Bonusan Acidum Phosphoricum 30ml

Bonusan Acidum Phosphoricum 30ml

€ 9.50

Meer informatie >>

Naam: Bonusan Acidum Phosphoricum 30ml
Prijs: € 9.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Therapie, Biotherapie, Bonusan

Acidum phosphoricum biocomplex bevordert een normale werking van het zenuwstelsel en de spijsvertering. Ook de spieren, botten, nieren, het hart en de bloedvaten worden door Acidum ondersteunt. Dit unieke extract heeft krachtige versterkende en Modafinil is een analeptic type drugs meestal voorgeschreven voor de behandeling en het beheer van narcolepsie, overmatige slaperigheid overdag, hypersomnie, en slaapapneu. Het wordt ook gebruikt om beheer van andere voorwaarden in verband met slaaptekort als ploegendienst slaapstoornis en vermoeidheid. Modafinil is opgenomen in een bepaalde categorie van geneesmiddelen genaamd wakefulness bevorderende middelen Vitamine en Supplementen. Het is primaire effect is het verbeteren van de mentale en cognitieve functies in slaap beroofd individuen en bij het stimuleren van de hersenen energie waardoor ze meer actief en productief te zijn. Hoewel modafinil stimuleert waakzaamheid zoals ampethamines en xanthenen. Het maakt niet dezelfde gespannen en zenuwachtig gevoel dat gewoonlijk wordt geassocieerd met dit soort van wakker bevorderende middelen hebben. Modafinil ook niet de kant hebben effecten die komen met het gebruik van ampethamines en xanthenen zoals angst, hoofdpijn en hartkloppingen Bonusan Acidum Phosphoricum 30ml. Michel Jouvet, een onderzoeker met een uitgebreide achtergrond in de neurowetenschappen. Dit geneesmiddel wordt verkocht onder de merknaam Provigil in de VS en het wordt beschouwd als een gereguleerde stof.

Behalve het gebruik van het geneesmiddel reeds is vermeld, modafinil wordt ook gebruikt, waargenomen of getest is potentieel als een behandeling van andere medische aandoeningen zoals attention deficit hyperactivity disorder (ADHD), aandoening, en posten chemotherapie cognitieve stoornissen Supplement – Therapie. Omdat het een effectief en een welkom alternatief voor ampethamines, is modafinil gebruikt door militaire en wetshandhavingsinstanties voor troepen die lange missies waar slaaptekort is onvermijdelijk geconfronteerd. Amerikaanse luchtmacht piloten zijn ook gemeld aan modafinil gebruiken voor continue lange vlucht missies. Modafinil heeft ook de mogelijkheid om fysieke prestaties tot een bepaald niveau, dat het werd opgenomen in de lijst van de verboden stof door het Wereld Anti Doping Agentschap in 2004 te verbeteren Bonusan Acidum Phosphoricum 30ml. Als het gaat om cognitieve enhancement, heeft modafinil blijkt de mogelijkheid om alertheid en mentale energie te verhogen. Studies hebben ook gesuggereerd dat het cognitieve processen waarbij werkgeheugen, patroonherkenning, en cijferige manipulatie kunnen verbeteren. Dit is misschien wel de zelfde reden waarom modafinil is bekend dat het wijdverbreide gebruik onder studenten op de universiteit hebben als een studie hulp Vitamine en Supplementen. Modafinil heeft ook aangetoond belofte als een middel om te helpen herstellen van cocaïne verslaafden. Het is al bewezen dat de mogelijkheid om het leervermogen van de voormalige methamfetamine misbruikers te herstellen.

Het effect van waakzaamheid geboden door modafinil is glad en schoon Anders dan nerveus en gespannen stimulatie die meestal wordt ervaren nemen amfetamine en cafeïne. Modafinil heeft ook de mogelijkheid om effectief tegen vermoeidheid die wordt geassocieerd met slaaptekort, iets dat andere stimulerende onbekwaam doen. De halfwaardetijd van modafinil ongeveer 13 tot 15 uur, en steady-state concentraties in het serum worden bereikt 48 uur na inname van. Terwijl modafinil een goede waakzaamheid bevorderend middel kan zijn, het is helaas ook verbonden met een lange lijst van bijwerkingen. In 2007 heeft de Amerikaanse FDA beval de Cephalon bedrijf, de makers van het merk Provigil naar de potentieel fatale bijwerkingen die kunnen voortvloeien uit het gebruik van modafinil vetgedrukte Vitamine en Supplementen. Deze ernstige bijwerkingen zijn kleding syndroom, toxische epidermale necrolyse, en Steven Johnson syndroom. De lange lijst van onder meer andere bijwerkingen van het gebruik van modafinil omvat slaperigheid, angst, duizeligheid, hoofdpijn, maagklachten, misselijkheid, pijn in de rug, en onregelmatig slaappatroon. Het is een uitstekende wakefulness bevorderen middel. Het kan de cognitieve processen van de slaap beroofd individuen te verbeteren. het is alleen beschikbaar in de meeste landen als een voorgeschreven medicijn Bonusan Acidum Phosphoricum 30ml – De standaard dosering voor het nemen van modafinil is tussen de 100 tot 200 mg te worden genomen wanneer u al in een slaaptekort staat als het individu wil langer wakker te blijven.

Het kan ook zijn genomen in de ochtend naar het slaappatroon reguleren. Modafinil kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen dus het beste zal zijn om uw arts te raadplegen alvorens het voor welke reden dan ook. Malabsorptie van voedingsstoffen in de mens wordt steeds meer aandacht als de medische gemeenschap het gebrek aan erkent rauwe groenten, fruit, noten en zaden in onze voeding. De amylase eiwit in ons speeksel dosis niet te veel van een kans om te beginnen met het afbreken van voedsel voordat het te krijgen in de maag, toe te voegen aan tekort aan voedingsstoffen in ons lichaam. Sommige artsen zijn van mening dat er absoluut geen rol voor voedingssupplementen of voedingssupplementen, omdat een gezonde voeding bevat alle voedingsstoffen die een lichaam nodig heeft. Hoewel dit waar kan zijn, moeten ook andere factoren worden beschouwd, zegt larry mccleary, m. Medicijnen die verhogen voeding eisen, leeftijd, ziekten en zelfs de bodemkwaliteit en pesticiden zijn belangrijke bijdrage aan de voedingsbalans.