Boerjan Honingdrop

Boerjan Honingdrop

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Boerjan Honingdrop
Prijs: € 2.50
Tags: Eten en Drinken, Snacks en Tussendoortjes, Snoep en Drop, Biologisch, Ecologisch, Boerjan

Boerjan Honingdrop met 100% natuurhoning is een heerlijk en verantwoord tussendoortje.&nbsp True hele voedsel vitaminen niet bloedzuiger het lichaam van hun vermiste co factoren en niet leiden tot een vitamine onbalans. Hoe gaat big pharma een fortuin te maken van je ziekte? Calciumsupplementen! Als u denkt dat de duizelingwekkende aantallen mensen in de u. Die lijden aan artritis en osteoporose of andere manier doet dus gewoon bij toeval, je bent dood verkeerd. Wil je de goede vorm van calcium? Onderzoek op basis van planten calcium zoals bladgroenten, boerenkool en spinazie. maakt niet uit wat de FDA zegt of wil je laten geloven, organische vitaminen, mineralen, antioxidanten, probiotica en enzymen zijn medicijnen en synthetische vitaminen zijn gewoon anti geneeskunde ziekte en stoornis fokkerij gezondheid criminelen Snoep en Drop. Als je vitaminen zijn niet biologisch, dan zijn ze waarschijnlijk te maken je ziek. meer over de ware geschiedenis van de moderne geneeskunde Leer in deze onthullende verslag. Covers nazi connecties met grote farma, oorlogsmisdaden van bayer, de wapens oorsprong van voorgeschreven medicijnen, de schokkende geschiedenis van de psychiatrische geneeskunde en nog veel meer. Once upon a time i leed afgrijselijke menstruatiepijn Boerjan Honingdrop. Het soort afschuwelijke dat met elke golf van krampen, zou ik een aanval van intense misselijkheid die meestal resulteerde in mij hebben opknoping over het toilet. Als ik nam genoeg regelmatig ibuprofen, ik was meestal oké, het was te doen.

De mijne was primaire dysmenorroe die niet wordt veroorzaakt door iets anders, zoals vleesbomen. Het kreeg slecht echt plotseling, na ongeveer een jaar op een vegetarisch (Inclusief geen vis) dieet Boerjan. Anecdotally, ik heb gehoord van anderen wier krampen zijn gegaan op een paleo dieet. Een gloednieuwe studie is net uit, het laat zien dat een grote dosis (300,000Iu) vitamine d heeft groot succes in het verminderen van menstruatiepijn. Deze studie was dubbelblind, dus sommige vrouwen kregen een dummy pil en wat een echte. Vrouwen met dysmenorroe, die een enkele hoge dosis vitamine d nemen lijden veel minder menstruatiepijn en hebben geen behoefte aan pijnstillers om welke reden voor maximaal 2 maanden, heeft een nieuwe studie gevonden Boerjan Honingdrop. Voor zover ons bekend, is dit de eerste studie naar het effect van een eenmalige hoge dosis vitamine d in primaire dysmenorroe, schreef de studie auteurs, onder leiding van Antonino LASCO, MD, van de afdeling interne geneeskunde, Universiteit van Messina, Italië. De studie is gepubliceerd 27 februari in de Archives of Internal Medicine. dysmenorroe treft bijna de helft van de menstruerende vrouwen Biologisch. De pijn in het bekken wordt verondersteld te worden geactiveerd door overmatige baarmoeder productie van prostaglandinen gesynthetiseerd uit omega-6-vetzuren voor de menstruatie, dat de controle vasoconstrictie en baarmoedercontracties.

Volgens de studie auteurs, vitamine D kan als een anti-inflammatoire en kan de expressie van belangrijke genen betrokken bij het reguleren prostaglandine pad, waardoor verminderde biologische activiteit van prostaglandines. Vitamine d, orale anticonceptiva, of andere medicijnen, en ze niet hadden gebruikt een intra-uterine anticonceptiemiddel in de voorafgaande 6 maanden. De deelnemers konden andere middelen van anticonceptie gebruiken, maar. Ze mochten ook niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's) zoals nodig gebruiken, maar ze moesten hun gebruik van deze middelen. De vrouwen werden willekeurig toegewezen opnemen op een enkele orale dosis van 300.000 ius van vitamine D3 (cholecalciferol) of placebo 5 ontvangen dagen voor de tijd dat ze verwacht dat ze hun volgende menstruatie begint Snacks en Tussendoortjes. De primaire uitkomstmaat was de intensiteit van menstruatiepijn, zoals gemeten door een visuele analoge schaal. De secundaire uitkomstmaat was het gebruik van NSAID's. Na 2 maanden, basislijn pijnscores afgenomen 41% onder vrouwen in de vitamine D-groep; Er was geen verschil in scores bij vrouwen die een placebo (P. In een begeleidend commentaar, elizabeth r. Bertone johnson, SCD, van de verdeling van de biostatistiek en epidemiologie. Universiteit van Massachusetts, Amherst, en Joann e manson, md, van de verdeling van de preventieve geneeskunde, afdeling epidemiologie.

Brigham en vrouwen ziekenhuis, de Harvard Medical School, Boston, Massachusetts, zei de studie biedt ondersteuning voor grotere gerandomiseerde trials van vitamine D voor de behandeling van pijn-gerelateerde aandoeningen bij vrouwen Boerjan Honingdrop – chronische wijdverspreide pijn en fibromyalgie syndromen meer voor bij vrouwen, waarschijnlijk vanwege de invloed van geslacht steroïde hormonen, ze schrijven. Het vervolgonderzoek schrijven zij dienen verschillende belangrijke kwesties. Eerst is het belangrijk te weten hoe lang vermindering van de pijn geassocieerd met een enkele hoge dosis vitamine D therapie zou blijven bestaan en hoe vaak de behandeling zou moeten worden herhaald, de editorialists schrijven. Zij wijzen erop dat elke dosis zou moeten effectief zijn voor een lange periode te zijn voor de gemiddelde dagelijkse inname aan onder de aanbevolen bovengrens blijven.