van parasieten uit de darmen. vitaminen, zoals vitamine K en B 12, zijn gemaakt, terwijl in de darm plus de probiotica in kefir vergemakkelijken deze productie.

Mogelijke ziektepreventie hoewel meer onderzoek nodig is, voorlopig onderzoek heeft aangetoond dat kefir kan een effect op kankercellen hebben. Een studie in het tijdschrift kanker en onderzoek, gepubliceerd in februari 2011, zag dat kefir effectief verboden de groei van kwaadaardige T-cellen, die leiden tot bepaalde vormen van cellulaire kanker. Een andere studie, gepubliceerd in Biofactors in december 2004, leerde dat verbindingen in kefir controle bloeddruk en cholesterolgehalte in het bloed zal helpen bij ratten. Meer grondige studies over de effecten van kefir op kanker, samen met chronische aandoeningen zijn belangrijk voor elke belangrijke conclusies te trekken Overig. Aid in lactose-intolerantie hoewel het is vervaardigd uit de melk, het gistingsproces gebruikt om kefir te maken helpt het zijn bijna lactose vrij, nota kefir fabrikanten. Binnen een studie van het tijdschrift van de American Dietetic Association publiceerde in mei 2003, onderzoekers van pitt universiteit getest 15 mensen met lactose-intolerantie en vond dat kefir verminderde symptomen bijvoorbeeld gas, buikpijn en diarree geassocieerd met de inname van lactose. De wrongel in kefir minder ruimte in beslag dan degenen die in yoghurt, waardoor het gemakkelijker te verteren. Zelfs als deze studie is veelbelovend, als u last heeft ernstige lactose-intolerantie, je kunt met uw arts voordat u kefir op uw dieet Bloem F460 Rubus Idaeus 100ml – Gewichtsverlies een kopje gewone kefir bevat 150 calorieën en 8 g vet, 5 g die zijn verzadigd. Kies vetarme kefir als je kijkt naar uw ongewenste gewicht, want 1 kopje vetarme kefir bevat slechts 110 calorieën en een paar gram vet, met 1. Onderzoekers van de Universiteit Curtin landelijke verkregen in een studie uit 2009 dat lijners die vijf verbruikt gebieden van zuivel per dag, samen met een caloriearm dieet, verloren meer gewicht en buik vet dan lijners die slechts drie porties per dag geconsumeerd. Een kopje kefir telt als een portie zuivel. Nutrition één portie kefir is vaak een eiwitbron, 8 tot 11 g per kopje. kefir biedt nu 10 procent van de aanbevolen dagelijkse waarde voor vitamine A en 25 procent van de waardigheid van vitamine d. Kefir is ook een werkwijze voor het verkrijgen calcium, dertig procent de dagelijkse waarde per kop, met behulp van een dieet van 2000 calorieën.