Bluebonnet Nutrition, Lecithin Granules, 1 lb (450g)

Bluebonnet Nutrition, Lecithin Granules, 1 lb (450g)

€ 13.50

Meer informatie >>

Product: Bluebonnet Nutrition, Lecithin Granules, 1 lb (450g)
Prijs: € 13.50
Inhoud: 1 lb (450g)
Trefwoorden: lecithine, lecithine, Bluebonnet Nutrition, Lecithin, Lecithin

Bluebonnet Nutrition, Lecithin Granules, 1 lb (450g): Bluebonnet Nutrition, Lecithine, lecithine. Bluebonnet Nutrition, lecithine granulaat, £ 1 (450g) Natuurlijke Soja, Minimaal 95% Fosfatiden, afkomstig van niet-ggo soja, Easy-To-Mix granulaatvorm, Dietary Supplement, Veganistisch, glutenvrij, Bluebonnet's Natural soja lecithine granulaat worden ontleend 100% natuurlijke, niet-GGO-soja. Ze bieden een minimum van 95% fosfatiden per serving- waardoor het een grote bron van fosfatidylcholine, fosfatidylinositol, en fosfatidylethanolamine, plus vitamines, mineralen en essentiële meervoudig onverzadigde vetzuren. Als een voedingssupplement, neem een eetlepel (7,5 g) per dag of zoals voorgeschreven door arts of therapeut. Kan op granen, salades worden gestrooid of opgenomen in stoofschotels, soepen, sauzen, jus, sappen of gebakken producten. Mixt direct zonder een mixer. Eetlepel scoop is ingesloten. Andere ingrediënten. Soja lecithine granulaat. Bevat: Sojabonen. Vrij van melk, ei, vis, schaaldieren, noten, pinda's en tarwe. Ook vrij maïs, gist, gluten, gerst, rijst, natrium en suiker. Allergeen Waarschuwing: Geproduceerd in een fabriek die ook producten met melk, eieren, soja, tarwe, schelpdieren, visolie, noten en pinda's verwerken. lecithine Om de versheid en potentie, op te slaan verzekeren op een koele, droge plaats, uit de buurt van hitte, licht en vocht. Buiten bereik van kinderen houden. Dit product wordt verkocht per gewicht, niet het volume. Daarom is de afwikkeling van de inhoud kan ontstaan tijdens het transport. Dosering: 1 eetlepel. (7,5 g). Doseringen per verpakking: 60 Hoeveelheid per eetlepel. Calorieën: 50.

Calorieën uit vet: 35. Totaal vet: 4g. 6%. Verzadigd vet: 1g. 5%. Totaal Koolhydraten. 2g. 1%. Calcium. 60mg. 6%. Fosfor. 225 mg. 23%. Bluebonnet Nutrition, Lecithin Granules, 1 lb (450g) Magnesium. 15mg. 4%. Kalium. 90mg. 3%. Choline. 260 mg. Inositol. 165 mg. Fosfolipiden. Fosfatidylcholine. 1639mg. Fosfatidylethanolamine. 1425mg. Fosfatidylinositol. 998mg. Essentiële vetzuren. Linolzuur. 2210. linoleenzuur. 260 mg. Procent van de dagelijkse hoeveelheid (ADH) is gebaseerd op een 2000 calorieën. dieet. Ik had nu eens en anderen gebruikt voor een aantal jaren, maar besloot om Bluebonnet's aanbod proberen. lecithine Ik had gedacht dat lecithine werd lecithine en hoe kan men merk betekenisvol verschillend van een ander; de ingrediëntenlijst van een product lijkt bijna een spiegel van een ander te zijn. Hoe mis ik was! Op het proeven van een lepel van dit spul direct vanuit het blik, een glimlach verscheen op mijn gezicht die groter zijn als zeer goed smakende lecithine (al dan nu eens) omgezet in een geweldig als een gladde, geurig, subtiel, end-smaak groeide kwam zweefvliegen over mijn gehemelte. Dit is echt een kwaliteitsproduct. Ik ben een bekeerling en zal niet terug te gaan naar een ander merk.

Ik nam contact op Bluebonnet meerdere malen vragen om certificering of een soort van garantie dat hun lecithine is non-GMO (zie sinds hun etiket niet biologisch noch IPP, de enige twee certificeringen die garanderen dat de soja is niet-GGO, en hun website heeft te zeggen geen info dan ook) en ze weigeren te beantwoorden! Ik belde en mailde ze meerdere malen en ze verschuilen zich achter voicemail, geen e-mails of telefoontjes terugkeren. Lecithin Ik roep iedereen op om contact op Bluebonnet en de vraag om de certificering te zien! In de tussentijd, boycotten dit onethisch bedrijf. Mijn blik is ongeopend en zal worden teruggegeven aan biologische. Hoge kwaliteit Lecithine is samengesteld uit 10-20% fosfatidylcholine (PC genoemd). Dit Bluebonnet Nutrition merk lecithine granulaat heeft 1.6grams van PC per eetlepel, dat is 7.5grams. Dat betekent dat bijna 22% PC gew die zeer hoog is en wenselijk. Bluebonnet Nutrition, Lecithin Granules, 1 lb (450g) Volgens recent wetenschappelijk onderzoek Lecithine suppletie lijkt zeer wenselijk voor de volgende voorwaarden en kwalen. – * – Hoge homocysteïne (hartbeschermende). – * – Levercirrose. – * – Preventie van neurale buisdefecten. – * – Tardieve dyskinesie. Volgens anekdotisch bewijs Lecithin Granules zijn genoemd als nuttig bij de beheersing of behandeling van de volgende aandoeningen en kwalen. – * – De ziekte van Alzheimer. – * – Bipolaire stoornis. – * – Galblaas aanvallen. – * – Hepatitis. – * – Hoog cholesterol. Fosfatidylcholine functioneert als leverancier van choline, die nodig is voor celmembraanintegriteit en het verkeer van vetten in en uit onze cellen vergemakkelijken. PC is ook een onderdeel van de neurotransmitter acetylcholine die nodig is voor normale hersenen functioneren en moet vooral bij kinderen. Overwegende dat het menselijk lichaam choline kan synthetiseren, worden extra bedragen uit de voeding van essentieel belang onder bepaalde omstandigheden beschouwd. Vanwege de activiteit in de menselijke hersenen heeft PC is in enkele voorafgaande studies diverse neurologische en psychiatrische aandoeningen met wisselend resultaat en natuurlijk meer onderzoek nodig. Ik stel voor dat je lecithine granulaat toe te voegen door de theelepel of meer om Yoghurt, koude of warme granen, soep of stoofschotels, salades, eieren, of gewoon over iets.

Het label stelt het toe te voegen aan gehaktbrood, maar ik zou denken dat de B-vitamines Choline en Inositol gevoelig voor zo'n langdurige blootstelling aan extreme hitte zou zijn. Het smaakt soort licht boterachtige en nootachtig, met een lichte smaak die doet denken aan appel. Het wordt toegevoegd aan candy bars in vrij grote hoeveelheden als emulgator, dus het kan niet onverteerbaar zijn. Smaak is iets intenser dan merk NU, maar zeer acceptabel. Het is ook van niet-ggo soja en geen maïs en andere allergene stoffen bevatten. Non gmo, ik denk dat beter is dan de softgel vormen, omdat het voelt niet zwaar op de maag. Mijn vader kan geen grote pillen slikken, maar met dit ene hij is mengen met soja essentie en alfalfa. Vergeet niet dat EPA en DHA in visolie variëren. Cholecalciferol Vitamine D is een belangrijke vetoplosbare vitamine die het risico op osteoporose en colorectale kanker. Zoals hierboven vermeld, is een degeneratieve aandoening van de hersenen waar hersencellen langzaam sterven. Terugkerend naar de vraag hoe deze kostbare olie op te nemen in uw dagelijkse regime die gemakkelijk kan worden bereikt door te kiezen voor een hoge kwaliteit supplement omega-3 visolie, vooral afkomstig van een vis genaamd Hoki is een van de beste bronnen van deze essentiële omega 3 vetten. Bluebonnet Nutrition, Lecithin Granules, 1 lb (450g) Vegetarische bronnen van omega-3 en dus vegetariërs en veganisten zouden moeten weten. Deze vrouwen moeten hun arts te raadplegen voordat u een voedingssupplement in grote hoeveelheden. Bioflavonoïden zijn risicovrij, zelfs wanneer ze worden ingenomen in aanzienlijke doses. Deze soorten hormonen zijn gemaakt van cholesterol. Het is een van de belangrijkste essentiële vitaminen die een nietje in alle diëten moeten zijn. Om het hebben van de olie puur vis, de ruwe olie heeft ondergaan een reinigingsproces is bekend als moleculaire diftillation.

De zeoliet wordt dan langs bewogen door het lichaam deze elementen vastleggen en worden uiteindelijk uitgescheiden via de urinewegen, die uiteindelijk zware metalen en dergelijke te verwijderen uit het lichaam. Deze vetzuren verbeteren van je geheugen en je te beschermen tegen de ziekte van Alzheimer. Cafeïnehoudende pepermuntjes bieden meer dan een optie. Vaak gebruikt als voedingssupplement voor als een zout, kan het stabieler dan pantotheenzuur in het spijsverteringskanaal worden, waardoor een betere absorptie. Je weet wel, geef ons vervelende nare vitamine boert, en meestal alleen eindigen fluorescerende urine zo duur! Laat dit je eerste aanwijzing. L – lysine: Help anitbodies de productie van enzymen en hormonen. Het is ontwikkeld door onderzoekers van het vertrouwen ook ontdekt diverse gezondheidsproducten voor meerdere jaren en succes in het ontwikkelen van unieke product dat mensen in staat stelt om uw lengte natuurlijk te verhogen hebben bereikt. Het is een goed idee om met uw arts te praten over supplementen die worden gebruikt om stress te verlichten of te verheffen uw stemming, om ervoor te zorgen dat u de juiste supplementen voor uw behoeften. De omega-3 helpt onze hartaanvallen ophouden zo ernstig, als we geluk genoeg om een lijden. Gaan voor merken die een TOTOX waarde van 19 of minder. Veel artsen adviseren hun patiënten om deze methode te gebruiken die specifiek volgens uw instructies. In hun zoektocht naar koosjer ervoor te zorgen dat het product de koosjer-symbool.

Het helpt ook de bloeddruk te reguleren en ontsteking te voorkomen.