Bloem Virginis

Bloem Virginis

€ 11.00

Meer informatie >>

Naam: Bloem Virginis
Prijs: € 11.00
Tags: Gezondheidsproducten, Mond en Gebit, Gebitsongemakken, Tandvleesongemakken, Bloem

Bloem Virginis verbetert de conditie van het tandvlees en verbetert de conditie van het tandvlees.    DoseringDosering tijdens een herstelperiode: 1 deel Bloem Virginis verdunnen met 6 delen water en meerdere keren per dag hiermee de mond Hieronder is zijn inspirerende huidverzorging verhaal. Ik wil je graag een beetje over hoe ik begonnen rationale vertellen. Ik had aanleg van mijn moeder om beschadiging door de zon en erfde de acne-gen van mijn vader. Ik heb zo veel over huidverzorging producten, duur en goedkoop, maar niets opgeleverd. Wekenlang ik sloot me in de medische bibliotheek van de Universiteit van Melbourne, verslinden elke dermatologie en farmacologie tijdschrift ik kon mijn handen op Gezondheidsproducten. Langzaam begon ik aan de huid te begrijpen en het is de interactie met lokale producten. Mijn ogen werden geopend naar hoe de huidverzorging industrie gewerkt. Veel bedrijven werden producten verstoken van het maken actieve ingrediënten. Ingrediënten die werken met de huid om zichtbare verbeteringen te produceren. Ingrediënten die zouden beschermen tegen toekomstige schade. Zo begon mijn studie in cosmetische chemie. Het was een steile leercurve, maar langzaam begon ik aan een huidverzorging samen te stellen bereik dat goede resultaten opgeleverd Bloem Virginis. Een melbourne krant, de leeftijd ', schreef een volledige pagina verhaal over ons. Dermatologen overeengekomen met onze filosofie. Ze nam contact met ons en begon kous onze producten.

Plastische chirurgen aan boord kwam naast, gevolgd door cosmetische artsen. Al snel waren we de best verkopende cosmeceutical in Australië, verkocht door de beste cosmetische artsen in het land! Grondgedachte is een nieuwe schoonheid universum Mond en Gebit. Een waar luxe en glamour comfortabel zitten met de medische wetenschap. baanbrekend en nu is het tijd om zich te verspreiden onze wings.To vertel de wereld! Zoals schoonheid consumenten wereldwijd steeds wenden tot medische professionals meer dan detailhandel schoonheid tellers voor hun huidverzorging behoeften, wordt rationale klaar om de behoeften van zowel artsen en klanten te voldoen aan onovertroffen resultaten te leveren. Onze visie is om iedereen hoe mooi hun huid kunnen laten zien. aan de gloed van het vertrouwen dat wordt geleverd met een stralende teint te ervaren Bloem Virginis. Om nieuwe distributiekanalen, zoals de lancering van onze beweegredenen vlaggenschip huid klinieken pionieren. Om huidverzorging en verlichten als je huid. Ik wil dat de hele wereld om te weten over rationale! Ik kwam voor het eerst aan de overkant van kanga organische stoffen bij het zoeken naar huidverzorgingsproducten online. Op het moment dat ik zag hun website, ik was meteen onder de indruk van hoe transparant ze zijn Gezondheidsproducten. Elke huidverzorgingslijn wordt gepresenteerd met de ingrediëntenlijst recht er voor u om te zien!

Vol met gedetailleerde beschrijvingen over de producten en de bedrijven die ze maken, de website is een bron van informatie en een weerspiegeling van de passie. Ik wist dat er een verhaal hier en dus ik stak. Joey lam, de eigenaar van kanga organische, nodigde me uit naar haar plaats van vestiging voor een praatje. Toen ik aankwam, ze had haar twee hoofdlijnen ola Hawai'i en de huid bloesems al aangelegd zodat ik kon ruiken en voelen ze voor mezelf. Ze opende tot me over haar bedrijf, haar producten en waarom ze koos voor deze onconventionele weg in organische, natuurlijke huidverzorging. Mijn persoonlijke reden om te gaan biologisch is diervriendelijk in de eerste plaats, dan is niet giftig voor mijn huid, en natuurlijk milieuvriendelijk. Joey's liefde voor beauty producten begon vroeg. Ze herinnert zich dat ze zou uren door te brengen in het lezen productbeschrijvingen Watson's om te zien wat ze doen Mond en Gebit. Het was een artikel over natuurlijke huidverzorging, dat opende haar ogen. Een zoektocht naar biologische producten leidde tot frustratie vinden opties in Singapore om te duur zijn. Ze geloofde dat biologische huidverzorging niet alleen zou moeten zijn voor de bevoorrechte, maar een veilige optie voor iedereen. Gelukkig voor ons, nam ze de sprong te wagen en besloot haar eigen huidverzorgingslijn naar Singapore te brengen.

Ik had de beslissing om de prijzen betaalbaar en laag, zodat meer kan veroorloven, en dus hopelijk maken hun overstap naar biologisch te gaan in plaats van de commerciële chemische beladen producten in de markt te houden genomen Bloem Virginis – Ze ontmoet veel consumenten nog steeds met misvattingen over de biologische markt. Ze besteedt veel tijd opvoeding van de consument, omdat ze gelooft in wat ze doet: Sommige mensen denken dat ze alleen kan geen verschil maken, maar ze kunnen! Ik was echt geïnteresseerd om te weten hoe ze kwam tot haar specifieke merken kiezen. Ze zei dat ze deed veel onderzoek, testte de monsters en werd verliefd op! Joey vertelde me een verhaal over haar ervaring met deze lijn, waarvan ik denk dat is een geweldige indicatie van wat je hier mee te maken. Toen kreeg ze haar tweede partij van de fabrikant, joey merkte de schaduw van kleur was iets afwijken van de eerste. Aangezien het niet iets gefabriceerd in een lab, niet bewerkt en gemanipuleerd wat je uiteindelijk met is de natuur in al het is verschillende tinten.